-
Spermiogram u Rijeci ili Istri
Može li mi netko pomoći (dosta hitno) s odgovorima;
1. Koliko se čeka na spermiogram u Rijeci (ako se ne dođe osobno, jer nisam iz Rijeke)? Tu mislim na vrijeme koje moramo cekati nakon upisa i na vrijeme za rezultate?
2. Dali netko zna dali se spermiogram može napraviti privatno u Rijeci (ili bolje Puli, ili negdje u Istri) i dali su rezultati nalaza potpuni kao oni bolnički jer sam negdje čitala da privatnici daju šture nalaze (bez analiza pokretljivosti itd)?
Hvala svima koji pomognu.
-
Draga mala_suza
1. Na spermiogram u rijeci u principu se ne čeka dugo a rezultati su isti dan, otprilike za 2-3 sata. Nazovi odmah sestru Miru na 051 658 254 i vjerojatno će ti reć da nazoveš krajem mjeseca (zbog rasporeda) kad će ti dati termin. Trebat će ti uputnica doktora opće medicine (za muža naravno).
2. Za privatno, ne bi znala, a iskreno o tome nisamo ni razmišljali. u Rijeci su jako ljubazni i imaju odgovore na sva pitanja.
Samo hrabro!
-
Imaš u Puli novi aparat za spermiogram (ginekologija OB lokacija Zagrebačka)-rade i inseminacije
tel 052 376 000
-
Hvala
Hvala od srca Gaii i Robertu
-
Tko pita ne skita
Srično
-
Uputnica spermiogram Rijeka
Drage Gaia i Robert,
Ipak sa spermiogramom nije islo tako hitno
Jos je i muzu dr opce prakse napisala uputnicu na krivi odjel.
Jeli pravilno napisati: Klinika za gin i porodnistvo/Odjel za humanu reprodukciju ili?
Molim vas da mi napisete kako su glasile vase uputnice kako nebi opet bilo problema.Hvala unaprijed.Odgovoriti moze svatko tko zna.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma