-
ples, ritmika ili slično u splitu
gdje upisati 4,5 godišnju djevojčicu na ples. ne bih baš klasični balet, a ni nešto bezveze pa da pleše kao da sam joj ja bila glavni uzor
-
Plesni klub "Noa", Sedmi vjetar, Vruća čokolada...Ima još, ali ih ja ne znam. Ja navijam za ovaj prvi, ali mislim da su svi ok. Noine stranice: http://www.noadance.hr/.
Mislim da je Čokolada negdje na Baćama, a Sedmi vjetar na Brdima.
-
re
hvala vertex
ovi su mi i bili u užem izboru, mislila sam da će se javit netko s informacijama iz prve ruke
mislim da ćemo u nou, najbliže nam je 8)
-
re
otišli u nou na prvi trening
prostor je u atomskom skloništu :shock: zraka niotkud. djece barem 50 (a na njihovoj web stranici lijepo stoji "grupe od 10 - 15 djece), od gužve s tetom nisam uspjela progovorit ni prije ni poslije. nakon vježbanja još im je dijelila nekakve bombone koje nisam nikad vidjela (uvoz iz Chine ili
) ne znam, možda nije ni drugdje bolje, ali ako netko zna nek piše 8)
i da, još pokupila i nekakvu virozu , sad ne može ni u vrtić
-
perlice gradskog kazalsita mladih.
moja ide drugu godinu i suepr joj je :D
-
Baš mi je žao. Ide mi tamo od prijateljice curica već nekoliko godina, oni su zadovoljni. (Idem i ja na jazz, meni je dvorana mila majka, nakon hodnika u ASK-a, sobe za sastanke iza kafića i sličnih prostora. Ali jasno mi je da je to drugačije iz roditeljske perspektive.) Mislim da Sedmi vjetar ima dobre uvjete, od drugih prijatelja malena je upravo krenula tamo, koliko sam shvatila u sklopu je nekakvog kvartovskog sportskog centra.
-
re
a ne znam, možda sam ja to previše idilično zamislila u svojoj glavi, moja cura je oduševljena. ovo mi je odgovaralo zbog blizine. vidjet ću još negdje, pa ću odlučit 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma