Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: upomoc!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno upomoc!

koja mi se glupost dogodila necete vjerovati. a neki dan sam se hvalila na forumu kako nismo imali niti jedan problem u 10-mjesecnom stazu dojenja. ..
    dakle par milimetara iznad lijeve bradavice imam jednu kao sicusnu bradavicu tj. madez i to mi nikad nije pravilo probleme. medjutim vec dan, dva kuzim da me cudno streca dok dojim, da bih danas skuzila da mi se kao malo to zacehnulo odozdo (m. malo grublje doji u zadnje vrijeme, otprilike hoce cikit samo stojecki, istovremeno se igrat i sl...) i sad to boli. sto je najgore kad dojim imam dojam da mi ona sisa i taj madez pa to dodatno boli i ne znam uopce kak ce mi sad to zarasti. pokusala sam staviti (kršitelj koda)ove sesirice za bradavice al nema sanse, ne dolazi u obzir. onda sam stavila skroz mali komadic onog glatkog flastera preko toga ali i to je skuzila. sad sam probala oboje ponovo, smirile se u polumracnoj sobi, ali nema sanse, ne da se prevariti. imate li kakav prijedlog? da se izdajam par dana iz te cike, a da dojim samo na drugu?joj da samo znate kako mrzim izdajanje...molim prijedloge...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni se nedavno desilo, nakon pune dvije godine dojenja, da mi je Fran ili ne znam kako drugsčije pokidao takav jedan mali madežić- bradavicu na dojci, tik do bradavice. Par dana me boljelo i bilo je dosta neugodno, manje smo dojili tih dana na tu stranu ali prošlo je i zacijelilo.

Probaj rijeđe mu davati na toj strani da ti prije prođe. Ne znam šta bih ti drugo savjetovala. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •