-
Dlakavost djece
Moj 6-godišnji sin je prilično dlakav. Do nedavno sam se tiješila da će to proći, međutim sad mi se čini da se dlake produžuju i da su gušće.:shock:
Ima ih najviše na rukama i nogama, ali ima ih i po leđima.
Ni MM ni ja uopće nismo dlakavi. Ja u životu nisam obrijala noge, a MM ima 3 dlake na prsima i nešto rijetko po nogama. Ni među rodbinom nemamo baš "dlakavaca"
Kako je A. astmatičar i uzima flexotide, ja saam pitala doktora dali je možda to uzrok, ali on me uvjerava da nije. (i vjerojatno sve pripisuje mojoj paranoji). No istina je da ja imam 3-djece i vidim da itekako vidim razliku. Ne bih rekla da u toj dobi mogu pripisivati tu razliku spolu.
Ima li tko savjet, objašnjenje, utjehu...?
-
Pozravljam te,sobzirom da je flixotid jedna vrsta kortikosteroida oni izazivaju dlakavost i to je siogurno,dlakavost se obično povuče,takoreći nestane nakon prestanka uzimanja kortikosteroida.I nemaš razloga za zabrinutost,al ako ima astmu onda vjerovatno bude uzimao flixotid dullje razdoblje,bolje bi bilo da ti da zamnjenu ili posavjetuj sE IPAK DA BUDEŠ SIGURNA.
-
Moj sin ima velike i guste bijele dlake po leđima,nogama i rukama.A kako je inače jako tamnoput,to stvarno izgleda smiješno.Nisam se nikad brinula oko toga,ne otpadaju ali valjda je to sve OK.I kćer mi je dlakavica.Dlake na rukama su joj sigurno na nekim mjestima i po 2 cm duljine.I na nogama.Ni ja ni muž isto nismo dlakavi.Ne znam.
-
e sad moja mala mišica ima godinu i po i crne dlake po rukama i leđima. do sad me to nije uopće brinulo ali sam u biti očekivala da će nestati do sad a one zapravo postaju duže i gušće. da li je to nešto prolazno ili? mm je taman i dlakav ali recimo na leđima nema ni dlaku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma