-
Summer
da ti pomognem razumjeti 8)
1. Ali, ako se ovom energijom igraš izvan bračnih veza uništavaš sebe i sve one koji su ti bliski.
- ja sam ustvari unistena, i moji bliznji, samo toga nismo svjesni
Možda misli na bračnu prijevaru, od kud znaš da ne? 8)
2. Istraživanja su pokazala da upražnjavaje izvanbračnih spolnih odnosa kod mladih ljudi dovodi do opadanja njihove sposobnosti učenja , a povezanost s obitelji i prijateljima slabi.
- kako li zavrsih faks... najsmusenija sam bila zaljubljena kad od seksa nije bilo ni s...
Mogla si se baviti nekin sportom, pa bi vidjela da je ta smušenost zbog zaljubjenosti, a ne zbog nedostatka seksa.
3. Većina ljudi ne može istinski uživati u spolnim odnosima izvan braka. Za razvitak zadovoljavajućeg spolnog života potrebni su mir i sigurnost bračne veze.
- i za neka svoja 'predbracna' sjecanja
Kaže većina ljudi, tko je meni kriv što je većina manjine baš ovdje na forumu?
4. Djevičanstvo je dar koji treba dati najvažnijoj osobi u životu, osobi s kojom ostaješ zauvijek u braku. Seksualna neukaljanost je najvrednije što možeš dati svom supružniku.

obojan u plavo.
5. Oni koji upražnjavaju predbračne spolne odnose izlažu se riziku oboljevanja od spolnih bolesti kao i opasnosti gubitka plodnosti.
- nije stvar u braku, vec u zastiti
Za koju smo se osvjedočili da mnogi ne znaju čemu ona služi.
6. Predbračni spolni odnosi krše Božje upute. One su dane čovjeku da bi ga učinile sretnim. Niti su zastarjele niti su prestroge. Ako živimo po tim uputama možemo stvoriti sretan i napredan život.
- bas je to garancija srece
A nisi ni probala...
7. Predbračni spolni odnosi često dovode do začeća vanbračne djece. Brojna znanstvena istraživanja pokazala su da djeca bez očeva/ majki pate psihički i društveno, a akademski su manje uspješna od djece cjelovitih obitelji.
- uz neslaganja uopce, tko kaze da dijete zaceto vanbracno nema roditelje?
Je, ovo je stvarno
8. Ako Ti i Tvoj mladić/djevojka niste imali predbračne spolne odnose možete lako preboljeti svoju vezu u slučaju raskida.
- znaci slomljeno srce je zbog seksa, a ne zbog osjecaja?
Ajd priznaj da u stvari ne misliš tako, pa da imam jednu repliku manje.
Sad bez šale, ja u ovo vjerujem, posebno kada je koktel osjećaja i seksa u pitanju.
Željeti će iskusiti ljubav s Tobom samo na najboljem mjestu: u ljubavnom gnijezdu braka.
- bojim se da se moj i njegov popis najboljih mjesta poprilicno razlikuju
Gnijezdo je valjda, tamo gdje su ptice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma