Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Poliklinika Sunce

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Poliklinika Sunce

Razmišljam o opciji da kod njih pratim trudnoću, ne želim ništa posebno, samo osnovni pregledi, minimalno uzv-ova i to je to.

Ali htjela bih znati nešto više o liječnicama, pa ako koja od vas zna za neke od navedenih ginekologica, bila bih prezahvalna za dojmove.

DR. EVA JENDRIŠ ŠKRLJAK
    DR. IVANA JURKOVIĆ
    DR. LOVORKA VIDOVIĆ GAJGER

Kod jedne od njih sam ja bila na sistematskom, ali moram pogledati koja. Definitivno me se nije dojmila, s obzirom da stav o epiduralnoj.

Sandaaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam bila kod dr. Vidović Gajger u više navrata, doduše prije trudnoće, i za nju mogu reći samo sve najbolje. Čini mi se kao jako sposobna ginekologica i draga osoba...
    S druge strane prije nekoliko godina na sistematskom sam bila kod dr. Jendriš Škrljak i žena me se ni najmanje nije dojmila, naime nije imala odgovore na neka pitanja koja bi po mojem mišljenju jedan ginekolog trebao biti u stanju dati...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jelka čestitam

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja se na tvom mjestu ne bi odlučila na polikliniku gdje se uglavnom obavljaju sistematski pregledi. njihovi liječnici se ne susreću često s trudnicama i nemaju u tome prakse. inače ostala usluga im je vrhunska.

međutim dragoj prijateljici su na jednom takvom pregledu u Suncu u 7 mj trudnoće krivo izmjerili težinu bebe, rekli da zaostaje s razvojem i polsali u bolnicu. takvi šokovi u trudnoći nisu potrebni pogotovo ako se na kraju pokažu pogrešnima kao u njenom slučaju. kad smo poslije razgovarale o tome shvatile smo da njihova liječnica zapravo i nema iskustva s praćenjem trudnoće jer postotak trudnica je tamo mali.

zato bih ti svakako preporučila nekoga s više prakse u vođenju trudnoće i porodničarstvu. sretno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ja se na tvom mjestu ne bi odlučila na polikliniku gdje se uglavnom obavljaju sistematski pregledi. njihovi liječnici se ne susreću često s trudnicama i nemaju u tome prakse.
    S ovim se slazem, radije odi u npr. Poliklinku Vili

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja bih isto radije isla u ginekolosku polikliniku, nekak mi je to sigurnije.
    Vili mi je ok, bila tamo u prosloj trudnoci i u ovoj idem kombinirano sa jednim ginicem na Sv. Duhu.

Ne bih htjela blatiti ime poliklinike Sunce, ali sam cula komentar jedne zaposlene da imaju vrhunsku opremu, ali ne bas i vrhunske strucnjake. Sad ga znaj.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj božana prvotno napisa
    ja se na tvom mjestu ne bi odlučila na polikliniku gdje se uglavnom obavljaju sistematski pregledi. njihovi liječnici se ne susreću često s trudnicama i nemaju u tome prakse. inače ostala usluga im je vrhunska.

međutim dragoj prijateljici su na jednom takvom pregledu u Suncu u 7 mj trudnoće krivo izmjerili težinu bebe, rekli da zaostaje s razvojem i polsali u bolnicu. takvi šokovi u trudnoći nisu potrebni pogotovo ako se na kraju pokažu pogrešnima kao u njenom slučaju. kad smo poslije razgovarale o tome shvatile smo da njihova liječnica zapravo i nema iskustva s praćenjem trudnoće jer postotak trudnica je tamo mali.

zato bih ti svakako preporučila nekoga s više prakse u vođenju trudnoće i porodničarstvu. sretno.
    Potpis...Također znam za slučaj njihove "gluposti" u trudnoći

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja bi isto preporučila Vili, naravno iz već gore navedenih razloga. Negdje sam bila pisala o Suncu, ali u Slavonskom Brodu. Istina je da imaju tehniku, ali nemaju educirane ljude. Šteta! Konkretno, imaju 3d ili čak 4d nisam sigurna, ali nemaju blage veze kako raditi sa njim. Edukacija im traje predugo- educiraju se od početka veljače i nisam sigurna jesu li završili. Ja im baš ne bi bila pokusni kunić.

Za Zagreb ne znam, nisam bila, nisam se informirala, ali ovo u Slavonskom Brodu- cirkus!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ajme cure, hvala vam za savjete! Uopće mi nije palo na pamet da rijetko prate trudnoće i da bi taj nedostatak iskustva mogao biti problem.

Niš onda, još ću si malo razmisliti. Mislim da ipak neću u Vili, ovo mi je bila opcija jer imam 50% popusta, inače mi je preskupo.

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bila sam i kod dr. Gajger i dr. Jurković..

dr. Jurković mi je draža
    Mogu reći da mi je čak i pomogla da ostanem T, jer je skužila da imam problem s krvarenjem...

Općenito mi žene ginekolozi više leže...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja trenutno vodim trudnoću kod dr. Jendriš i meni je ona dobra, za sada nisam imala nikakvih problema, kod nje sam bila i prije trudnoće...i većina pacijentica su joj trudnice...

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Ja bi isto preporučila Vili, naravno iz već gore navedenih razloga. Negdje sam bila pisala o Suncu, ali u Slavonskom Brodu. Istina je da imaju tehniku, ali nemaju educirane ljude. Šteta! Konkretno, imaju 3d ili čak 4d nisam sigurna, ali nemaju blage veze kako raditi sa njim. Edukacija im traje predugo- educiraju se od početka veljače i nisam sigurna jesu li završili. Ja im baš ne bi bila pokusni kunić.

Za Zagreb ne znam, nisam bila, nisam se informirala, ali ovo u Slavonskom Brodu- cirkus!
    Ovo mi je baš čudno, obzirom da je u Polikliniku Sunce u SB prešla - po mnogima najbolja doktorica iz ginekološke poliklinike (dr. Blaževac), a kad je ona otišla neke su njezine pacijentice otišle za njom u Sunce. Ona nam je bila na trudničkom tečaju i žena je stvarno super, a kasnije nam je babica s tečaja rekla da je ona baš specijalizirala ultrazvuk i da je u ultrazvuku najbolji ginekolog u Brodu.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Lima ne bi druge umarala sa mojim iskustvom, ali ako te zanima mogu ti pojasniti na pp. Ja sam doista stekla dojam da oni tamo nemaju blage veze. Napokon, žena koja mi se javila na telefon (zvala sam početkom travnja) rekla je ovako- traje nam edukacija na uzv, zovite nas za mjesec dana, pa ću vas naručiti. Istina, nisam zvala tada, no zvala sam u kolovozu, kad ono- još taje edukacija. Haloooo- moja trudnoća je pri kraju... ja nemam vremena. Za druge ne znam

I tako, dok se oni educiraju, ja sam otišla u Vili i zadovoljna sam, prezadovoljna.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Ajme cure, hvala vam za savjete! Uopće mi nije palo na pamet da rijetko prate trudnoće i da bi taj nedostatak iskustva mogao biti problem.

Niš onda, još ću si malo razmisliti. Mislim da ipak neću u Vili, ovo mi je bila opcija jer imam 50% popusta, inače mi je preskupo.
    hm, s 50% popusta trudnički pregled s uzv-om u suncu košta skoro kao puna cijena kod privatnih ginića. ja bila na dva pregleda kod vidović-gajger, žena mi je ostavila ok dojam. iako se čudila što ne bih uzv, prokomentirala je kako su jednom davno i rentgen smatrali zgodnim i uputnim pregledom za trudnice. to mi je bilo super. na kraju sam se ipak sam vratila giniću koji mi je vodio 1. trudnoću...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Provjerila sam u papirima, i ja sam bila kod Vidović Gajger.

india, izbrisala sam mail u kojem su mi rekli cijene s popustom, ali mislim da je uzv bio oko 150 kn. S obzirom da nikada nisam išla privatno, ne mogu usporediti. Ali nije loše znati, hvala.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja idem kod doktoeice Gajger i super mi je,kad idem na UVZ oko sat vremena mi gleda bebicu,sve detaljno i polako,sve ti pokaže objasni stvarno je odliča

nimele9

Početno

ja ne bih nikom preporučio da uzima to osiguranje i ide u plikliniku sunce to vam velim iz osobnog iskustva i to iz 2 razloga:1)kod sklapanja ugovora frajer me u startu izradio jer mi,ziher namjerno,nije rekao da se polica sklapa na 3 godine i da naknadno,pismeno moraš izjavit da nečeš produživat osiguranje,makar sam ja bio više nego jasan da me zanima samo na godinu dana i sad mi je opet došla uplatnica na 1200 kn,makar me njihove usluge uopće ne zanimaju zbog 2. primjera:moje 3 frendice su bile tam kod ginića i nalazi su im prvi put u životu bili katastrofa(hpv,cin 2,sto čuda),cure su bile izbezumljene;otišle su kod soc. ginića i gle čuda nikakvih anomalija,a sve to jer te smradovi hoće prisilit na dodatne pretrage koje koštaju i to jako fino.Da živim u normalnoj državi sa normalnim sudstvom ziher bih ih tužio.Zapamtite oni su privatnici i njima je u interesu da ti uzmu što više love,bez ikakve doktorske etike,jer žive od toga.Što se mene tiće radje bum čekao red u soc. bolnici red nego išao kod tih veterinara,a to bih i vama preporučio

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Jelka-ja vodim trudnocu u polikliniki IVF i takoder ti je cijena uzv-a 150 kn s tim da su mi nakon dva mjeseca dali popust tako da sada uzv placam 100kn,bila sam i u polikliniki vili cijene se ne sjecam al takoder su mi i doktor i sestre jako pristupacni

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala nimele za info da se ugovor sklapa na 3 god

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iskreno, iznenađena sam ovim 'prisilnim' ugovorom na tri godine
    ja imam ugovor na godinu dana, od datuma do datuma sa sistematskim pregledom uključenim u cijenu (treba ga napraviti u roku te godine dana)

vrlo sam zadovoljna njihovom uslugom, a pogotovo rokom u kojem se izdaju nalazi

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

baš sam i ja htjela pitati..nemam sunce,imam croatiu u kojoj je također ugovor na 3 godine,ali nakon svake godine ga možeš prekinuti. dakle, ako ga ne prekineš krajem ugovorne godine oni uplatnicu šalju za iduću godinu..
    zar nije i sunce tako?

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    baš sam i ja htjela pitati..nemam sunce,imam croatiu u kojoj je također ugovor na 3 godine,ali nakon svake godine ga možeš prekinuti. dakle, ako ga ne prekineš krajem ugovorne godine oni uplatnicu šalju za iduću godinu..
    zar nije i sunce tako?
    tako je
    meni je na njihovoj kartici piše do kad vrijedi (od datuma kad sam upisala do istog datuma sljedeće godine) - to sam smetnula napisati u gornjem postu, zbunilo me ono da moram platiti
    možeš ga prekinuti po isteku ugovorne godine

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni Sunce se ne mora platiti iduću godinu ako neće.....

Ugovor vrijedi 3 godine, ali može se raskinuti po isteku godine.

Vođenje trudnoće im je dosta skupo, no dr. Jendriš je odlična i ja bih birala uvijek nju.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj nimele9 prvotno napisa
    ja ne bih nikom preporučio da uzima to osiguranje i ide u plikliniku sunce to vam velim iz osobnog iskustva i to iz 2 razloga:1)kod sklapanja ugovora frajer me u startu izradio jer mi,ziher namjerno,nije rekao da se polica sklapa na 3 godine i da naknadno,pismeno moraš izjavit da nečeš produživat osiguranje,makar sam ja bio više nego jasan da me zanima samo na godinu dana i sad mi je opet došla uplatnica na 1200 kn,makar me njihove usluge uopće ne zanimaju zbog 2. primjera:moje 3 frendice su bile tam kod ginića i nalazi su im prvi put u životu bili katastrofa(hpv,cin 2,sto čuda),cure su bile izbezumljene;otišle su kod soc. ginića i gle čuda nikakvih anomalija,a sve to jer te smradovi hoće prisilit na dodatne pretrage koje koštaju i to jako fino.Da živim u normalnoj državi sa normalnim sudstvom ziher bih ih tužio.Zapamtite oni su privatnici i njima je u interesu da ti uzmu što više love,bez ikakve doktorske etike,jer žive od toga.Što se mene tiće radje bum čekao red u soc. bolnici red nego išao kod tih veterinara,a to bih i vama preporučio

Meni je neobično kako si ti ovaj isti post danas stavio na nekoliko različitih foruma vezanih za ovu polikliniku? I na svima imaš isti broj postova kao i ovdje?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa čovjeka razljutilo sunce...šta?!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

pa čovjeka razljutilo sunce...šta?!
    Ma naravno, samo mi malo neoobično navedeno.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da se malo vratim na ovu temu...

