-
Ne VV ne rade operacije, ići ću na Sveti duh. Igrom slučaja, mama mi poznaje jednog anesteziologa gore. Ne znam zašto se strašno bojim anestezije (u biti znam - bojim se stanja u kojem nemam kontrole), no nema veze, naravno da ću to pregrmiti, kao i sve ostalo što će biti potrebno.
Goga, žao mi je što ne možeš čekati...ja "imam vremena" (29), iako je sve to relativno, nekima uspije odmah, neki parovi se bore godinama i godinama - dakle, za sad imam vremena. Još sam i nepopravljivi optimist, pa se trenutno zanosim idejom da ću nakon operacije odmah ostati trudna (iako imam i zrnce razuma koje me upozorava da je predamnom možda dug i trnovit put).
Anovulatorni ciklusi...pa, pitao me o povijesti mojih menstruacija i skužio da ja u biti uopće nikad nisam dobijala menstruacije prirodno, nego uz terapiju (pilule), a kad sam radila pauzu nisam dobila mengu 11 mjeseci (mislim, ovo je apsolutni rekord, nikad nisam upoznala curu koja je toliko dugo bila bez menge - naravno, ako isključimo trudnoću i dojenje), to mu je bilo sumnjivo, ali je rekao da ovulacije može biti i bez menge, kao i menge bez ovulacije, no ultrazvučni pregled otklonio je svaku sumnju - veli da su ti moji jajnici kao precrtani školski primjer pravih jajnika PCOS morfologije (jer PCOS je takva bolest da ima milijun različitih manifestacija i varijacija, no kod mene se radi o onom najklasičnijem obliku, osnovnoj bolesti, kod koje na žalost nema ovulacije - za utjehu vama ostalima s PCOS-om, takav oblik ima samo 6-8% žena).
Joj curke ne znam kako ću dočekati da prođe ovih 5 tjedana da MD dobije nalaze, pa da ja mogu dalje u akciju...Sva treperim!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma