Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Spermiogram u Rijeci ili Istri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Spermiogram u Rijeci ili Istri

Može li mi netko pomoći (dosta hitno) s odgovorima;

1. Koliko se čeka na spermiogram u Rijeci (ako se ne dođe osobno, jer nisam iz Rijeke)? Tu mislim na vrijeme koje moramo cekati nakon upisa i na vrijeme za rezultate?
    2. Dali netko zna dali se spermiogram može napraviti privatno u Rijeci (ili bolje Puli, ili negdje u Istri) i dali su rezultati nalaza potpuni kao oni bolnički jer sam negdje čitala da privatnici daju šture nalaze (bez analiza pokretljivosti itd)?

Hvala svima koji pomognu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga mala_suza
    1. Na spermiogram u rijeci u principu se ne čeka dugo a rezultati su isti dan, otprilike za 2-3 sata. Nazovi odmah sestru Miru na 051 658 254 i vjerojatno će ti reć da nazoveš krajem mjeseca (zbog rasporeda) kad će ti dati termin. Trebat će ti uputnica doktora opće medicine (za muža naravno).
    2. Za privatno, ne bi znala, a iskreno o tome nisamo ni razmišljali. u Rijeci su jako ljubazni i imaju odgovore na sva pitanja.

Samo hrabro!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imaš u Puli novi aparat za spermiogram (ginekologija OB lokacija Zagrebačka)-rade i inseminacije
    tel 052 376 000

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Hvala

Hvala od srca Gaii i Robertu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tko pita ne skita

Srično

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Uputnica spermiogram Rijeka

Drage Gaia i Robert,

Ipak sa spermiogramom nije islo tako hitno Jos je i muzu dr opce prakse napisala uputnicu na krivi odjel.
    Jeli pravilno napisati: Klinika za gin i porodnistvo/Odjel za humanu reprodukciju ili?

Molim vas da mi napisete kako su glasile vase uputnice kako nebi opet bilo problema.Hvala unaprijed.Odgovoriti moze svatko tko zna.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mala_suza...ako se ne varam čini mi se da je bolnica ginekologija i porodništvo, a odjel je "odjel za planiranje obitelji" kod dr. Vlastelića ili kod doktorice Smiljan...nazovi na centralu bolnice 051 658 111, pa traži direktni broj odjela, pa će ti tamo sestra reći gdje se moraš javiti sa uputnicom...pogledaj ove prijašnje postove ostalih cura iz Rijeke pa ćeš također doći do željenih informacija...sretno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mala_suza...ako se ne varam čini mi se da je bolnica ginekologija i porodništvo, a odjel je "odjel za planiranje obitelji" kod dr. Vlastelića ili kod doktorice Smiljan...nazovi na centralu bolnice 051 658 111, pa traži direktni broj odjela, pa će ti tamo sestra reći gdje se moraš javiti sa uputnicom...pogledaj ove prijašnje postove ostalih cura iz Rijeke pa ćeš također doći do željenih informacija...sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •