Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Licemjerje medija (TV)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Licemjerje medija (TV)

Dakle, prije nekoliko tjedana je bio dokumentarac (u 20h) u kojem je bilo prikazano istraživanje kako okus sperme ovisi o prehrani... pa su muževi jeli neku specifičnu hranu, a ženama su poslije dali da okušaju spermu i daju svoj komentar...

nakon te emisije su se neke čistunke pobunile da ta emisija nema šta radit u terminu subotom u 20h...

A masakrirana ljudska tijela, krvavi udovi razbacani po šumarku, hektolitri krvi, fanatična ubojstva i slična s.ranja se mogu prikazivat po cijele dane, u svim mogućim i nemogućim terminima?

Kad će to već jednom stati na kraj? Ima tko da se bori protiv toga?

Rješenje mi nije "ugasi tv i nemoj gledat ak ti smeta"... tak onda treba reć i "čistunkama" da ne moraju gledat kak netko guta spermu...

Jel vama primjereno i jedno i drugo? Zašto? Jeste gledali dokumentarac? Kako ste se osjećali?

mamma san je editirala naslov kako bi bio manje senzacionalistički i više prihvatljiv za pdf izazovi roditeljstva

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Kakve ima ovo veze s ičim o čemu mi ovdje inače pišemo?
    Prosvjetli me

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja stvarno stvarno stvarno stvarno ne vidim niti jedan razlog zašto da ostavim ovu temu.

Stoga ću je (za sad) zaključati.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, u dogovoru sa drugim moderatorima, topic je otključan, naslov prilagođen (kako topic ne bi otišao u druge vode ) i cijeli topic preseljen na pdf Izazovi roditeljstva.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Osobno mi je primjerenije gledati dokumentarac pa makar se radilo o raznolikosti okusa sperme nego pokolj.
    Na žalost nekima je sramota upoznavati čovjećje tijelo dok im je sasvim u redu gledati "raskomadane dijelove tijela"...
    Ali kako se kaže... 100 ljudi 200 čudi.

Zgražam se kojom količinom se prikazuje nasilje na TV ekranima.
    Krenuvši od filmova pa sve do crtića.

Za Božić i Uskrs više nema primjerenih filmova (osim onih koji se prikazuju po 12204829485 put).
    Samo oružje, tučnjava, agresija... strašno.
    :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ista stvar... i nije mi jasno tko im je uopće ciljana publika jer stvarno ne poznam nikog tko sjedi navečer ispred tva i 4 sata uživa uz takve masakre... Kosti, ubojit nagon, zaboravljeni slučaj... csi je još mila majka naspram svega ostalog...

a isto mislim i o svim onim Bafijima ubojicama vampira, čarobnicama i inim sr....

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni su najgori oni istražiteji, šatjaznam pogotovo po istinitim događajima, one rekonstrukcije ubojstava, silovanja(RTL pogotovo) fuj, koje smeće, kakvi to ljudi uživaju u tome

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Iskreno nemam pojma tko im je ciljana publika...

Zanimljivo je kako se ljudi čude što mladi postaju agresivniji i što su "kreativniji" u tome... hm... baš se pitam odakle samo mogu crpiti ideje.

A sva sreća da imam serije kao što su CSI tako da se odmah malo nauči i o forenzici te kako sakriti "dokaze"...

Pitam se gdje su nestali oni prekrasni stari filmovi...
    Znaju ih emitirati nedjeljom ujutro... u totalno glupom terminu...

Kako bi moja draga baka rekla... " Sve se spošemerilo."

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A znaš kaj, ja isto tak ne znam kaj nisu mogli bez tog cuclanja i mljackanja. Moglo se to malo drugačije kadrirati. Ovi bbcijevci su se baš zguštali. To je moje skoro stručno mišljenje (ja sam završila radio i kazalište, ali slušala sam dosta zajedničkih predmeta) . Nisam protiv eksperimenta, ali fora je bila dovoljna i bez tog dramatičnog i detaljnog degustiranja u krupnom planu. Nijedno dijete ne di skužilo u čem je fora da ih baš nisu natezali. eksaj ženo, vidiš da snimaju Šalim se naravno. Nisu ženice krive, nego ovi redatelj kreten. ianče je serija super, ali drama dok važu govna, malo obolan pretjerano, dobro da nisu valkire pustili u pozadini. Nije zlato sve što sija nit što je s bbc-ija.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    ista stvar... i nije mi jasno tko im je uopće ciljana publika jer stvarno ne poznam nikog tko sjedi navečer ispred tva i 4 sata uživa uz takve masakre... Kosti, ubojit nagon, zaboravljeni slučaj... csi je još mila majka naspram svega ostalog...

a isto mislim i o svim onim Bafijima ubojicama vampira, čarobnicama i inim sr....
    Eh, da mi je netko rekao da ću x Moovera....rekla bih mu da je lud....ali....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi za kavu? da se upoznamo?

obožavam forenzičke serije . i volim filmove o vidovnjacima (npr. medij), i sličnim temama...

ne volim horore i takozvane "akcijske" (kad glavni lik ima npr. 147 metaka u pištolju koji ima spremnik od 8, i pobije 30 ljudi koji na njega pucaju mitraljezima...)...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a što je s famoznim filmovima tipa glup i gluplji, policijske akademije 1, 2, x..., pa serije tipa nmk, bumerang, sapunice...

ako ćemo tv program secirati, prosim lepo, budite dosljedni, jer ja ne želim da moje dijete gleda niti masakre, niti turbo ninje i vampire, ali bogami ni meksičke i ine sapunice, a niti hr nazovi humorističke serije...

i da parafraziram moovera - nije mi jasno tko im je uopće ciljana publika za navedeno...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ne volim horore i takozvane "akcijske" (kad glavni lik ima npr. 147 metaka u pištolju koji ima spremnik od 8, i pobije 30 ljudi koji na njega pucaju mitraljezima...)...
    pa ti ne voliš boška buhu, sutjesku, neretvu...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam ciljana grupa za forenzičare, vampire, vještice ....

no. mi smo država pod crkvenim okom .. pa su dopušteni svi djelovi tijela na svim stranama sobe .. sve dok nema veze sa sexom

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo ja. Obozavam takve serije. S masakrima nemaju uopce veze, cini mi se da i ne gledas bas ako si donio takav sud. Kosti su duhovite, Zaboravljeni slucaj je teska kamilica, CSI 'znanstven'... Na nasoj telki gledam samo takve serije, Uvod u anatomiju i BBC-eve serije petkom (Frost, Lynley, Nijemi svjedok...). Opustaju me nakon dugog dana (snimam pa gledam pred spavanje). Lastane, jesam li ja normalna?

...
    Gledamo ja i MM neki film u kinu, pokazuju oci zrtve i male tockice - a ja cu odmah - ma ugusen je, vidis petehijalno krvarenje

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    pa ti ne voliš boška buhu, sutjesku, neretvu...

eheheeeee!!! to su KULTNI filmovi! njih mogu gledat svaki dan ...

naime, cijene idu gore neovisno o tome da li je prethodni dan emitirana sutjeska ili neretva , i sad ih mogu gledat bez opterećenja. u jugi smo znali da iza takvog filma slijedi poskupljenje, samo nismo znali što će poskupiti

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Lastane, jesam li ja normalna?
    nisi! ovdje si se svrstala u istu grupu ko i ja...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jesi za kavu? da se upoznamo?

obožavam forenzičke serije . i volim filmove o vidovnjacima (npr. medij), i sličnim temama...

... a pri tom još zavede glavni ženski lik 8) .

Ja, recimo, ne volim stare filmove. Kad sjednem jednom u sto godina pred tv očekujem neku akciju, a za mene to nije vrhunska ekipa za specijalne efekte nego nešto što me tjera da uključim mozak ili me totalno opusti, a to mogu dobri glazbeni filmovi.

Što se tiče cenzure za klince...M. skupa sa mnom gleda forenzičare i ne primjećujem da nakon toga lošije spava. Ono što cenzuriram ja, a ne tv su sapunice i nače petparačke serije kojima ne znam ni ime.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ja isto, ja isto! naprosto sam sucker za forenzičare.
    a morate priznat, u buffy se svašta dobro može naučit. npr. nisu vampiri zločesti samo zato šta su vampiri

enivej, moj lijek protiv smeća na televiziji su DVD-ovi. nabavite serije koje ste procijenili da su okej za gledat, raspored fleksibilan, može se pogledat i dvije ako se baš hoće, može se stavit pauza i popričat, i ono najbolje: NEMA REKLAMA!!!
    toliko sam se odvikla od reklama da mi sad dođe zlo kad ih vidim.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo i mene

nego....ne znam da li sam postala osjetljiva od kad je L. tu, ali smetaju me i scene seksa u kojma je zena do pola gola uz prejake zvucne efekte u terminima djecjh emisija.

vidim da L. privuce paznju i ja sam zatecena. ne znam kako bi reagrala, osim u sebi psovala urednika.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj lijek protiv tv pi*darija je--md. frajer mi neda da gledam tv jer kaze da to sve zatupljuje (naravno, u pravu je). kad njega nema volim gledat housea, anatomiju i takve serije (nakon cijelog dana s djecom da se malo nasmijem ili isperem mozak).

inace, on mi daje da gledam autorske dokumentarce (koje i sam radi), pregrmi neke igrane filmove, one kultne, jarmuscha i tako.

ja inace o-b-o-z-a-v-a-m i gledam jedino dugometrazne crtice i djecje filmove, u stilu harry potter ili kronike iz narnije

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hm, meni je dosadila i forenzika i doktori (sad bi trebali opet malo odvjetnici doći na red), ali, moram priznati da bih u 8 navečer radije gledala csi nego dokumentarac o spermi s okusom gulaša :/.

e da, veselim se reprizi života na sjeveru - to sam guštala gledati. i volim sve engleske krimi mini-serije, nisam baš sasvim imuna na taj žanr.

a ovo je ipak najbolje rješenje za tv probleme:

"ugasi tv i nemoj gledat ak ti smeta"...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    ja isto, ja isto! naprosto sam sucker za forenzičare.
    a morate priznat, u buffy se svašta dobro može naučit. npr. nisu vampiri zločesti samo zato šta su vampiri

enivej, moj lijek protiv smeća na televiziji su DVD-ovi. nabavite serije koje ste procijenili da su okej za gledat, raspored fleksibilan, može se pogledat i dvije ako se baš hoće, može se stavit pauza i popričat, i ono najbolje: NEMA REKLAMA!!!
    toliko sam se odvikla od reklama da mi sad dođe zlo kad ih vidim.
    i ja sam ciljana skupina za csi, zaboravljeni slučaj (joj obožavam ovu sertiju jer mi je cila nekako nostalgična), john deeda, medicinske detektive, ma 95 % programa koji ide na zone reality (a naravno i na htv kad su spomenute serije u terminu). ali sam davno, davno doskočila terminima koji meni ne odgovaraju. sve sewrije snimam, pa čak i onda kad se mogu zavalit u krevet i gledat. ne, ja i tad snimam i onda u miru božjem privrtim reklame i gledam i uživam. trenutno gledam serije koje sam snimala prije europskog nogometnog prvenstva dotle sam stigla sa odgledavanjem.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja inace o-b-o-z-a-v-a-m i gledam jedino dugometrazne crtice i djecje filmove, u stilu harry potter ili kronike iz narnije
    Veliki X!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ja se opet ne mogu nacuditi tko od odraslih moze otkidati na harry pottera. da sam dijete, sve bi mi bilo jasno. al ta opcinjenost harryjem ili prstenovima... mi je neobjasnjiva.

zna se vec koje serije ja volim... il sto bi moji doma rekli: a koje to ti ne volis ja si sve snimim na dvd-rekorder pa gledam bez reklama i ubrzano.

inace, a propos seksa... ne volim nase (hrvatske/srpske i ine) filmove jer uglavnom pocinju dozom seksa na kuhinjskom stolu, onda se glavni protagonist po.sere na skoljki pored otvorenih vrata i onda pocinje kao radnja filma. i da se ne zaboravi ogromna doza prostakluka i psovki. to je valjda super-fora. (primjer: lslg i sl.)

inace.... jako volim gledati ARTE... prije nekoliko mjeseci sam gledala neki serijal o ubijanju u ruandi... :/ al mi je drago da sam to pogledala, mada sam se premisljala nekoliko minuta hocu li poceti pratiti te filmove ili ne.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja bi jako rado o serijama koje volim ali mislim da to nije poanta ovog topica ni pdf

ono sto mene uzasno smeta su nase vijesti i dnevnik. sta sve on pokazuju toga ni u serijama nema.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gledam štošta, al primjećujem da najčešće kočim na National Geographic, Discovery, History........
    Želim naglasiti da sam se SPASILA otkad je MM pribavio dvd sa bufferom i naštimaš na program koji hoćeš i on puni buffer max 6 sati.....ako je šta bitno, stavim snimati, prevrtim nebitno i reklame, pogledam prognozu i tako to 8)

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa

a ja se opet ne mogu nacuditi tko od odraslih moze otkidati na harry pottera. da sam dijete, sve bi mi bilo jasno. al ta opcinjenost harryjem ili prstenovima... mi je neobjasnjiva.
    kod mene nije opcinjenost, a prstenove nisam ni gledala. ne volim filmove od kojih mi srce pocne bubetati prebrzo. mislim nije da ne volim, nego se bojim

kad je bila ona serija "heroji", budila sam se po noci u strahu da mi je sylar u stanu

tako da su moje preferabilne opcije za gledanje filmova one od kojih mi tiki tiker ostaje na mjestu

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zna se vec koje serije ja volim... il sto bi moji doma rekli: a koje to ti ne volis ja si sve snimim na dvd-rekorder pa gledam bez reklama i ubrzano.

inace, a propos seksa... ne volim nase (hrvatske/srpske i ine) filmove jer uglavnom pocinju dozom seksa na kuhinjskom stolu, onda se glavni protagonist po.sere na skoljki pored otvorenih vrata i onda pocinje kao radnja filma. i da se ne zaboravi ogromna doza prostakluka i psovki. to je valjda super-fora. (primjer: lslg i sl.)

inace.... jako volim gledati ARTE... prije nekoliko mjeseci sam gledala neki serijal o ubijanju u ruandi... :/ al mi je drago da sam to pogledala, mada sam se premisljala nekoliko minuta hocu li poceti pratiti te filmove ili ne.
    Wow, pa imam s nekim sličan ukus :D! Jedino nemam ARTE, ali bih željela. Moja je teorija da prstenove vole ETF-ovci tj. oni koji su završili neke prirodne znanosti, ali mi je ruši jedna docentica s Filozofskog . A propos količine krvi i razrezanih tijela u relativno ranim terminima, apsolutno se slažem s Mooverom. Evo, nedavno mi je stvarno bilo bed da mi beba, koja ništa ne razumije, bude izložena takvim slikama. A propos ovog dokumentarca sa "spermom", nisam gledala, na žalost, ali vjerjujem da bih s time imala bitno manje problema od količine tih serija s truplima. Dajte nam serije o pravosuđu - u L.A.-u i u ostalim gradovima, tj. ne baš o djelima zločina i skupljanju dokaza 8).

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    evo i mene

nego....ne znam da li sam postala osjetljiva od kad je L. tu, ali smetaju me i scene seksa u kojma je zena do pola gola uz prejake zvucne efekte u terminima djecjh emisija.

vidim da L. privuce paznju i ja sam zatecena. ne znam kako bi reagrala, osim u sebi psovala urednika.

i dorian odmah to skuzi, pa kaze 'teta ima cice' ili samo 'cice' i ozarena faca

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Gledamo ja i MM neki film u kinu, pokazuju oci zrtve i male tockice - a ja cu odmah - ma ugusen je, vidis petehijalno krvarenje
    tako sam i ja staroj rekla: sad će mu dati 5 mg epi. kad čuješ dr chasea kako govori: dajte mu 5 mg epija! hitno!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: Licemjerje medija (TV)

Dakle, prije nekoliko tjedana je bio dokumentarac (u 20h) u kojem je bilo prikazano istraživanje kako okus sperme ovisi o prehrani... pa su muževi jeli neku specifičnu hranu, a ženama su poslije dali da okušaju spermu i daju svoj komentar...
    Ne razumijem koja je svrha ovakvog istraživanja :?
    Da su istraživali kako okus majčinog mlijeka ovisi o prehrani ili bilo šta drugo pa hajde, mislim, i boja i miris i izgled svih ostalih izlučevina, i znoja npr. ali sasvim sigurno i urina i stolice, također ovisi o tome šta se konzumira na usta....i šta sad s tim rezultatima o spermi???
    Ne vidim da su iskoristiva, zato ne razumijem svrhu...

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo problem HRT-a, RTL-a i Nove riješili kupnjom MaxTV-a.
    Ima nekoliko programa Discovery-a, National Geographics-a, nekoliko sportskih kanala, zatim muzičkih... Sve skupa nekih 90 kanala - programa za svačiji ukus. Ima i mogućnost postavljanja roditeljske zaštite na kanale (koje nećete da gledaju vaši mladunci).

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Navečer je puno posla (pranje, večera, priče, uspavljivanje) tako da ne samo da dijete ne stigne vidjeti CSI, nego niti ja ne stignem. Pa snimam.
    Od 8 film, neki softi.
    Nakon 10 nek ide hard core. I bez reklama. Reklame su još gore.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tako sam i ja staroj rekla: sad će mu dati 5 mg epi. kad čuješ dr chasea kako govori: dajte mu 5 mg epija! hitno!
    evo još jedne puknute
    i ja znam već sve simptome
    nego, da, kod nas je premalo seksa na TVu a previše nasilja.
    Općenito, misilm da se ljudi sve manje seksajuu, a sve više divljaju. Kužiš koliko se malo seksaju po sviranju ujutro u koloni do posla.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pusti, ja sam s gustom izabrala sudsku medicnu za izborni

muka mi je da se nasilje prodaje i u informatvnom programu. kad cujem onu senzaciolisticku i adrenalinsku muziku sa spikerom koj nabrijana glasa pocne emisju sa "148 ljud poginulo je u padu zrakoplova. potres u ndiji odnio je 2 459 zivota, brojka raste. izmasakrirana tijela pronadjena u...." i sve popraceno slikama....

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ovo sam već negdi napisala, ali ja sam po ovom pitanju jugonostalgičar a juga se raspala prije mog puberteta,

fali mi da je ujutro lassie se vraća kući, pa izabrao Đelo H. o životinjama, crtić prije dnevnika i cenzura programa... danas u program stavlja tko šta hoće i to većinom na temu raskasapljavanja - u dnevniku, u filmovima, u crtićima itd....

ja sam sucker na Harry Pottera, Ledeno DOba (1 i 2) i na sit comove, komedije ali i na dobru dramu.... sex mi u filmu ne smeta ali ipak mislim da treba ograničit prikazivanje sexualnih scena prije 21 sat...

ja bi volila da se od 6 do 21 sat prikazuju dokumentarci, crtići (ali normalni crtići), obrazovni program i sport ( i dva tri sitcoma za mene)....

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pusti, ja sam s gustom izabrala sudsku medicnu za izborni

muka mi je da se nasilje prodaje i u informatvnom programu. kad cujem onu senzaciolisticku i adrenalinsku muziku sa spikerom koj nabrijana glasa pocne emisju sa "148 ljud poginulo je u padu zrakoplova. potres u ndiji odnio je 2 459 zivota, brojka raste. izmasakrirana tijela pronadjena u...." i sve popraceno slikama....
    da, i znaš šta sam još primijetila? juraj mrtvo hladno i nezainteresirano prođe pored tv-a kad je csi, ali se zna zabuljiti u dnevnik i za ozbiljno zabrinuti na ovakve vijesti. :/

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Da su istraživali kako okus majčinog mlijeka ovisi o prehrani ili bilo šta drugo pa hajde, mislim, i boja i miris i izgled svih ostalih izlučevina, i znoja npr. ali sasvim sigurno i urina i stolice, također ovisi o tome šta se konzumira na usta....i šta sad s tim rezultatima o spermi???
    Svrha je da muz s velikim osmijehom dodje zeni i kaze, pa hajde, draga, danas sam jeo puno ananasa, a ti vooolis ananas

Datum pristupanja
    Oct 2005

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Svrha je da muz s velikim osmijehom dodje zeni i kaze, pa hajde, draga, danas sam jeo puno ananasa, a ti vooolis ananas
    je, to ce istrazivanje prihvatit i zadnja baba u ulici.
    ali ce i dalje nudit djetetu od 3mj koje doji malo pilece juhice, da se nauci na nove okuse

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

no. mi smo država pod crkvenim okom .. pa su dopušteni svi djelovi tijela na svim stranama sobe .. sve dok nema veze sa sexom
    ali živa istina je ovo. To je ono kaj me izluđuje: voljela gledati Sex i grad i sad serija nakon ponoći, a ja nakon cijelog dana sa malom samo kaj ne stavljam čačkalice da ostanem budna - i to samo zato jer ima malo sexa, jer navodno bi se nacija mogla zgranuti nad tim, jer su očito sve one žene koje su rodile zanijele hm... (mirakulozno), a djecu donose rode
    Moover, nisam gledala bbc-jev dokumentarac. Koji je to? Kaj u subotu u 20 nije bio nekakav bbc-jev dokumentarac o klopi?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    [Moover, nisam gledala bbc-jev dokumentarac. Koji je to? Kaj u subotu u 20 nije bio nekakav bbc-jev dokumentarac o klopi?
    o klopi, o klopi - upravo taj

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, ja ću sama sebe quotati s onog buntovničkog topica...

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ...na račun Mooverove teme bih napisala da sam se u svibnju žalila na sadržaj jedne emisije u 18:00 na adresu Agencije za elektroničke medije i na Pravobraniteljicu za djecu. Iz Agencije nisam nikad dobila odgovor, a iz Ureda pravobraniteljice su mi odgovorili krajem srpnja nešto u stilu "nemamo ovlasti utjecati na program, ali dajemo ocjenu i preporučujemo mjere da bude bolje".

Mislim da se na stvari koje nam smetaju treba žaliti. Nađite dan kad ste na***ani pa napišite sve što vam smeta. Ako ništa drugo, možda nas/vas na kraju saslušaju samo zato jer smo dosadni.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uuuu, zaboravila si kašljanje tijekom čitavog filma u različitim sobama, svi žive u stanovima u kojima sa zidova otpada žbuka, svako malo neko nekoga pretuče, 10 minuta na platnu lik spava, pa onda malo jablani (5 min), pa onda opet lik spava (5 min), pa se probudio, pa gleda sneno (5 min), pa pristavlja lončić za kavicu - sve onak lijepo teče radnja kao da si došao doma snimati nekoga. Ovo ja svom djetetu ne bi dala gledati - zatupljujuće do krajnjih granica, a tek neistinito.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

negdje sam čula ili čitala (mislim da se radilo o nekoj kolumni) teoriju po kojoj su Ameri naglo svoju puritansku cenzuru (u filmovima negdje do '70tih nije se moglo vidjeti skoro ništa ni od seksa ni od krvi) zamjenili ovim što danas gledamo ne samo zbog konzumerizma i opčinjavanja nacije, nego i u svrhu privikavanja ljudi na krvave scene kako bi im manje odbojna bila ideja ratovanja i ubijanja civila na naftom bogatim područjima. To mi nije jako zabavna ideja.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel se vi mislite vratiti na svrhu otvaranja ove teme, ili cete i dalje nabrajati sto volite gledati na TV (pa ce tema ipak zavrsiti zakljucana)?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni se čini da je RTL TV tu najgori... toliko klanja nema ni u prosincu u slavoniji... i na svakom koraku neki umjetno stvoreni senzacionalizam... ono, ko da gledam 24-satni red karpet... :/

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a ja poludim kad dobiju novi pcr ili hplc pa ga izvade iz kutije, piknu uzorak i za 15 min imaju kompletni nalaz nepoznatog uzorka

mislim, tko to puši... a onda mi sine... pa MC

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

već sam bila napisala na drugom topicu... jedno vrijeme živjela sam bez tv-a, i kad sam pred oko 1,5 g počela ponovo češće gledati (promjena adrese ) iznenadila sam se kad sam u 20 h otvorila tv - na svakom, ali svakom programu bila je jedna od serija tipa CSI, hitna služva, kosti... :shock: :? a scene eksplicitnije u odnosu na prije da mi se činilo da sam apstinirala od tv-a bar 10 god, a ne najviše 2... zbilja sam se pitala - pa što se to dogodilo?

Već sam i raspravljala o tome (ali nikom nije bila zanimljiva tema, čini se) da li je bolje za djecu da žive bez tv-a (uzevši u obzir i društvo u kojem moraju živjeti inače bi odgovor bio bez dalnjeg - da). Mislim da ću, kad budem opet živjela u svojoj kući, ponovo izbaciti tv i uvesti ga opet kad mala bude imala oko 6 god, kako bi u školi bila barem donekle uklopljena. I tada sa strogo ograničenim vremenom gledanja tv-a po danu.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pomikaki, ja u to ne vjerujem jer bi po tome ljudi u srednjem vijeku i antici i starom vijeku, ma sve negdje do 40-ih godina prošlog stoljeća bili miroljubivi za popi...., a svako malo je bilo neko klanje (rat). Čak su ljudi sad miroljubiviji. A kad već govorimo o tome, ljudi u razvijenim zemljama gdje postoje sve te televizijske emisije su miroljubiviji nego ljudi u nerazvijenim zemljama (npr. Ruanda u 100 dana rata ubijeno 1 mil. ljudi mačetama :shock: - pazi ti to kakva okrutnost). Mislim da su ljudi jednostavno po prirodi okurtni i da ih tv emisijama ne treba poticati na dodatnu okrutnost. Iskreno, ja kad gledam pa naiđe kakva okrutna scena instinktivno gledam gdje mi je mala i ako je u sobi ili gasim ili mijenjam program ili nju nosim van - to mi je normalno. Ne treba malo dijete biti izloženo scenama kakve su u npr. CSI-ju (iako ja volim gledati) ili takvim sličnim emisijama.
    A i tv pokušavam što manje gledati. Da li ste primijetile da znate upaliti tv i tak stoji upaljen a da ga nitko ne gleda? Meni se to dogodilo x puta i sada gasim kad ne gledam i nećete vjerovati tv je upaljen cca sveukupno 2 sata na dan, ne više, a nekad je bio upaljen po cijele dane.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •