Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pomoc! Stolica svijetle boje??

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Pomoc! Stolica svijetle boje??

Cure moje molim vas za pomoc. evo bas sam se prepala, moj decko ( 4 god) ima dosta rijetke (svaki drugi ili treci dan) i tvrde stolice i tome je oduvijek tako. no prosli tjedan je bio bolestan (neka viroza-povracanje i temp)zavrsili u bolnici i bilo je 2 dana da nije nista jeo. zadnju stolicu je imao u srujedu navecer. i sad preko vikenda posto nije jeo bilo mi je normalno da nema stolice, i evo danas trazio da ide na wc i tesko je kakao i kad ono pogledam i stolica je skroz svijetle boje-skoro pa bež. da li je to normalno poslije svega toga il da zovem dr? danas mi vise ne radi i stvarno me primila panika. on je inace dobre volje i nista ga ne boli.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i moji imali virozu ali s proljevom, i kako viroza prolazi stolica tvrdja i svjetla. sve ok jer se normalizira

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam se prije mjesec dana uplasila zbog te svijetle stolice, jer je ona znak da nesto ne stima s jetrom. Ona ponekad upucuje na zuticu (ne iskljucivo), najcesce je povezana s virozom.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

prati malo
    ako je samo jedna ili dve, niš ne brini
    ako se ponavljaju češće takve stolice odi kod dr
    naravno i ako primjetiš neke druge simptome
    ali kažeš da je inače ok pa mislim da neće biti ništa loše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osim "staklastih očiju", temperature, povraćanja i jedan od popratnih simptoma adenoviroze je stolica koja bude tako svijetle, bež boje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •