Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: AS 9-18 i Megane coach star 12 g

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno AS 9-18 i Megane coach star 12 g

ima li netko iskustva sa montiranjem AS 9-18 u Megane coach star 12 g?
    meni je nekako na pameti roemer, ali me brine da li se ta AS uopće može montirati, obzirom na to da su stražnja sjedala nakošena, a auto naravno nema isofix
    daklem, mogu li mirne duše kupiti roemer ili maxi cosi? ako ne, koju drugu AS mi preporučate?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

khaa, najbolje je da isprobas prije kupnje u trgovini, tako ces jedino znati.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: AS 9-18 i Megane coach star 12 g

Citiraj khaa prvotno napisa
    ...ali me brine da li se ta AS uopće može montirati, obzirom na to da su stražnja sjedala nakošena, a auto naravno nema isofix
    u mom autu su nakošena sjedala (opel astra) i zbog toga sam (između ostalog) uzela BC Iseos TT jer mi je najbolje legla na takva sjedala.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u međuvremenu smo nabavili römer kid ts plus 9-18 (model 2007). e sad, ta as dobro sjedne u siceve i remenje je dovoljno dugo, sve bi štimalo ALI gornji dio remena izlazi iz sjedala previše blizu autosjedalici, tako da, kad ga se provede kroz to predviđeno mjesto, u as ulazi pod krivim kutem i prije toga se gužva :/
    uf, nisam sigurna da sam ovo dobro objasnila, ali ako je netko skužio o čemu govorim - ima li rješenje za taj problem?
    jer as stoji čvrsto kad je se montira, ali zbog tog detalja nisam sigurna da li može izdržati trzaj pri sudaru, ili će samo poletit prema naprijed :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

fotkaj.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ok. stavim sliku tokom dana!

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

khaa, OK je, ako sjedalica ne mrda.

Kod sjedalica je zapravo donji dio pojasa onaj koji mora biti napet da bi sjedalicu držao na mjestu. Znači, ako si napela pojas automobila do maksimuma da bi ga učvrstila tom crvenom kopčom na tijelu AS i nakon toga ti sjedalica ne mrda, ovo nema veze. Često je to tak.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

koliko ja mogu vidjeti, ovdje nema nikavih problema: ako je sjedalica dovoljno učvršćena (ne mrda se u bazi, kad ju TM cima svom snagom, više od 2 cm lijevo-desno) ovaj kut ulaska pojasa u kopču AS ne bi smio imati utjecaja na sigurnost.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala puno!
    nemate pojma kak sam sad sretna, već sam imala u glavi svakakve crne scenarije - tipa to se uopće ne može montirat
    e sad bumo se vozili bez brige i sa guštom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •