Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Može pomoć?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Može pomoć?

Zamolila bih vas da mi odgovorite na ovo pitanje.
    Ja i dečko smo spavali nekoliko puta bez kondoma s time da je on svršio izvan mene, odnosno imali smo prekinut snošaj. Znam da u tekućini prije također ima spermatozoida i zato se plašim da nije šta ušlo i da nisam zatrudnjela.. Po kalendaru ovulacije trebala sam dobiti menstruaciju 8.9, al nema još ništa. Ponekad mi je znala i kasniti menstruacija po nekoliko dana, a zadnju mensturaciju sam imala 11.8 ( prvi dan)..Molim vas recite mi šta da napravim jer ne bih htjela ostat trudna!!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kupi test u apoteci i provjeri (ima ih već za 30ak kuna)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Odnos je bio ima 10 ak dana, rekli su mi da sačekam još pa da onda kupim test,al problem je šta me jučer bolio trbuh kao da trebam dobiti, a pošto mi tu i tamo zna kasnit menstruacija, mislila sam da pričekam još koji dan s obzirom da sam dobila 11.8 mensturaciju, pa da čekam do sutra još.. (11.9).. moze li mi ko preporučit koji su najbolji testovi?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Crnka_ prvotno napisa
    Odnos je bio ima 10 ak dana, rekli su mi da sačekam još pa da onda kupim test,al problem je šta me jučer bolio trbuh kao da trebam dobiti, a pošto mi tu i tamo zna kasnit menstruacija, mislila sam da pričekam još koji dan s obzirom da sam dobila 11.8 mensturaciju, pa da čekam do sutra još.. (11.9).. moze li mi ko preporučit koji su najbolji testovi?
    Pa pričekaj još par dana s obzirom na toda ti zna menga kasniti.
    A što se tiće testova ne znam, ja sam koristila Clear Blue.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Navjerovatnije nisi trudna, šanse su stvarno male...al uzmi si test za 3-4 dana i pogledaj...al brijem da češ dobit do tad, ne brini...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ako ti M kasni par dana onda će test pokazati sigurno ako je trudnoća.

Drugi put paziti

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ovak kak ste vi - tak mi 10 godina i nijednom nisam ostala trudna ako te to tješi

nije da je to najsigurniji način tako da ako baš nikako ne želiš ostati trudna onda se ne preporuča ali eto, nije baš ni nesigurno, barem u mom slučaju

Sretno!

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sam tak ostala trudna. Prekinuti snošaj.
    Inače,meni ti je test nakon par dana kašnjenja M bio negativan,a budući da mi je i dalje kasnila ponovo sam kupila i bio je pozitivan na trudnoću. Dakle,bolje pričekaj još malo pa ga kupi kad će ti kasniti kakvih 10 tak dana. Ja sam svaki puta koristila Clear Blue (on je dosta osijetljiv).

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kupi onaj najjeftiniji test i napravi ga od prvog jutarnjeg urina možeš već prekosutra pošto ga danas više ne stigneš kupiti. Ako bude negativan, a menga kasnila napravi test ponovno za nekoliko dana. Nema potrebe da kupuješ one skupe testove jer sve ti je to isto, samo što su oni skuplji obloženi plastikom i čime sve ne, a oni jeftini su samo obična trakica bez "ambalaže".

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Kupi onaj najjeftiniji test i napravi ga od prvog jutarnjeg urina možeš već prekosutra pošto ga danas više ne stigneš kupiti. Ako bude negativan, a menga kasnila napravi test ponovno za nekoliko dana. Nema potrebe da kupuješ one skupe testove jer sve ti je to isto, samo što su oni skuplji obloženi plastikom i čime sve ne, a oni jeftini su samo obična trakica bez "ambalaže".
    Potpis

Inače, moja prijateljica je gotovo nevina ostala T. Prvi put sa dečkom... On je svršio negde blizu, odnosa skoro nije ni bilo, a ona ostala T.
    Tako da ja ne verujem ni u jednu metodu bez kontracepcije. Svako telo je drugačije. Neke žene godinama rade na bebi, a ne naprave je, a neke samo prođu pored muških gaća i zatrudne...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hehehe ja sam živi primjer za to.
    Prvo smo se mučili mjesecima da ja zatrudnim. Prije dok smo se "pazili" bojala sam se da slučajno ne sjednem na jednu kapljicu, a kada smo se trudili morala sam držati noge u zraku 20 minuta ne bi li se, kako da se izrazim, prilijepilo Poslije Patrika sam mislila da neću ja tako lako ostati trudna pa smo se isto pazili prekinutim snošajem koji mi je 5 godina bio vrlo uspješna metoda i na kraju ostanem drugi puta trudna na ne znam koju foru.

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa
    ovak kak ste vi - tak mi 10 godina i nijednom nisam ostala trudna ako te to tješi
    Mi tako 9 godina i prije 7 mjeseci ostala trudna!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

takodjer mislim da je Clear blue naajbolji..najskuplji je ali svaki ginic ce ti rec da je i najpouzdaniji...meni je donio sretnu vijest al s plusicem..nadam se da ce tebi biti minus

hehehe i ja sam drzala noge u zraku, a kad sam prestala sa svim tim egzibicijama i najmanje se nadala ostala sam trudna

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tako smo MM i ja godinama i ništa. Čak bi i nakon snošaja (izvan rodnice) nastavili sa seksom pa ništa.
    Kad smo planirali dijete, snošaj je bio u rodnicu (jedan jedini) i ostala sam trudna od prve.
    Čini mi se da nema mjesta panici. Govorim iz svog iskustva.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Straško prvotno napisa
    Tako smo MM i ja godinama i ništa. Čak bi i nakon snošaja (izvan rodnice) nastavili sa seksom pa ništa.
    Kad smo planirali dijete, snošaj je bio u rodnicu (jedan jedini) i ostala sam trudna od prve.
    Čini mi se da nema mjesta panici. Govorim iz svog iskustva.
    Sretno!

Znači misliš da je bila mala vjerovatnost da je šta primilo?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne razumin onda zasto mi kasni?????

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Postoji puno razloga zašto bi ti kasnila. Meni je znala hrpetinu puta kasniti, a nisam bila trudna. Napravi test i odi kod ginekologa ako ne dobiješ za nekih tjedan do desetak dana.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Crnka_ prvotno napisa
    Ne razumin onda zasto mi kasni?????
    Pa možda zato jer si nervozna zbog toga. Meni je jednom kasnila 15 dana, ali bila sam uvjerena da nisam trudna, ali opet ljudska psiha je čudo!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Može ti kasniti iz tko zna kojih razloga, zbog stresa, napetosti, nervoze, iščekivanja da li ćeš dobiti...A i sama kažeš da ti je prije znala kasniti pa očito da ti ovalacija varira.
    Ja sam napravila test 2 dana po izostanku menge i pojavio se plus nakon 2 sekunde. I to neki jeftini za 30-tak kn.
    Napravi test krajem ovog, početkom sljedećeg tjedna pa ćeš biti mirnija.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, zna mi kasnit i inače po par dana.
    A po kalendaru ovulacije mi je trebala doc 8.9, a nema još ništa a danas je 11.9.. ( zadnja menstruacija mi je bila 11.8, tj prvi dan zadnje menstracije)... :?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nemoj da se previše brineš, zna i od toga da kasni. Najverovatnije ti je O bila kasnije.
    Meni je M uglavnom stizala na vreme, ali je znala da porani ili zakasni 1-2 dana. I onda kad ni posle drugog dana nisam dobila, pomislih - trudna sam (s tim sto sam ja zelela). Onda nisam dobila jos četiri dana i bila sam ubeđena da sam T, samo zato jer mi je kasnilo. Ali onda sam ipak dobila. O je sigurn obila kasnije i to je to.
    Ali zato, kad sam stvarno ostala trudna, znala sam od prvog dana. Nije mi ni kasnila M, ja sam već imala pozitivan test.
    Opusti se, poslušaj intuiciju... U krajnjem, uvek mozes otići do apoteke po test. Kupi bilo koji, kupi najjeftiniji... Sad ce ti sigurno pokazati da li jesi ili nisi T.
    I javi se...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobih jutros 8)
    Ljubim vas sve i fala na pomoći.
    Živili mi.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

:D eto! I želim ti da dobiješ bebicu onda kada to budeš poželela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •