Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Ples ritmova

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Ples ritmova

Htio bih sa vama podijeliti jedno lijepo jučerašnje iskustvo ...

MŽ je već bila nekoliko puta na "Plesu ritmova" pa je i mene nagovorila (nisam se puno opirao, volim muziku i ples ... a radi se o nekovrsnom opuštanju kroz ples i pokrete.

Više detalja imate na http://www.plesritmova.net/home.do?lang=hr a mogu samo dodati da sam se baš lijepo iskakao i isplesao uz odličnu i prikladnu muziku i nakon toga sam bio odlične volje i laka tijela.
    (i prije sam u trenucima gušta ili frustracije znao otići sam u disko i plesati tamo i skakati iz sve snage nekoliko sati i nakon toga je tijelo bilo umorno, no duh lagan i svjež)

Dakle, naša preporuka!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a gdje je to? gledala sam po sajtu ali nisam vidla. i kakvi su termini, ako znas?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    a gdje je to? gledala sam po sajtu ali nisam vidla. i kakvi su termini, ako znas?
    Gore desno ti je link "Kalendar", pa klikni.
    Za više detalja o pojedinim radionicama klikni na ime u kalendaru!

Ja sam bio jučer na DIF-u na Savi, u ZG bude još subotom u Češkom domu, Šubićeva.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A koliko košta? Vidim imaju i termin za 2 dana u Sarajevu...

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i ja mislim otići ali kako nagovoriti mm-a? on svira. pjeva ali s plesom nema veze
    tatek, jel bolje ići u društvu (više parova) ili je o.k. i ako ste sami?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    A koliko košta? Vidim imaju i termin za 2 dana u Sarajevu...
    E sad, pošto je u kilometrima (KM) ne znam ... ali u ZG je 75 kn prvi dolazak, poslije nešto jeftinije. No, to važi za jednu vrstu radionica (pojedinačnih), ako su neki ciklusi ili druge radionice onda je drugačije.
    Pošalji im mail!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    i ja mislim otići ali kako nagovoriti mm-a? on svira. pjeva ali s plesom nema veze
    tatek, jel bolje ići u društvu (više parova) ili je o.k. i ako ste sami?
    Iskreno, mislim da ćeš se baš najbolje osjećati ako si sama.
    Atmosfera je opuštena i neobavezna, ljudi (pretežno žene, između cca 25 i 45 godina, one čine 90% polaznika) kojekako obučeni - sigurno ti neće biti neugodno biti sama ... a kad si s još nekim onda se ne možeš tako dobro opustiti.
    (barem je takvo moje iskustvo s raznih drugih sličnih radionica ... nekako je najbolje uletjeti bez igdje ikoga i stvoriti tamo na licu mjesta svoj mali "svemir" u kojem nema nikoga iz preostalog poznatog izvanjskog svijeta, ni partnera, prijateljice, tete od stričeva bratića, kolega s posla itd)

MŽ i ja smo išli odvojeno - ponajviše radi pitanja čuvanja klinaca, ali je i ovo relevantan faktor.

Najbolje ti odi sama pa mu prepričaj kak je bilo pa ak mu se svidi nek ode (sam!) pa vidi jel mu paše.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Daj mi samo malo objasni...bila sam na njihovoj stranici, ali to je radionica sa više plesova i onda biraš? Jer kao na kalendaru u Sarajevu su valovi, je li to to što ima ili .. ne kontam...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Greška...radionica je "danas plešem" i pročitala sam malo...
    Da li to stvarno traje od 10-18 ili si samo na od radionica ili cijeli dan?

Nisam bila nikad na nečemu sličnom, pa pitam...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Greška...radionica je "danas plešem" i pročitala sam malo...
    Da li to stvarno traje od 10-18 ili si samo na od radionica ili cijeli dan?

Nisam bila nikad na nečemu sličnom, pa pitam...
    Čuj, na toj radionici nisam ni ja još bio - MŽ je bila na ciklusu večernjih radionica (5 večeri po 2 sata, 1x tjedno),a ja sam bio na jednoj večernjoj 2-satnoj radionici.

Pretpostavljam da je ta cjelodnevna radionica nešto posebno (bio sam ja na nekim cjelodnevnim radionicama sličnog ajmo reć kreativno-relaksirajućeg tipa, ali ne baš na ovoj tako da mi je bezveze nešto pričati) tako da je najbolje da im se javiš pa pitaš za detalje - što, pošto itd

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Daaa, super je! :D I ja preporučam također! Bila sam u Sloveniji prije ljeta u grupi nekoj (frendica me vodila) i bilo mi je divno! Žestoko sam se naplesala, potpuno opušteno, kako mi je tijelo htjelo... najviše sam naravno uživala tijekom "kaosa" gdje sam se razbacala po cijeloj dvorani (zatvorenih očiju) i bilo mi je iznenađujuće da nikog nisam puknula pri tom.

Rado bih išla ponovno, ali uvijek nekako odgađam organizirati stvari koje mi najviše trebaju, ali nisu "nužne".

I da, slažem se da je potpuno nebitno sa kime ideš. Dapače, ako ideš sa nekim o kome ćeš morati tamo misliti i razmišljati, to gubi bar pola poante.

To nije ples u smislu "idemo plesati", to je ples u smislu "idemo se osloboditi plesom i u potpunosti predati trenutku i vodstvu svoga tijela". A tome mogu smetati ljudi koji se ne mogu opustiti, a osjećaš se odgovornim za njih, kao npr. prema mužu koji ustvari nije želio ići.

Ja idem sama, dok on sam ne poželi ići.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kako dobro ovo mora bit..
    mislim da mi baš to treba
    dajte malo detalja

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Natjeraj se nekako da odeš! Nema drugih detalja!

Ajde, tko ide u Zg na ples slijedeći tjedan?!! (potjerajte me ljudii...)

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

trenutno ne mogu nikako pa sam malo htjela sliniti nad vama koji idete

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ljudi uzivajte
    meni je iskustvo 5 ritmova promijenilo pogled na sebe. prvu vikend radionicu poklonila mi je sestra, koja sad vodi svoje radionice , za rodjendan prije 8 godina.
    zadnji put sam nazalost plesala tijekom prve trudnoce, a od onda nikako da se vratim ali plesem doma, naravno kad me nitko ne vidi
    kome god padne na pamet da bi mogao/zelio probati neka svakako ode. ili na plesnjak ili na danas plesem...a mozete se odluciti i za tematske radionice...preporucam da se ukljucite u ciklusne radionice tek kad ste jedno vece odplesali cisto da imate barem nekakvu ideju sto je to...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

adrese, adrese u zagrebu molim

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo ti link na newsletter za 9mj.

5 ritmova news

za ostale detalje pogledaj pod vise... sto imas u opisu svakog zbivanja. tamo su i kontakti pa ako te zanima pitaj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bila prije par godina na jednoj takvoj radionici, vodila ju je slovenka Mojca
    i da za pocetak je puno bolje ako nikoga ne znas, puno prije dodes do pokreta koji izlazi iz tebe, a da te bas briga kako to izgleda i da li zaista znas plesati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •