Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Potrebna utjeha da ce se zelja za sex vratiti (kad tad...)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Potrebna utjeha da ce se zelja za sex vratiti (kad tad...)

cure bok. očaj totalan. bebica ima vec vise od 3mj, ali moja zelja za sex je na potpunoj nuli. tijekom trudnoce sam zeljela 3x na dan, ali sada je sokantno. mislila sam da ce se vratiti kad prodju ta 6 tjedana i kada doktor kaze da je sve ok. probali smo malo, nije bas islo, sve je tamo bilo usko i nisam ni imala neku zelju. jos uvijek je nemam i cini mi se da imam veliku blokadu u glavi. treba mi extremno njezno, ali ne znam kako reci muzu da ga neuvrijedim jer sam vec isfrustrirana, pa mi slabo s komunikacijom. jer smo prije oboje voljeli onako ludo seksati, tako da kada ja mu kazem njezno, on je njezniji ali svejedno mi nije dovoljno njezno pa mi se zablokira mozak od straha i gotovo. joj, bas mi je bed. porod bio sasvim dobar. rezali nisu. jedan mali šav. nisam ovo očekivala ....

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

tak je i nama bilo. Par mj nakon poroda sam se klela da bih mogla proživjeti ostatak života bez sexa. Želja se vratila negdje 5,6mj nakon poroda, sad mi je bolje nego prije :D

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve je to normalno
    libido ovisi o hormonima. kad ti se hormoni manje vise vrate u normalu, vratit ce se i zelja nekima treba duze, nekima krace.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nakon prvog poroda trebalo mi je dobrih godinu dana da se moj seksualni život vrati u normalu, nakon drugog poroda jedva sam čekala da se oporavim od epiziotomije pa da krenem u akciju .

Ponekad se pitam da li je razlog tome način poroda, prvi je bi carski rez a drugi prirodni. :?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma daj, ne bediraj se toliko
    Zelja ce doci, hormoni ti jos rade 100 na sat. Uzivaj u bebici, a muzic nek se strpi malo...
    U medjuvremenu, proradite na komunikaciji, objasni mu svoje strahove, sve je to normalno a i njemu ce biti lakse kad mu se povjeris.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je prošlo skoro 5 mj poslije poroda i vraća se.

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vratit će se, vratiti... Možda će ti trebati još mjeseci... Ali jednoga dana...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

welcome to the club
    (tako je i meni bilo prvih par mjeseci poslije poroda)

svima je tako, nemoj previše o tome razmišljati, prepusti se i radije popričaj s mužem o svemu

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dojiš li? Ako imaš problema sa suhoćom rodnice (taj osjećaj - usko i sl.) možda ti pomogne onaj gynakol gel - meni je prvih mjeseci to bilo super, poslije mi nije trebalo (doduše, ne dojim i bio je carski, ali opet je u početku bilo tako da zapinje).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Gotovo pa sigurno će ti se vratiti, treba ti vjerojatno samo vremena da dođeš sebi, da se uhodaš i da uhvatite neki ritam . Ali onaj gel dok se to ne dogodi nije na odmet, bar ne žulja dok se želja ne vrati - meni ga je prepisala ginićka.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Gotovo pa sigurno će ti se vratiti, treba ti vjerojatno samo vremena da dođeš sebi, da se uhodaš i da uhvatite neki ritam . Ali onaj gel dok se to ne dogodi nije na odmet, bar ne žulja dok se želja ne vrati - meni ga je prepisala ginićka.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mene je strah je da ce boliti ili nesto... btw, poroda se stvarno nisam bojala, ali sad prvog seksa poslije da
    u stvari ne razmisljam puno o tome, ne da mi se i bas me briga drzim ti fige da brzo dodjes na svoje

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, mame - puno hvala na podrsci.
    problem se rijesio sasvim neocekivano.
    mm i ja sinoc prije spavanja pricali u krevetu i ja mu izmedu ostalog spominjem kako sam se raspitivala okolo i da je sasvim normalno da novopecenim mamama zelja se vrati nakon 6mj do godinu dana (ok, malo sam preuvelicala
    on bas nije nesto reagirao nego je bio vise kao sucutljiv. pojma nemam sto se desilo, mozda sam sama se uplasila kako cu godinu dana bez sexa. i kako cu godinu dana bez tako efikasnog nacina opustanja (ipak s bebicom stalno imas neki vise manje 'alert state'), pa mi je strah od takve buducnosti pobjedio straha od sexa, pa smo opet u funkciji nitko sretniji. laa laa la laaa laaa

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi jos nismo krenuli, porodila sam se prije 3 sedmice. Zanima me samo jel' poblem ono - sta ako se beba probudi i pocne plakati u sred price?

Mene jedino to brine. Bol cemo vec nekako mm i ja organizovati, samo sta je sa bebicima?

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

priča će morati stat
    sumnjam da ćete moći samo nastaviti kad čuješ bebu, skočit ćeš ko oparena
    barem je tako kod nas
    zato trenutno u obzir dolaze samo kratke priče , koje se brzo čitaju

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

uh ovo sa zaustavljanjem price i prelazak na quickie-ones mi je taaaako poznato..toliko da se nakon prvog poroda jedva vratilo na nesto dulju recimo novelu
    mene je nakon prvog poroda iznenadilo otpustanje mlijeka u ..jel..kriticnom trenutku. mislila sam da cu umrijet od srama, soka, stolivec al smo se oboje poceli ko ludi smijati
    ovaj put nismo izdrzali ni tih famoznih 6tj (kad sam vec prestala curiti, a porod je bio ko od sale nismo vidjeli zasto cekati dulje )

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

6 mj poslije poroda..uopce mi ne fali seks. grozno ali je tocno tako. valjda sam frikulja!?

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vratit će se želja.
    Sigurno :D

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je trebalo više od šest mjeseci da mi se vrati želja. Mislila sam da neće nikad. Falio mi je sex, ali jednostavno mi nije bilo do njega. A MM nije baš inzistirao. Nismo baš puno pričali o tome jer smo bili u čudnoj bračnoj fazi - umjesto da se zbližimo, kao da smo se udaljili. Sva sreća, sve je to prošlo, želja se vratila i mi smo nadrasli krizu. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ah, dam se na prepricavanje onda.
    Mali danas ima 25 dana i mislim da cu razmotriti uskori povratak na te aktivnosti, pa makar polako i odokola...

A definitivno nema nacina da vodimo ljubav negdje gdje nas beba vidi. Bez obzira na to sto spava i nista en zna... jooooj.
    A, vjerovatno i na to oguglas vremenom

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam...ja ne mogu ni pred psom
    ne mogu i gotovo

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa

sorry, nisam mogla odoljet, al s obzirom na broj isto poslane poruke mora da je :D .

japanka

ne znam...ja ne mogu ni pred psom
    ne mogu i gotovo

nemam psa al ovo potpisujem

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    6 mj poslije poroda..uopce mi ne fali seks. grozno ali je tocno tako. valjda sam frikulja!?
    šta kažeš na dvije godine 8)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

slucajno povirila ovdje, kad ono mene se citira..sad si me uplasila kejt, pa nece valjda bas tako..
    nadam se da ce i tebi skoro hormoni proradit u tom smijeru.a i meni..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

leli, moja kći ima tri godine.
    sve je opet ok, već godinu dana

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    Falio mi je sex, ali jednostavno mi nije bilo do njega.
    potpisujem

al MM inzistira.dapace, ugovara dane kad cemo i naravno taj dan dodje toliko umoran da se srusi i zaspi
    najnovija fora je da ga probudim..haha...kad mi se vrati "ludilo" budem
    zasad ne fali toliko

pridruzujem se skupini koja jedva iscekuje povratak libida

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    leli, moja kći ima tri godine.
    sve je opet ok, već godinu dana
    znaci za 2 godine ce mom muzicu svanut

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa
    Vratit će se, vratiti... Možda će ti trebati još mjeseci... Ali jednoga dana...
    ja još čekam, od poroda, da mi se želja vrati.
    zovem je, dozivam, pozivam, kumim, molim......ne vraća se. ili je gluha ili se svadila sa mnom, ali kod mene ni ne navraća.

kad će doć....... :?

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni nije nesto preterano falio od proslog porodjaja pa sve do ove zadnje trudnoce (5 godina ). Jedino sam u trudnoci bila poludila totalno :D
    Inace kada smo bili cura i decko sexa je bilo svaki dan i onda nakon porodjaja...nista...mislim da je problem sto sam stalno umorna i isfrustrirana. Uhvati me nekad zelja posle podne ili oko 8, ali onda je mala budna pa nista

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam odlucila da vise necu cekati zelju da se vrati, nego...jooj taj hrvatski sa visestrukim negacijama...necu reci NE (oliti bez obzira na "glavoboljeu" i sve moguce ostale izgovore kad se mm-u prohitje ja cu se praviti da sam za)
    koliko se ja sjecam, to je prava ovisnost, krene pomalo, a onda sto cesce to ti se vise hoce..nadam se da ce upaliti 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mhm.. citam i citam i ja sam u tako nekom stanju kad mi bas sex i ne fali , dojim punooo (jos iskljucivo, sad cemo poceti s dohranom za koji dan), ne spavam nista, moje zlato se budi svakih 2h, a i cesce .. nekad i na 15min...
    biti ce sve to ok, samo da mi se naspavati !
    A, ginic mi je rekao da mi je 'tamo dolje' sva sluznica 'u komi' i da ce mi biti jako nelagodno pri snosaju i naravno i ono malo volje inzelje sto sam imala rasplinulo se ko' balon od sapunice
    I eto ... valjda ce me hormoni 'opaliti' pa cu zaskociti MM-a , nadam se sto prije 8)

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

9 mjeseci.........još ništa

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    koliko se ja sjecam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bah.. mi probali i sto da kazem , kao teenageri na zadnjem sjedalu auta - sve nesto i nista
    bit ce bolje drugi put, jednom
    bas sam u asexualnoj fazi
    djeca i hormoni i koji sex, ma tko uopce misli na sex

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •