jos cete mi uciniti simpaticnima one lonce s gulasem i slicnim, spek i pomidore na dekicama, ili sugamanima, na juznim plazama nase domaje u ljetnim mjesecima.![]()
jos cete mi uciniti simpaticnima one lonce s gulasem i slicnim, spek i pomidore na dekicama, ili sugamanima, na juznim plazama nase domaje u ljetnim mjesecima.![]()
Stvarno, jesu vam onda simpatični i turisti koji režu krastavac i paradajze na klupama ili rogoborite protiv njih jer ne idu trošiti novce u restorane?
Znam ja, Maslačkice, zašto su oni to tako uredili.Maslačkica prvotno napisa
![]()
To zapravo ovisi o gužvi u gradu. Kad ima mnogo turista, policajci (karabinjeri, što li su već) se koncentriraju na strogi centar, a kad je grad poluprazan, razmile se po cijelom gradu.tatek prvotno napisa
![]()
Meni to nema veze s tim je l' netko turist ili nije (mislim, svejedno je tko "zakida" lokalne ugostitelje, stranac ili domaći).Mima prvotno napisa
Da sam vlasnica restorana, vjerojatno bi mi smetali svi koji jedu vani, i stranci i moji vlastiti sugrađani.![]()
zašto bih rogoborila, još se isčuđavam tim stalnim natpisima po novinama o turistima koji jedu sendviče. Kao da ja kad odem na ljetovanje jurim u skupe restorane. Baš. To mi je degutantno, ta želja da se ljude što bolje opelješi.Mima prvotno napisa
Jedino što gledam :/ je kad vidim kupače na plaži pod vrelim suncem s gulašem, sarmom, špekom i sl, ne znam kako im se samo da? Ali to prvi rade moji rođaci kontinentalci kad navru na morešto da više kažem... ali pomidori, krastavci i sendviči na plaži su mi sasvim ok.
sad si me sitila na djetinjstvo kad bi se skupila cila familja na kupanje, u debelu borovinu uz prigodne tečurine (jer je tribalo ponit spize za xx gladnih usta), prave tanjure i cili pribor i udri u ručakseni prvotno napisa
![]()
a najčešće su se nosile punjene paprike, pire i manistra sa šalšom.
mljaccccc koji su to slatki ručkovi bili.
ne bi da nam je kuća bila sto kilometara od plaže, a ne nekih kilometar-dva, i još se išlo autom![]()
Xpomikaki prvotno napisa
stvarno ne vidim zašto bi mi smetalo rezanje paradajza na klupama, meni samo smeta smeće koje pojedini ostave za sobom.
restorani su preskupi tako da im ni to ne zamjeram.
i naši idu s loncima sarme na skijanje i ne vidim da se oko toga diže velika frka.
meni su simpatični i česi s punim prtljažnicima hrane i pića.
Posve ih opravdavam.
Xmujica prvotno napisa
![]()
Pa brate mili u restorane otići jesti???? Ma nema šanse... Možda 1X da me želja mine i jedna pizza i još nešto sitno i to je to...
I još plus nije to samo što se tiče para, nego je i merak sjesti i pojesti paštetu na plaži, jer obično kada izađem iz vode i umirem od gladi, pa dok dođem u restoran, pa ovo, pa ono, gotovo...Maslačkica = Živka..
Nemam problema sa ljudima koji jedu na plaži, ali kako je rečeno, nek se pokupi smeće..