Ovu temu namjerno nisam stavila pod probleme u trudnoći, jer kažu da to nisu problemi, to je naprosto "drugo stanje"![]()
No ako sam u krivu, slobodno premjestite.
Dakle, u 34.-om sam tjednu. Osjećam se kao da me je netko prebio. Sve me boli, sve, sve, sve. Grintava sam- prestrašno.
Noge su mi naotekle, poprilično. Pila sam brusnicu da tu tekućinu izmokrim. I jesam! Ali, pretjeranim mokrenjem srušila sam si i tlak. Dakle- brusnica otpada, a noge i dalje- ludilo!
E onda, bliži se porod, a ja nemam energije ni malo, jednostavno nemam. Uzela sam legofer (željezo), tj. prepisao mi ginekolog. Legofer izaziva ostipaciju, a od opstipacije dobijem hemiće.
Po noći ne spavam. Okrećem se tamo-vamo, a MM ujutro ide na posao. Jadan šuti, ali pokušavam se staviti u njegovu kožu... hm....
Vrti mi se u glavi, dakle- nema spavanja na leđima, jer pritišćem nekakvu žilu, venu, nemam pojma. Legnem na bok- kad ono žgaravica za poživčanit. Pojedam par badema- e masno je, žuć me rastura....
Pojela bi si nešto slatko, no nema šanse- pa šećer mi je na granici, ajooooj.
Ne bi dalje, stvarno. Kaže mi mm da sam ko Jeremija?!??
Imam osjećaj da se vrtim u krug. Jedno liječim- drugo me pati.
Kako se vi osjećate? Imate li takvih ili nekakvih drugih problema?
Bebač, mazo, jedva te čekam... Da mi je znati kako je tek tebi. Rasteš, a malo ti je mjesta, jel da? Guram te? Oprosti mi. Znaš da te mama![]()
![]()
![]()