ja imam 158 cm pa mi je zrinka djelovala visoka ko telefonski stup :smajlić odvaljuje od smijeha:
ja imam 158 cm pa mi je zrinka djelovala visoka ko telefonski stup :smajlić odvaljuje od smijeha:
kako nisam visoka, lilly ?
pa visam sam od tebe :D
Cekaj, zaozbiljno imas 158cm? pa na slikama izgledas ko dvometrasica?: smajlic koji se sumnjicavo cese po glavi:
Vidim da cu morati opet apdejtirati listu! Pocevsi s Lilly...ako se ne popravi...
Dakle, i sluzbeno - Lilly vise ne zamisljam kao Sandru Bullock od 175cm, nego...
Lilly= Jessica Tandy, jos dok je bila ziva
hahaaaaa dille, je l' tebi previše odmaranja udarilo u glavu :ceeeer:
da dvometrašica... di su te slike?! :i opet ceeeer:
Zrinka, mozda i jesi ali to nije dovoljno da te dozivim kao visoku. Ako te nekome budem opisivala reci cu visoka ali meni ostajes onako srednje visoka, kao i ja, taman... :mig:
Dille, shoot, ali slobodno trazi izvan zone Sandre Bullock...
Ja sam Zrinku zamišljala baš kakva je, osim što je u mojoj glavi imala kratku, crnu kosu..AnaViktorija-mislila sam valjda zbog nicka da je ista Viktorija Rađa (ma znate ono, elita i te fore), a ono otkačena tinejđerica s dvobojnom kosom koja se može prodati da nije udanahappy mummy-mislila da je debela sretna mama, a ona tanko, fino i smireno djevojče
Brunda-a medvjed Brundo, a ono ženska ipo, s intelektualnim izgledom
mareličice-tebi sve stoji, ali glas.. :? :shock: Pa od takve oštroumne žene sam očekivala grlati, zapovjednički ton
i šlag na kraju-Ivarica-ta žena koju ponekad poželim strpati u top i ispaliti, ne znam kako izgleda, ali je se ponekad bojim
A uvijek padnem sa stolice kad procitam da se neko boji Ivkice. :valj po podu:
lako je tebi kad si je vidila, vidićeš kad je ja odmjerim onako odokativno pored sebeLilly prvotno napisa
Nana-ne budi tužna, i mene su zaboravili
Tebe zamišljam kao sitnu, dragu ženicu, vjerovatno medicinsku sestru, koja uvijek za nekog skrbi i ima lijepu riječ .. :? ne pitaj zašto
Tko se boji Ivke još
tri za groš
tri za groš ...![]()
Opet update:
Lilly= Camilla Parker Bowles
Nana=Bernardinac iz Petra Pana
MajaMajica= Dorothy iz "Carobnjaka iz Oza"
nana, pogledaj svoj ukupni broj postova, a pogledaj naše... Jasno će ti biti zašto NAS NIJE mogla zaobići...
ako se gleda broj postova, zašto je onda mene zaobišla :belj belj:
sve su to neke suptilne preferencije :zlokoban zluradi smajlić sa znalačkim pogledom:
dille prvotno napisa
![]()
Od kuda sve to crpiš ženo?
Getver Dille, ovo je rat!
:cupam cijev od usisivaca i masem divlje ispred monitora:
Dille: ujedinjene tri vjestice iz Kiklopa, one sa jednim okom sto se stalno svadaju koja ce dobiti oko da pogleda, sjedi nad loncem punim nekog uzasa i na povrsini toga reda slike poznatih likova i onda selektira crnom kuhacom.
Strucak dille za uhom (usesima) je davno okopnio i pretvorio se u osuseni strucak konoplje.
hahahahaha beet this! :smijeh a la Dexter:
Samo polako, jedna po jedna...
Zato jer te, ne bi vjerovala, zamisljala kao Ivaricu, a jedna joj se cinila dovoljna.Lutonjica prvotno napisa
Zasto beat this? Pa sto posto si me pogodila!:pljes, pljes:Lilly prvotno napisa
Volumen: tri vjestice zajedno
s jednim okom: dobro, imam dva, ali s ogromnom dioptrijom, pa sam corava kao da imam samo jedno
sjedi nad loncem punim nekog uzasa: i to je istina! Danas kuham poriluk koji mi je cijelu kucu usmrdio
reda slike poznatih likova i onda selektira: e tu si fulala...to je sve u glavi...:ponosni smajlic uzdignutog nosa:
ha hahha haha ha haZato jer te, ne bi vjerovala, zamisljala kao Ivaricu, a jedna joj se cinila dovoljna.
baš sam neki dan pričala s frendicom s faksa koja mi je rekla da me doživljava kao osobu koja se konstantno glasno smije i kojoj je sve "easy" i "bla bla"
(ok, umirala sam od smijeha kad sam joj pričala o porodu i zarinom postporođajnom hematomu.... a što ću kad nisam normalna)
ali mi je strašno zanimljivo što me tu ljudi doživljavaju kao baba rogu.... bar dok ne vide slike...
kad je vama tu posao da budete zločeste! ti u zadnje vrijeme stalno ulijećeš sa prijetnjama oko ponavljanja tema, slika i sl. - da te ne znam otprije (kad si bila dobra :winkmislila bi, vidi rospije!
dvalj:
pa ne mogu vjerovati :shock: :shock: :shock:Lutonjica prvotno napisa
pa gdje su admini da me stite od vrijedanja :shock: :shock:![]()
a tko će dati ivarici po nosu za pretjeranu uporabu smajlića???
(ili se nitko ne usudi..?)
dvalj:
Btw., ovo kako dille zamišlja mene - sportski tip na biciklu, je najsmješnije od svega, sigurnoali sam skužila da mi se baš sviđa pa se neću buniti
![]()
Kak si me razveseliladille prvotno napisa
![]()
Ja zaista imam kratku smeđu kosu, stalno se cerim i kad treba i kad ne trebajedino se ne oblačim otkačeno jer nemam muda za to, ali tako rado biiiiiiiiiiii...daklem Dille, svaka ti dala, skužila si moj Alter Ego
![]()
![]()
Ha,meni je Ivarica bila točno onako kako sam je zamišljala,za Lutonjicu moram priznati da me je malo i strah... :/ Nešto smo se dogovarale za šetnje pa još ništa od toga(ja sam kriva) a iskreno frka me...
Ne dirajte mi Lutonjicu, kako može jedan tako dobar lik iz bajke kao Lutonjica Toporko biti strahoukostiutjerivač![]()
![]()
Pa ja ću poluditi!mama_i_vjeko prvotno napisa
![]()
:D ma sve vas ljubim curkice moje. Da sam sitna i nisam hehe visoka 175, kg malo više ali nema veze. A da sam kao bernardinac jesam dobra, i svima na usluzi, barem tak vele ljudi koji me poznaju.............
e, ne vjerujemmama_i_vjeko prvotno napisa
![]()
![]()
meni se cini da si bolje u pocetku mislila - nit sam tanka, nit sam smirenaMajaMajica prvotno napisa
![]()
dille prvotno napisa
i ona je bila bucka jel'da?
ma nemoj me zahebavat! rekla bi ti jedna moja stara-mala nemoj Bogu dilit zaušnice! (tj.dobit 10 kg, pa'š vidit onda)happy mummy prvotno napisa
Ne bih rekla, ali otkako si stavila ovu dugu u avatar, svaki put me podsjeti na "Carobnjaka iz Oza".MajaMajica prvotno napisa
Ma kako mi je samo Mama-i-Vjeko promakla?!
Jos dok si bila Mum-to-be ostala mi je u glavi slika onog famoznog avatara, pa sam te zamisljala kao istetoviranu razbijacicu, a Papu Lupusa kao Rene Bitorajca.
mama_i_vjeko, pa vidiš da cure koje me poznaju umiru od smijeha !!!
pa ti nisi normalna, jesi ti vidjela moje slike?? mislim da ćeš odmah promijeniti mišljenje![]()
ivarica, ono babaroga se nije odnosilo da moju usporedbu s tobom :shock: nego sam samo naglas razmišljala dok sam čitala sve te opise kako me se puno cura tu "boji" (vidiš da neće ni na na kavu sa mnom...)
Jos dok si bila Mum-to-be ostala mi je u glavi slika onog famoznog avatara, pa sam te zamisljala kao istetoviranu razbijacicu, a Papu Lupusa kao Rene Bitorajca.
Ha,ha!Moram pokazati ovo MM ,on kao Rene Bitorajac,sada si valjda po slikama vidjela da smo daleko od toga![]()
Lutonjica, ovo kako sam doživjela tebe je valjda jer sam negdje pročitala ili skužila da imaš ljubičastu kosu pa sam si neku iskrivljenu sliku stvorila u glavi.To me vrača u srednju školu kada me je bilo frka jedne cure zbog žarko crvene kose,marta i vojničke jakne a ono kasnije mi je bila jedna od naj frendica koja ni mrava ne bi zgazila!![]()
istina, ljubičasta je, a i nosila sam u srednjoj marte i vojničku jaknu![]()
e, ali u subotu idem frizeru i tko zna koje će mi onda boje biti kosamožda i normalno smeđa, oćeš onda na kavu??
mozda si ti bas ta osoba koje se mama_i_vjeko bojalaLutonjica prvotno napisa
![]()
lutonjica opasna :D
idemo ivarica i ja zagrebom, kad mimo nas prolazi jedna njezna i lijepa mama s djetetom u marami, kaze ivarice evo lutonjice, eto kakva je
maja majica, mogu reci da sam je dozivljavala kakva i jest, energicna i glasna, bez dlake na jeziku
kao i njena mala ljepotica![]()
Prica o opasnoj Lutonjici
Cure Lutonjica i da pokusa stati na mravca, taj bi je zbacio sa ledja i rekao da pazi kuda ide.
Zar se ne sjecate milog djeteta u njenom avataru. nema sanse da bi je mogla roditi opasna mama.
Fakat, s obzirom kolko kila Lutonjica ima i na opcepoznatu jakost mravaca, ovo je sasvim vjerojatan scenarijtweety prvotno napisa
![]()
Ma možemo na kavu i sa tvojomljubičastomkosom,sada kada su cure rekle da si dobra i mila :D
Ja se s vama družim kratko ali baš me zanima kako mene ljudi zamišljaju.
Dille - pucaj!