Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Velicina stopala?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Velicina stopala?

Nedavno sam primjetila da moj desetogodisnji sin, visok rastom i oduvijek najveci u razredu, ima najmanje stopalo medju svojim prijateljima. Dok njegovi vrsnjaci, cak nizi od njega nose cipele broj 40/41 on je na broju 37.

Visok je oko 160 cm i pocela sam mu gledati stopala jer se u zadnje vrijeme tuzi da ga boli peta nakon sto trce ili igra nogomet.

Da li malo stopalo povezano sa boli? Da li da idemo kod ortopeda? Ako ima malu nogu, da li to znaci da ipak nece biti kosarkaskog rasta? Sta vi kazete?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zbog ove boli posjeti ortopeda, osobito ako je česta.
    Naime tijekom aktivnosti može doći do povrede jedne žlundre u peti koja može izazvati jaku bol. To se zove panatani fascitis-upala te žlundre i mišića pete.Obično nastaje traumom i "klasificira" se kao sportska povreda. Možda ne bi bilo loše da ortoped to pogleda.

Za sve ostalo što pitaš-nema apsolutno nikakve veze.Neki su visoki sa malim stopalima, neki proporcionalni a neki,pak,niski sa velikim stopalima...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moj sin 12,5 god i nosi broj 50!!!!ima vecih problema posebno kad puno radi sport jer ima kamenac u kostima pete (mislim da sam se dobro izrazila) eto ne znam jesam li ti pomogla ali eto samo da znas da moras kod doktora s njime i da nije tvoj sin sam ima jos dosta takvih slucajeva

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ah zaboravih rec vec je visok 184 cm

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Velicina stopala?

Citiraj tonko prvotno napisa
    moj desetogodisnji sin ima najmanje stopalo ... na broju 37.
    pa od cega rastu ta djeca toliko?
    moj devetogodisnji sin ima stopalo 34 i za cijelu glavu je manji od tvog :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •