Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Uznemirenost...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Uznemirenost...

Drage cure...
    Injekciju pozitive molim. U 6.sam tjednu trudnoće.Malo me zatekla trudnoća, al opet ne mogu reći da je neželjena...prihvatili smo to i sretni smo.Imamo već sina od 2 godine. Ne znam što mi se događa, da li je stvar u trudničkim hormonima ili šta drugo...al stalno sam uznemirena, brinu me neke stvari vezane za budućnost, razmišljam da je u redu donijeti još jedno dijete u svijet koji ide u sasvim krivom smijeru, brinu me financije, neriješeno stambeno pitanje, frustrira me što ja i MM oboje visoko obrazovani i zaposleni svaki mjesec krpamo kraj s krajem...a najgore mi to što ovakvo razmišljanje nisam JA. Uvijek sam dežurni optimista i psihijatar svima, tješitelj i glas razuma...Želim staru sebe natrag i veeeliki osmjeh na lice.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Draga cica mica, hormoni vladaju tobom pa je sve to razumljivo.
    Nema tu neke mudrosti, mogu reći samo što bih ja na tvom mjestu pokušala: oboružati se dobrim knjigama, romantičnim komedijima (ili što već voliš, ali ovo je obično pozitivno i s happy endom) na videu i sl. Isključiti se od dnevne politike.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga cica mica...
    Vjerujem da si u prvoj trudnoci a pogotovo od kada si mama osjetila da je majcinstvo i dijete nesto najljepse u zivotu... netko tko uljepsava svaki dan, svaki trenutak... prekrasno je sto vam se opet dogodila sreca da cekate jos jednu bebu i svojem djetetu pruzite dozivotnog prijatelja i najbliskiju osobu...
    Sve nas brinu egzistencijalni problemi, neke manje, neke vise i slazem se da je kod visokoobrazovanih ljudi taj problem izaziva mozda jos i vece frustracije... ali znas i sama da ovo dijete nece zasad biti veliko financijsko opterecenje... AS imas, kolica isto, robicu, pribor, cicu... i sto je najvaznije iskustvo kako to sve koristiti

Normalni su trenuci zapitkivanja... ali neka te vode opustajuci i veseli osjecaji...

Mi smo ovu trudnocu potpuno planirali pa sam ipak imala tu i tamo trenutke krivnje i zapitkivanja je li prerano (rano mi se skroz smanjila produkcija mlijeka, a i dr je vrsio pritisak da prestanem dojiti pa sam se osjecala rastrgano izmedju moje lutke i moje nove bebe...)
    Sad sam 29 tj trudna, morala bi mirovati sto mi isto jako tesko pada prema mojoj malenoj, pogotovo jer place i vuce me za ruku kad idu u setnju ili na kupanje... zeli da idemo svi zajedno... ali ova nova bebica je cudo...
    Mazna je nevjerojatno... cim dotaknem trbuh ona me lupne... Kad god se seka priblizi ili doji ona ju lupka... cim ju tata podraga preko trbuha ona vesela odzdravlja... sigurna sam da ce i tebe tako ova beba oduseviti i da ces ju s veseljem i mirom docekati...

Ugodne trudnicke dane ti zelim od srca...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cica mica ma tko se ne bi brinuo u ovakvkom svijetu kakvom jesmo? MIslim da je najvažnije što ti imaš svoj mali svijet obitelji pa se okreni tome. Gdje ćeš drugdje naći pozitivu ako ne u svom malom svijetu?
    Tako barem ja radim. trudim se ne pratiti previše vanjska zbivanja oko sebe jer sam primjetila da se samo enormno uzrujam kad pogledam vijesti i pročitam novine i pratim malo događanja. A hormoni naravno potpomognu osjećaju panike.
    he, savjetujem medijsku izolaciju dokle god ne nalikuje guranju glave u pijesak. meni pomaže,

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam curke...radit ću na tome da se okružim samo lijepim stvarima i pozitivnim ljudima! 8) 8)

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: Uznemirenost...

Citiraj cica-mica prvotno napisa
    brinu me neke stvari vezane za budućnost, razmišljam da je u redu donijeti još jedno dijete u svijet koji ide u sasvim krivom smijeru, brinu me financije, neriješeno stambeno pitanje, frustrira me što ja i MM oboje visoko obrazovani i zaposleni svaki mjesec krpamo kraj s krajem...a najgore mi to što ovakvo razmišljanje nisam JA. Uvijek sam dežurni optimista i psihijatar svima, tješitelj i glas razuma...Želim staru sebe natrag i veeeliki osmjeh na lice.
    Ovo kao da sam ja pisala
    Ista stvar, u 6 sam tjednu, tako depresivna u zadnje vrijeme i ne znam kako se izvuć iz toga. Najbolje se osjećam kad potpuno zanemarim kućanske poslove i sve obaveze i cijeli dan provedem u igri s mojom curicom. Onda samo mislim na to kako je ona divna, kako će i naša druga bebica biti super i kako će se sve posložiti baš onako kako treba!
    I mislim da su definitivno hormoni!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mazi trbuh i ne gledaj vijesti

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja se mogu "join the club" uznemirenih. Ali več nekako mislim da su sve to hormoni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •