da li beba od 8 mjeseci smije jesti corn flakes, kupila sam od ivere, ali me muči što u sastavu ima sol,...
da li beba od 8 mjeseci smije jesti corn flakes, kupila sam od ivere, ali me muči što u sastavu ima sol,...
ako ima sol,ja ne bih davala prije navršene godine.
radije joj daj kuhani kukuruz
znači ipak ne, ali mi nije jasno kako onda djeca jedu kruh,...
Ja sam malcu corn flakes pocela davati nedavno, otprilike kad i jogurt tako da mu u obrok od nareznih banana prelivenih jogurtom ubacim i saku corn flakesa. A posto ga i ja jedem svako jutro, skuzio me pa mu uvijek moram dati par komada da si gricka.
koliko je star tvoj, sa koliko mjeseci si počela?Moj jogurt obožava pa i corn flakes, ali evo malo sam stala zbog soli,...koksy prvotno napisa
Poceli smo s 11. mj.tanjama prvotno napisa
U dućanima koji imaju odjel sa zdravom hranom (ima DM, Muller, dućani zdrave hrane...) može se naći corn flakes bez ikakvih dodataka. Dakle, čisti kukuruz. A to onda može odmah na početku dohrane.
Mislim da i od Alnature ima sol.
bio&bio corn flakes integralni - nema ničeg dodatnog.
a gdje ga mogu kupiti?!inače sam iz rijekeMs. Mar prvotno napisa
Uskoro se otvara bio&bio dučan u centru Rijeke. Kad točno, to ne znam. Pogledaj na www.biovega.hr jel ima što o tome.tanjama prvotno napisa
Mislim da je najbolje kornfflekice izbjegavati do puberteta. Nedavno su mi skrenuli pažnju da i korn flakes nastaje ekstruzijom poput ostalih cerealija iz šarenih kutija, a to je štetno. Obzirom da na niti jednoj deklaraciji nisam vidio kojim postupkom ih proizvode - najbolje je prijeći na žgance.
Ako cornflakes pustiš da se dovoljno dugo namače, dobit ćeš žgance. Mislim da se baš tako proizvode - sušene pahuljice žganaca.
Pa štos je upravo u tome da se ekstrudiranjem kuruze postiže toliko nasilje nad hrajivima da se oštećuju bjelančevine i nepovratno postaju bljak. Namakanjem to postanu ekstrudirani žganci :bljuc: