-
Začini
Već dvije godine tražim začine koji se mogu objesiti na šipku ispod gornjeg kuhinjskog elementa.
Vidjeli smo to u jednom apartmanu na moru, i otada to tražimo...
Jel ima netko isto i gdje je to kupio?
Hvala na odgovorima, MM će biti jako zahvalan
-
Ima da se kupi u Ikei. Možda možeš i preko neta da naručiš
-
misliš na posudice za začine koje se mogu objesiti na šipku? ako je to, ja sam nedavno kupila u metrou u jankomiru.
-
misliš na posudice za začine koje se mogu objesiti na šipku? ako je to, ja sam nedavno kupila u metrou u jankomiru.
-
jel ima netko link na ovo? baš me zanima... ja sve držim u onim staklenčicama, a baš bih htjela promijeniti...
-
-
Nataša, Sarajevo, ne mislim na to..ALi hvala na linku
Ova šipka je ok, ali začini nisu na polici nego na sebi imaju ručkicu koju samo objesiš na šipku..
-
onda to kaj tražiš možeš naći u metrou, po tri bočice za začine su spakirane i nije neka skupoća.
-
onda to kaj tražiš možeš naći u metrou, po tri bočice za začine su spakirane i nije neka skupoća.
-
-
ja imam to što ti tražiš, ali sam kupila od cure koja radi za neku švajcarsku firmu koja proizvodi posuđe i asesoare. Mogu pogledati kako se zove firma pa da proguglaš
-
ja imam ovaj iz Neckermanna i super je...
-
hvala cure na odgovorima..
(maša) ovo je baš zgodno..
vanesax, ajd probaj vidjeti pa javi..
-
(maša) prvotno napisa
Ovako nesto je sada u Casi na akciji. Ja ga imam i jako sam zadovoljna, inace dodje oko 130 kn sada je 80.. Malo potrazite, vidila sam u katalogu ali ne sjecam se do kad je akcija, ja sam svog kupila jos prije godinu i pol i jako sam zadovoljna a i kad se posudice napune raznim zacinima izgleda jako zanimljivo :D
Evo nasla sam taj katalog, akcija jos traje 
http://www.prima-commerce.hr/manual/katalog.pdf
-
evo nije mi vrag dao mira pa sam zvala curu u čijem smo apartmanu bili prije dvije godine i vidjeli te začine..
dakle, kupljeno u home sweet home, doduše u splitu, ali ima i dućan u king krossu..
sad trk po to :D
biti ću kao onaj đuro i kućne čarolije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma