moji znaju
mi fakat cesto pricamo o tome da niko ne zivi vjecno i da se nekad dogodi da netko bas ono, naglo ode...a jos jucer je bio tu i da se tesko s tim pomiriti, ali da je i to dio zivota bas kao i sve ostalo...
ja doista ne zelim umrijeti tako skoro, ali obzirom na to da mi nema da mi je obitelj sklona kancerogenim bolestima, nikad ne znas kolko je jos toga ispred tebe... i odlucila sam svojim klincima govorit o tome da je smrt dio zivota i da nekad dodje kad joj se najmanje nadas i da u tim trenucima obicno uzima one koje najvise volis
ne kuze oni to.. i naravno da misle da se NAMA nikad nis lose nece desiti, ali ja cu bar znati, ak se bilo kaj meni dogodi, ako naglo umrem... da sam im rekla... da znaju... da ce im mozda biti lakse nego da sam otisla bez da sam ikad ista rekla o tome da se nekad mozda i ne budem vratila
i hocu da znaju od MENE, a ne da im netko, tko zna tko prica tko zna sto...
ja se najvise bojim sto ce biti s mojim klincima ako odem prerano
jer nasi su zakoni takvi da ih ne mogu nikome "oporucno" ostaviti dok je netko iz familije (ma kakva ona bila) ziv i zdrav
a danas mi se tak poklopilo, da mi je cak i akviziterka posmrtne pripomoci pokucala na vrata
pa sam se i uclanila
nikad ne znas
mislis jos sam mlada, jos stignem...
sumorna tema znam, al nije zivot samo sreca, radost i zadovoljstvo