Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kako se rastati s tetom čuvalicom?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Kako se rastati s tetom čuvalicom?

T. u ponedjeljak kreće u jaslice, a do sad ga je čuvala najnajnajbolja "teta" Ana koja je fantastična, predivna, maštovita, razigrana, koju svi strašno volimo i najradije bih ju usvojila. Stvarno mi je žao što ćemo se rastati i malo me brine kako će to Tin doživjeti. Kako ste se vi rastali sa "svojim" tetama? Naglo ili je i tu bila neka adaptacija? Razmišljala sam da se probamo dogovoriti da ga jednom tjedno pokupi ranije iz jaslica, bi to bilo u redu? Također, prvi tjedan adaptacije na jaslice ću ja biti s njim, a drugi bi ga ona odvodila na pola dana doma - mislite li da će nam to otežati adaptaciju?

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Kako se rastati s tetom čuvalicom?

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    mislite li da će nam to otežati adaptaciju?
    ja bih rekla da ce prije olaksati.
    tonkinu adaptaciju je isto odradila uglavnom cuvalica (i nasa je bila najnajnajbolja ).

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i nama je prvi tjedan adaptacije uskakala teta cuvalica, skupljala ih je na rucku i bila s njima 4 sata. nije bilo nikakvih problema jer se sefica ionako "odvikla" od nje preko ljeta, razveselila se susretu, ipak su one 2 godine bile najbolje prijateljice, a i dalje ce nam uskakati za slucaj bolesti itsl.), ali nisam primijetila nikakav problem oko adaptacije.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi samo rekla da je probate zadržati "u rezervi"
    jer kad krenu vrtićke viroze i slična veselja......
    i ako se možete dogovoriti i meni se sviđa ideja da ga povremeno ranije pokupi
    i ja bi ovako stara voljela da me ponekad dođe netko ranije pokupiti s dela

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja ću samo reći da ti zavidim na najnajboljoj čuvalici.

mi smo imali grozno iskustvo :/

što se tiče rastanka, mislim da je najbolje da mu obje to pričate, da Ana ide negdje drugdje raditi i da će T. sad u vrtić, ali da su i dalje frendovi i da mogu povremeno na slatkač skupa (ako to Ana može, naravno) i pomalo.

što se adaptacije tiče, ne znam. držim fige da bude što bolje.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    i ja bi ovako stara voljela da me ponekad dođe netko ranije pokupiti s dela

I mi cemo zadrzati tetu za ranije kupljenje iz vrtica.
    Ja ne mogu prije 17h da se na glavu postavim, mm jos kasnije.
    Ali nasa nije ni bila ful time, pa sve ostaje slicno i mislim da ce joj odgovarati.
    Bolesti cu ja "odradjivati" jer nema boga da oce bilo kome osim meni kad je bubani...

E sad Balarosa - ak ce "tvoja" teta cuvati neko drugo dijete, trebas vidjeti s njom sto i kako joj pase.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bila bih najsretnija da ju možemo zadržati na pola radnog vremena, ali ne možemo to financijski izdržati. Ona će sad i krenuti na faks pa baš i neće moći biti rezerva. Mislila sam da će ga možda zbunjivati toliko promjena, prvo mama u jaslice pa Ana u jaslice pa sam, ali drago mi je kad pišete da je tako i lakše...

Thalia, riješit ćemo mi tu adaptaciju svi skupa... nas dvije malo teže, oni malo lakše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •