ovako, dva dana nakon rođenja, kod mog Jana su uočili polip na rektumu. ubrzo je "nestao", do prije par mjeseci smo odlazili na uzv abdomena, gdje se sve pokazalo urednim.

prije par dana polip se pojavio. što će reći da je izgleda svo vrijeme i bio tu, ali se uvukao unutra u debelo crijevo. uz polip, preključer, pojavila se i krv. išli smo jučer kod doktora, rekao nam je da moramo sami nazvati u klaićevu i objasniti što je, dobiti termin, i onda će nam on dati uputnicu.

Bez obzira na to što je stari, cijenjen i iskusan pedijatar, u vezi ovoga se ponio baš traljavo jer niti jednom mu nije napravio rektalni pregled, jučer nije htio ni pogledati. kad sam ja po treći put pokušala skinuti dijete, rekao je da on ne može tu ništa i da ništa ne vrijedi gledati dok to ne pogleda kirurg

rekao je da se treba napraviti "ta" pretraga i onda spomenuo kirurga.... što će reći da bi onda slijedila operacija

ukratko, zna li netko da li gastroenterološka amb. u klaićevoj uopće radi kolonoskopiju, jer mi je doktorica u Vtc rekla da bi tamo trebali ići, i imaju li direktan telefon? na netu ne nađem ništa

kako to ide za naručivanje, kojim danom primaju, preporuke za liječnike, bilo kakva informacija je dobro došla

hvala