Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: pokvario se zapp

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno pokvario se zapp

zanima me da li se još nekome (osim nama )pokvario zapp?Naime, kupili smo kolica u 4. mj i od početka je štekalo ono 1 i 2 dugme koje služi za rasklapanje i sklapanje kolica-ili je teže ulazilo unutra ili teže izlazilo ili iskakalo (oni koji imaju zapp valjda kuže na što mislim)..ja nisam reagirala na to jer mi je prodavačica u Beby media rakla da moram malo energičnije rasklopiti i sklopiti kolica i sve će biti ok..no, nakon par mj. se to dugme potpuno smrdalo i više se kolica ne mogu rasklopiti uopće...jučer sam ih vratila u trgovinu i oni poslali u zg na servis (imam račun, garanciju..), što traje cca mjesec dana...ajme majko, pa kao da će nova praviti, pa ima toliko treba..zanima me je li još netko imao sličnih problema i jesu li to uspjeli popraviti?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

svima zapp besprijekoran?ne mogu vjerovati, kupim jedna od najskupljih kišobran kolica i nakon 4 mj se pokvare , koji peh....

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    svima zapp besprijekoran?ne mogu vjerovati, kupim jedna od najskupljih kišobran kolica i nakon 4 mj se pokvare , koji peh....
    nisam imala zapp, ali sam sa quinny košarom imala gadnih problema. Turbo limach pristao na zamjenu tek nakon prijetnje proizvođaču. Samo ti njih ucijeni da ti daju zamjenska kolica ili nova. Reci da ćeš kontaktirati proizvođača )inače na svim zapp modelima primjećeno je teško sklapanje, imaš komentare u časopisu mama i beba) , tako da se samo postavi i reci kojim info raspolažeš i da ti trebaju kolica za vožnju djeteta.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nisam imala zapp, ali sam sa quinny košarom imala gadnih problema. Turbo limach pristao na zamjenu tek nakon prijetnje proizvođaču. Samo ti njih ucijeni da ti daju zamjenska kolica ili nova. Reci da ćeš kontaktirati proizvođača )inače na svim zapp modelima primjećeno je teško sklapanje, imaš komentare u časopisu mama i beba) , tako da se samo postavi i reci kojim info raspolažeš i da ti trebaju kolica za vožnju djeteta.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

novom časopisu mame i bebe ili?hvala za info , nisam znala, još samo da saznam koji br mama i beba, skupim argumente i idem u trgovinu..

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

novom časopisu mame i bebe ili?hvala za info , nisam znala, još samo da saznam koji br mama i beba, skupim argumente i idem u trgovinu..

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mislim da je to broj od 7 ili 8 mj. Gore je Iva Radić (Balaban) sa svojim djetetom. Radili su ocjene mini trokolica i već je primjećeno da ih teba malo razraditi jer sklapanje ide loše. I na forumima se cure žale 8)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I mi imamo zapp, neki put zastekaju ali ja sam vec navikla ... ali pisem zbog neceg drugog sto mi je palo na pamet, nije li po nekom 'zakon/pravilniku' o zastiti potrosaca da ukoliko servs ne popravi robu u roku od mjesec dana imas pravo na novu zamjenu?

Zovi ih i zali se, kukaj, vikni ako treba

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala srecica na info ali ja sam tek tjedan dana bez zapp kolica.rekli su mi u trgovini da će potrajati i do mjesec dana dok ne dođu iz zg sa servisa jer oni robu dopremaju u otpremaju samo petkom, pa...Naravno, ukoliko prođe mjesec dana, a kolica sa ne vrate popravljena, ili se vrate, pa opet i štekaju tražit ću zamjenu za nova ili novce natrag...
    što se novina tiče kupila sam, al u ovom broju su na testu velike trokolice

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi imamo zapp koja su u TL-u reklamirana jesenas i proljetos zamijenjena za nova(taj dio konstrucije), ali smo čekali cca 4 mjeseca. Sad od proljetos čekamo da nam zamijene dio gdje beba drži noge jer se pokidao mehanizam koji diže nivoe već nogice mogu samo visiti dolje pa čak i kad beba spava. Mi smo uzeli i nova kolica jer nismo mogli da dok spava mu noge vise kako ova zamjena nikako nije stizala.

Srecice, si sigurna za ovo o zamjeni za novo ako ti ne servisiraju za mjesec dana?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Quinny
    Očito je prva generacija Quinny kolica bila najbolja.
    Mi imamo Formulu 5 godina staru, vozi besprijekorno. Mekana, nigjde ne zapinju, kotači ko novi, ko da su jučer izašla iz dućana.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    I mi imamo zapp, neki put zastekaju ali ja sam vec navikla ... ali pisem zbog neceg drugog sto mi je palo na pamet, nije li po nekom 'zakon/pravilniku' o zastiti potrosaca da ukoliko servs ne popravi robu u roku od mjesec dana imas pravo na novu zamjenu?

Zovi ih i zali se, kukaj, vikni ako treba
    Rok je 45 dana.

Mi imamo Buzz i Zapp...s nijednima nikad problema

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma ja se zablesala, mi imamo buzz a ne zapp .

Išla ja jučer u TL i pitam jel više došao taj moj dio i koliko još moram čekati a prodavačica je rekla da nema pojma i kako oni jako rijetko šalju rezervne dijelove. Sad čekamo već dobrih 5-6-7 nemam pojma koliko mjeseci.

Kome da se žalim više?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj zapp je bio došao prošli pretak "popravljen"u beby media ali su pokvarili nešto drugo..da pojasnim, popravili mehanizam za sklapanje i rasklapanje i fakat ide kao po loju ali su prilikom tog popravka stavili neku nitnu i ne može se na jednoj str onaj krović/tenda smjestiti u svoje kućište. naravno da nisam htjela preuzeti kolica iz trgovine, pa je prodavačica zvala u zg servisera i objasnila mu u čemu je problem, ovaj rekao da sami nekako porobamo "uglaviti"tendu na što j nisam pristala, a i prodavačica je ustrajala u tome da se kolca vrate u servis i otkklone to sr...što su napravili.E, sad ja opet čekam...a dok čekam pitam se jesu li oni bili dužni popraviti kolica kako tako , pri tom mislim na umetanje nekih nitni koje nisu origin. dijelovi ili su pak morali zamijenit taj mehanizam originalnim i novim?napominjem da su kolica stara 4 mj i sve je u garanciji.Naravno da je nebi ni skužila da ta nitna nije originalna da je krović mogao bez problema u svoje utore, no kako sam vidjela da "to "zapinje shvatih da to baš i nije oriđiđi dio... :/

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moj zapp je bio došao prošli pretak "popravljen"u beby media ali su pokvarili nešto drugo..da pojasnim, popravili mehanizam za sklapanje i rasklapanje i fakat ide kao po loju ali su prilikom tog popravka stavili neku nitnu i ne može se na jednoj str onaj krović/tenda smjestiti u svoje kućište. naravno da nisam htjela preuzeti kolica iz trgovine, pa je prodavačica zvala u zg servisera i objasnila mu u čemu je problem, ovaj rekao da sami nekako porobamo "uglaviti"tendu na što j nisam pristala, a i prodavačica je ustrajala u tome da se kolca vrate u servis i otkklone to sr...što su napravili.E, sad ja opet čekam...a dok čekam pitam se jesu li oni bili dužni popraviti kolica kako tako , pri tom mislim na umetanje nekih nitni koje nisu origin. dijelovi ili su pak morali zamijenit taj mehanizam originalnim i novim?napominjem da su kolica stara 4 mj i sve je u garanciji.Naravno da je nebi ni skužila da ta nitna nije originalna da je krović mogao bez problema u svoje utore, no kako sam vidjela da "to "zapinje shvatih da to baš i nije oriđiđi dio... :/
    ma daj otpili to i zaprijeti im inspekcijom!!
    Kolica pod garancijom ne smiju imati ugrađene nikakve nove neoriginalne dijelove itd: Onakva kakva su došla u dućkas takva trebaju izaći van i to popravljena. Nikakve zakovice i sl.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Izvolite ljudi..ovo je internet stranica udruge za zaštitu potrošača www.potrosac.hr , gdje čak možete nazvati i dobiti sve savjete oji vas zanimaju. meni nisu u TL htjeli zamjeniti košaru za Speedi no kad sam im rekla da sam kotaktirala udrugu nova je košara stigla ODMAH

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zapp imamo već 6 mj. i nikakvih problema, sve šljala ko po loju, imali smo i speedija i sve je bilo ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •