moj zapp je bio došao prošli pretak "popravljen"u beby media ali su pokvarili nešto drugo..da pojasnim, popravili mehanizam za sklapanje i rasklapanje i fakat ide kao po loju ali su prilikom tog popravka stavili neku nitnu i ne može se na jednoj str onaj krović/tenda smjestiti u svoje kućište.

naravno da nisam htjela preuzeti kolica iz trgovine, pa je prodavačica zvala u zg servisera i objasnila mu u čemu je problem, ovaj rekao da sami nekako porobamo "uglaviti"tendu na što j nisam pristala, a i prodavačica je ustrajala u tome da se kolca vrate u servis i otkklone to sr...što su napravili.E, sad ja opet čekam...a dok čekam
pitam se jesu li oni bili dužni popraviti kolica kako tako , pri tom mislim na umetanje nekih nitni koje nisu origin. dijelovi ili su pak morali zamijenit taj mehanizam originalnim i novim?napominjem da su kolica stara 4 mj i sve je u garanciji.Naravno da je nebi ni skužila da ta nitna nije originalna da je krović mogao bez problema u svoje utore, no kako sam vidjela da "to "zapinje shvatih da to baš i nije oriđiđi dio... :/