Jedna trudnica mi neki dan veli da ona, kao i ja, ima L policu Sunce osiguranja koju joj plaća poslodavac. Pa kaže da od početka vodi tamo T i da joj je sve potpuno besplatno. :? Meni tako nisu rekli kad sam ih pitala mailom (iako bilo je to davno pa se ne sjećam jesam li samo pitala za cijene ili sam opisala i cijelu situaciju).

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jelka, vjerojatno imate različite vrste polica, ti imaš Classic, a ona Silver ili Gold
    http://www.sunce.hr/16266.aspx

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja mogu samo podijeliti svoje iskustvo sa doktoricom Jendriš. Nažalost loše!
    Da li bi moja prva trudnoća završila spontanim pobačajem ili ne, da je bio drugačiji pristup, ne znam. Ali znam da se doktorica ponjela nimalo ljudski u tom trenutku prema meni. Ipak ja sam bila trudnica koja je 2 godine čekala trudnoću. Sada sam konačno (4 godine nakon tog događaja) opet trudna i idem isključivo u Vili i kod svoje soc.gin.
    Takvo je moje iskustvo...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Da se malo vratim na ovu temu...

Jedna trudnica mi neki dan veli da ona, kao i ja, ima L policu Sunce osiguranja koju joj plaća poslodavac. Pa kaže da od početka vodi tamo T i da joj je sve potpuno besplatno. :? Meni tako nisu rekli kad sam ih pitala mailom (iako bilo je to davno pa se ne sjećam jesam li samo pitala za cijene ili sam opisala i cijelu situaciju).
    I ja imam tu policu i sve mi je besplatno.... i nekima iz moje firme su naplaćivali preglede.... mislim da se radi o neznanju određenih radnika.... provjeri u firmi pa nek ti oni kažu što su sve potpisali i koja su vam prava.... meni su jednom pokušali naplatiti, ali sam tražila šefa pa je on pogledao policu i rekao da ne treba...
    Inače, tamo nisam pratila trudnoću, već sam išla na uzv... pozivala me dok svakih 3 tjedna.... sad znam da je to sve bilo bez razloga.... imala sam dosta komplikacija, ali stalno čačkanje nije nimalo pomagalo....
    U ovoj t sam bila jednom na uzv-u i ići ću i dalje (jer mi je džabe i mogu se naručiti telefonski i ne moram čekati ), ali ovaj put ja odlučujem kad i koliko.... neću im više dopustiti da me plaše....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bila na sistematskom u suncu, kod dr. jurković... preporučila mi ju je moja sestra, koja je prije toga bila kod nje.

ostala je sat vremena iza svog radnog vremena, da bi me primila (jer sam inzistirala da idem kod nje). tih sat vremena se nije žurila (tek poslije mi je rekla da ide na put), sve mi je objašnjavala, odgovarala na sva moja pitanja... stvarno sam bila ugodno iznenađena.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Jelka, vjerojatno imate različite vrste polica, ti imaš Classic, a ona Silver ili Gold
    http://www.sunce.hr/16266.aspx
    Ne, ne, baš sam ju pitala za te dvije police, ali ona kaže L.

Ponovo ću ih zvati, iako ni sama ne znam želim li tamo otići na uzv. Imam sad idući u cca 32. tjednu, naručena već na SD. Vidjet ću.

Hvala svima enivej!

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zar nije i sunce tako?
    ja sam htjela sklopiti croatia-u na godinu dana i rekli su mi da to nije moguće. MORAM potpisati ugovor na najmanje 2 godine a onda možda probati raskinuti ugovor nakon godinu dana (uz debeli razlog, molbe i objašnjenja).

možda se može nakon isteka 2-3 godine osiguranja sklapati po godinu dana. oni su meni objasnili da se njima ne isplati sklapati samnom ugovor na godinu dana.

također, kao što je netko već napisao, ovu informaciju o trajanju ugovora min 2 godine dobijete 2 sekunde prije stavljanja potpisa na ugovor iako o samoj polici razglabate sat vremena :/

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa
    zar nije i sunce tako?
    ja sam htjela sklopiti croatia-u na godinu dana i rekli su mi da to nije moguće. MORAM potpisati ugovor na najmanje 2 godine a onda možda probati raskinuti ugovor nakon godinu dana (uz debeli razlog, molbe i objašnjenja).

možda se može nakon isteka 2-3 godine osiguranja sklapati po godinu dana. oni su meni objasnili da se njima ne isplati sklapati samnom ugovor na godinu dana.

također, kao što je netko već napisao, ovu informaciju o trajanju ugovora min 2 godine dobijete 2 sekunde prije stavljanja potpisa na ugovor iako o samoj polici razglabate sat vremena :/
    pa ovako je prema mojim saznanjima- ugovor sam potpisala na 3 godine,ali ga po isteku svake godine moghu prekinuti. Razlozi ne moraju baš biti debelo debeli
    hoću reći da je slučajno dovoljno navesti razlog tipa da više nisi financijski u mogućnosti redovito plaćati policu ili sl.

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa ovako je prema mojim saznanjima- ugovor sam potpisala na 3 godine,ali ga po isteku svake godine moghu prekinuti. Razlozi ne moraju baš biti debelo debeli
    hoću reći da je slučajno dovoljno navesti razlog tipa da više nisi financijski u mogućnosti redovito plaćati policu ili sl.
    ...zanimljivo :?
    Poslala sam im zahtjev za raskidom police mjesec dana prije isteka prve godine osiguranja. Vrlo brzo mi je stiglo rješenje o raskidu ugovora sa izračunom troška raskida (citiram: "15% od vrijednosti ugovorene Police za cijelo vrijeme od trenutka zadnje redovne uplate do dana završetka po polici ugovorenog perioda osiguranja").
    Vjerojatno nisam napisala debelo debeli razlog..i. A financijske mogućnosti? Niti približno.
    Sama sam si kriva, što nisam pitala Rode!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni također firma plaća dodatno osiguranje u Suncu i također mi je sve besplatno, ali ipak sam odlučila trudnoću voditi kod Podobnika (zbog iskustva, preporuka i mogućnosti da tamo i rodim). Odluku mi je učvrstio bezobrazan stav doktorice u Suncu koja je - kad sam joj pristojno rekla da ću trudnoću voditi tamo gdje ću i roditi - počela neosnovano blatiti svoje kolege iz Podobnika. Shvatila bih da je imala neki konkretan argument, ali sve se svelo na to da su 'oni gore bezobrazni jer traže od žena koje će kod njih roditi da ih i pregledaju prije poroda'. Pa, hvala Bogu da me hoće vidjeti prije samog poroda!
    Uglavnom, u Sunce ću i dalje na sistematske preglede - jer sam s ostalim liječnicima zadovoljna - ali ne i na vođenje trudnoće.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Procitala sam što ste pisali o ginekolozima u Suncu pa sam osjetila potrebu napisati svoja iskustva vezano uz to.

Ja idem redovito kod dr. Jendris i o njoj mogu reci sve najbolje. Jako je simpaticna, pristupacna i strucna. Nisam kod nje radila samo redoviti pregled i papu, nego i puno drugih stvari i sa svim sam bila jaaako zadovoljna. Jos nesto sto me je iznenadilo kod nje je i to da mi vec dva puta nije naplatila neke stvari, iako je meni bilo normalno da mi naplati (prvi put konzultacije koje su trajale 40min, a drugi put sam samo donjela nalaze a to je zavrsilo kao pravi pregled sa ultrazvukom).

Inace, bila sam jedan put i kod dr. Vidovic-Gajger - super, i jedan put kod dr. Jurkovic - ona mi se nije svidjela!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja hodam u polikliniku Sunce u Vž kod gin.Dokuzović i prezadovoljna sam.Od samog početka mi vodi trudnoću i dokle god će raditi ja ću hodati kod njega.Sve pohvale za njega,a i za ostalo osoblje poliklinike koje je jako ljubazno.Sve pretrage koje mogu radit u trudnoći radim kod njih i plačam u pola cijene jer imam policu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ima li netko iskustva sa poliklinikom sunce u rijeci? htjela bi napraviti 3d, a neznam tko to još radi u rijeci. imate nekog doktora za preporučiti?
    tnx...!!!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i mene zanima u rijeci,ali ja bi 4d.i koliko košta inače 4d uzv?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj cvjetiććć prvotno napisa
    ima li netko iskustva sa poliklinikom sunce u rijeci? htjela bi napraviti 3d, a neznam tko to još radi u rijeci. imate nekog doktora za preporučiti?
    tnx...!!!
    3d ima i u Medico

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •