Vidi rezultate ankete: Sendvič na klupi u parku ili sok na stepenicama - ok ili ne?

Glasači
154. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • To je sasvim ok, radimo i mi povremeno tako

137 88.96%
  • To mi je ok samo kad nemam drugog izbora

16 10.39%
  • Ne, to mi nije ok iz higijenskih razloga

1 0.65%
  • Ne, to mi nije ok, nije mi pristojno

0 0%
Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: Sendvič na klupi u parku ili sok na stepenicama - ok ili ne?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

jos cete mi uciniti simpaticnima one lonce s gulasem i slicnim, spek i pomidore na dekicama, ili sugamanima, na juznim plazama nase domaje u ljetnim mjesecima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno, jesu vam onda simpatični i turisti koji režu krastavac i paradajze na klupama ili rogoborite protiv njih jer ne idu trošiti novce u restorane?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    ovo mi se čini kao čisto tjeranje turista u restorane, jer nije dozvoljeno jesti paštetu na ulici.
    Znam ja, Maslačkice, zašto su oni to tako uredili.

Citiraj tatek prvotno napisa
    Ma, to oni patroliraju ispred San Marca, kod Rialta i na ostala 3-4 frekventna mjesta u gradu, a svih ostalih 1000 uličica i prolaza su ok za sendvič i ostalo
    To zapravo ovisi o gužvi u gradu. Kad ima mnogo turista, policajci (karabinjeri, što li su već) se koncentriraju na strogi centar, a kad je grad poluprazan, razmile se po cijelom gradu.

Citiraj Mima prvotno napisa
    Stvarno, jesu vam onda simpatični i turisti koji režu krastavac i paradajze na klupama ili rogoborite protiv njih jer ne idu trošiti novce u restorane?
    Meni to nema veze s tim je l' netko turist ili nije (mislim, svejedno je tko "zakida" lokalne ugostitelje, stranac ili domaći).

Da sam vlasnica restorana, vjerojatno bi mi smetali svi koji jedu vani, i stranci i moji vlastiti sugrađani.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zašto bih rogoborila, još se isčuđavam tim stalnim natpisima po novinama o turistima koji jedu sendviče. Kao da ja kad odem na ljetovanje jurim u skupe restorane. Baš. To mi je degutantno, ta želja da se ljude što bolje opelješi.

Jedino što gledam :/ je kad vidim kupače na plaži pod vrelim suncem s gulašem, sarmom, špekom i sl, ne znam kako im se samo da? Ali to prvi rade moji rođaci kontinentalci kad navru na more što da više kažem... ali pomidori, krastavci i sendviči na plaži su mi sasvim ok.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    jos cete mi uciniti simpaticnima one lonce s gulasem i slicnim, spek i pomidore na dekicama, ili sugamanima, na juznim plazama nase domaje u ljetnim mjesecima.
    sad si me sitila na djetinjstvo kad bi se skupila cila familja na kupanje, u debelu borovinu uz prigodne tečurine (jer je tribalo ponit spize za xx gladnih usta), prave tanjure i cili pribor i udri u ručak
    a najčešće su se nosile punjene paprike, pire i manistra sa šalšom.
    mljaccccc koji su to slatki ručkovi bili.
    ne bi da nam je kuća bila sto kilometara od plaže, a ne nekih kilometar-dva, i još se išlo autom

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    zašto bih rogoborila, još se isčuđavam tim stalnim natpisima po novinama o turistima koji jedu sendviče. Kao da ja kad odem na ljetovanje jurim u skupe restorane. Baš. To mi je degutantno, ta želja da se ljude što bolje opelješi.
    X
    stvarno ne vidim zašto bi mi smetalo rezanje paradajza na klupama, meni samo smeta smeće koje pojedini ostave za sobom.
    restorani su preskupi tako da im ni to ne zamjeram.
    i naši idu s loncima sarme na skijanje i ne vidim da se oko toga diže velika frka.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni su simpatični i česi s punim prtljažnicima hrane i pića.

Posve ih opravdavam.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa
    meni su simpatični i česi s punim prtljažnicima hrane i pića.

Posve ih opravdavam.
    X

Pa brate mili u restorane otići jesti???? Ma nema šanse... Možda 1X da me želja mine i jedna pizza i još nešto sitno i to je to...

I još plus nije to samo što se tiče para, nego je i merak sjesti i pojesti paštetu na plaži, jer obično kada izađem iz vode i umirem od gladi, pa dok dođem u restoran, pa ovo, pa ono, gotovo...Maslačkica = Živka..

Nemam problema sa ljudima koji jedu na plaži, ali kako je rečeno, nek se pokupi smeće..

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •