Ajme predivno! Čestitke, čestitke.. :D :D :D
Joj Tata predivno, prekrasno, ostvarenje snova.... Stvarno će vam biti puna kuća dječice, ali tako i treba.
za ona dva
![]()
koji su već sa vama, a i za ona 2 koji su još u buši. Uostalom, kada oni stižu?
... i da, stvarno ti je vrijeme da pod hitno mjenjaš nick
Prekrasno, prekrasno i prekrasno!!!
i ja ću biti tata :D :D :D :D ma i za mamu :D i tatu :D
Da mi je netko ovo ispričao mislila bi da je prekrasna bajka.
A još je ljepše kada je istinito.![]()
S A V R Š E N O!!!
:D :D :D :D :D ovako nešto lijepo već dugo nisam čula!
č e s t i t a m od sveg srca i neka vas Božji blagoslov i dalje prati na vašem putu.
pridruzujem se cestitkama :D :D :D :D
I ja ću biti 4x tata, od svih forumskih priča ova tvoja uvjerljivo "vodi". Čestitam vam na tolikoj sreći!
I kad pomisliš - bolje ne može, vidiš da ipak - može :D
ajme divote! :Di ja ću biti tata prvotno napisa
![]()
lijepu i urednu trudnoću vam želim!
bogme dragi naši, fino ste se potrudili da ste si dupliće složili" by home made "!! čestitam na tom sretnom i predivnom događaju!
predivno, ne mogu vjerovat, mraaaaaaaaak :D :D :D :D :D
Ajme, i-ja-ću-biti-tata, iz tebe je frcala pozitiva i uvjerenje da ćeš biti tata još dok si se sam javljao! Čestitam vam, predivna vijest, bit će stvarno kuća puna dječjeg smijeha
!!!!
Cestitam od srca, uzivajte svi zajedno, a sigurna sam da cete uzivati u veseloj guzvi! :D * 6!
Čestitam![]()
!
Čestitam!![]()
(neće me iznenaditi da za koju godinu budete najbrojnija forumska boitelj!)
Čestitam!
Jednom davno, na početku u mom potpisu je stajalo
"ako nešto stvarno i istinski iz srca želiš i svemir se uroti da to dobiješ",
ponajviše vjera u tu izjavu, vjera u to da i mi zaslužujemo biti roditelji tjerala me naprijed.
I sveg srca smo se trudili na sve naćine ostvariti svoj cilj.
Svi neuspjeli pokušaji potpomognutih oplodnji nisu nas obeshrabrili, već su nas tjerali dalje, dali nam snage i još jače volje.
Zvanja centara, molba da nas bar razmotre, sav naš trud i napor ipak su bili nagrađeni onoga dana kad smo upoznali našeg sina. U tom trenutku osjetili smo golemu sreću, onaj dio koji je nedostajao sad je bio tu sa nama.
I bio sam beskonačno zahvalan i sretan. Imao sam sav svoj Svemir, beskonačnu sreću.
I tada je Svemir odlučio da i Limač dobije svoj dio u tom beskonačnom prostranstvu, da i njegova želja za malenom sekom postane stvarnost. Da i on dobije onaj dio koji mu nedostaje.
Sa Limačem i Limačicom imao sam sve. Predivnu suprugu punu ljubavi, razumjevanja, strpljenja za ta malena stvorenja, imam posao koji volim, kupili smo kuću koju smo dugo željeli. Ja sam sretan čovjek! Stvarno imam sve!
I netko je vidio tu moju sreću, zadovoljstvo, ogromnu ljubav koja iskri iz nas i koje još uvijek ima dovoljno da Limač i Limačica podijele sa svojim malim sekom/bracom koji nam dolaze.
Nikada nisam ni sanjao da se to može dogoditi, bio sam sretan u onom trenutku kad sam dobio Limača, jer sam ispunio svoj san, ostvario želju da budem otac. Al život nam je dao više, dao nam je još veću sreću i dodatno nam uljepšao život unjevši u njega ova mala predivna bića koje volim više od života svog i za koje sam na sve spreman.
Ja sam sretan čovjek! I želim to i svima vama.
i ja cu biti tata, prekrasan post koji tjera suze na oči i daje nadu svima nama koji i sebi želimo takvu obitelj.![]()
Bajke se događaju onima koji vjeruju u njih!![]()
Ne znam što bih pametno rekla, toliko me sve to ganulo (i razveselilo)...
Šaljem vam svima punoi
!
Nema rijeci...suze same idu...
Cestitam, zasluzio/si ste i ovo i jos vise....![]()
![]()
predivno,moje suze ne staju... zelim vam puno srece sa vasim malisanima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja ću biti tata divno si napisao ovaj zadnji post(suze sreće mi navrle na oči). Ljubi svoja dva mala prekrasna bića i svoju ženu mazite i pazite. Prekrasna velika obitelj.
![]()
Isprintala sam ovaj zadnji post i ostavila kad se dragi vrati da ga procita.![]()
Nemam šta reći osim da me zadnji post jako dirnuo.....prekrasno
![]()
Kako je lijepo čitati nekog tako sretnog i zadovoljnog![]()
ali od sreće! čestitam od srca i svaka vam čast na svemu, hrabrosti, odvažnosti, ljubavi koju imate za druge... nemam riječi!
Ovdje sve sama iznenađenja, sve jedno bolje od drugog! Uživajte!![]()
Hvala vam svima na riječima potpore i čestitkama.
Na samom početku posvojenja ovaj forum i divni ljudi na njemu puno su nam pomogli svojim životnim pričama i savjetima, zato sam uvijek sretan kad netko napiše nešto o sebi, kako napreduje, novitete ili pak samo par riječi kako provodi vrijeme sa svojom dječicom.
sva sam se naježila ,predivno, uživajte sa svojom djećicom![]()
![]()
nevjerovatno.... fantasticno.... nemam rijeci... CESTITAM!!!
Ovo je definitivno najlepsa prica na forumu(od srece)
![]()
Cestitam vam iz![]()
Velike čestitke na sve većoj obitelji+
(
+
)
i ja ću biti tata tebi i tvojoj obitelji čestitam od![]()
ma ovo je stvarno predivno.![]()
ja ovo tek sada vidim!
Sorry, ali zato su cestitke velike od![]()
Hvala ti.
Ja sam nesretna na svom poslu.
Tvoja mi priča daje motiva da se trgnem i da napravim od svog života najbolje što mog a da nisam samo pasivni promatrač
I ja ću biti tata, nisam imala pojma da se radi o blizancima!! :D![]()
Nevjerovatno, prekrasno!!
I moram ti reći da sam razmišljala kako bi bilo prekrasno da ti se nick promijeni barem u I ja sam tata, no fantastično da se nije promijenio...jer ovako, tko zna na kojem broju će se zaustaviti vaša predivna obitelj!!![]()