Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Svako dijete može naučiti spavati

jelenat

Početno Svako dijete može naučiti spavati

Ako netko ima knjigu "Svako dijete može naučiti spavati", molim vas da mi javite, kupila bih je. Naime, knjiga je rasprodana...

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne znam da li si prolistala kada tu knjigu, ali ja sam je imala u rukama i vratila na policu kad sam pročitala - nešto kao: ukoliko vam dijete biježi iz krevatića stavite iznad njega mrežu za tenis kako ne bi moglo izaći vani ......... a bila sam prilično očajna zbog nespavanja mog djeteta.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sunca prvotno napisa
    nešto kao: ukoliko vam dijete biježi iz krevatića stavite iznad njega mrežu za tenis kako ne bi moglo izaći vani

a svakakvih gluposti...

a možeš i djecu staviti u zasebnu sobu, i skinuti kvaku iznutra. pa ne mogu vani i nema im druge nego zaspati.

inače, ako mislite da je gornja rečenica plod moje mašte, varate se. provjerena metoda uspavljivanja u jednoj posh londonskoj obitelji. :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: Svako dijete može naučiti spavati

Citiraj jelenat prvotno napisa
    Ako netko ima knjigu "Svako dijete može naučiti spavati", molim vas da mi javite, kupila bih je. Naime, knjiga je rasprodana...
    Koliko znam, knjige ima u knjižnicama, pa ako je baš želiš pročitati, probaj je posuditi.
    Iako, metode koje se u toj knjizi spominju zaista nisu fer prema djetetu - ima i boljih knjiga o spavanju djece (odnedavno je prevedena i knjiga E. Pantley, "Kako uspavati dijete bez plakanja", koja je, po mojem mišljenju, bolja), a moje iskustvo sa spavanjem i knjigama je - nikakva knjiga neće riješiti probleme sa spavanjem, može samo eventualno pomoći roditeljima da se ne osjećaju ukomirano, a knjiga "Svako dijete može naučiti spavati" definitivno nije takva knjiga.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Svako dijete može naučiti spavati

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Iako, metode koje se u toj knjizi spominju zaista nisu fer prema djetet
    x

jelenat, potraži malo po forumu, vidjet ćeš da se o toj i drugim "spavalačkim" knjigama dosta pisalo.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kljucam, temu smo vise od nekoliko puta prozvakali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •