Drage moje žene...ja čitam i ne vjerujem; 6 mj., 3 mj., godina dana? Molim vas iskreno...jeste li imale vezu? Zašto vas to pitam... Na toliko razočarenje koje smo doživjeli suprug i ja - nismo računali. U ovu priču smo ušli čista srca, puni ljubavi. Ne pretjerujem kad kažem da smo divni s djecom; to će reći svi koji nas znaju. Jednostavno je tako; mi volimo djeu i djeca jako vole nas. Prošla je godina dana. NITI JEDAN centar nije nas nazvao. Nedavno smo išli na razgovor (na moje inzistiranje) gdje nam je rečeno da moramo imati vezu. Bez okolišanja. Moramo naći nekoga tko bi to pogurao. Dakle, da ne bi bilo zabune; to nam je rekla osoba zadužena za posvajanje. Prošli smo 4 sata razgovora, preko 550 psiho pitanja, prošli smo školiu, da bi ona ovim što je rekla pljunula na rad svoji kolegicca. Zvali smo u jedan centar zbog posvajanja djeteta nakon što smo im poslali mail. Na mail nam nije nitko odgovorio, ali kad je suprug KONAČNO došao do te žene u centru, ona nam je rekla da se pomirimo s tim da nas nitko neće zvati. On ima 50, ja 40 i običaj je da se djeca daju osobama do 30 godina. Ja s 30 nisam razmišljala o posvajanju, već o tome kako da postanem mama. Ovo je toliko bolesno da ja danima ne mogu prestati razmišljati o tome koliko je nepravde prema toj djeci. A i nama koji sve to prolazimo...