Ako netko ima knjigu "Svako dijete može naučiti spavati", molim vas da mi javite, kupila bih je. Naime, knjiga je rasprodana...
Ako netko ima knjigu "Svako dijete može naučiti spavati", molim vas da mi javite, kupila bih je. Naime, knjiga je rasprodana...
ne znam da li si prolistala kada tu knjigu, ali ja sam je imala u rukama i vratila na policu kad sam pročitala - nešto kao: ukoliko vam dijete biježi iz krevatića stavite iznad njega mrežu za tenis kako ne bi moglo izaći vani ......... a bila sam prilično očajna zbog nespavanja mog djeteta.
sunca prvotno napisa
![]()
![]()
a svakakvih gluposti...![]()
a možeš i djecu staviti u zasebnu sobu, i skinuti kvaku iznutra. pa ne mogu vani i nema im druge nego zaspati.
inače, ako mislite da je gornja rečenica plod moje mašte, varate se. provjerena metoda uspavljivanja u jednoj posh londonskoj obitelji. :shock:
Koliko znam, knjige ima u knjižnicama, pa ako je baš želiš pročitati, probaj je posuditi.jelenat prvotno napisa
Iako, metode koje se u toj knjizi spominju zaista nisu fer prema djetetu - ima i boljih knjiga o spavanju djece (odnedavno je prevedena i knjiga E. Pantley, "Kako uspavati dijete bez plakanja", koja je, po mojem mišljenju, bolja), a moje iskustvo sa spavanjem i knjigama je - nikakva knjiga neće riješiti probleme sa spavanjem, može samo eventualno pomoći roditeljima da se ne osjećaju ukomirano, a knjiga "Svako dijete može naučiti spavati" definitivno nije takva knjiga.
xtanja_b prvotno napisa
jelenat, potraži malo po forumu, vidjet ćeš da se o toj i drugim "spavalačkim" knjigama dosta pisalo.
kljucam, temu smo vise od nekoliko puta prozvakali![]()