di toga ima za kupit??
perem na ruke jer ako ga stavim u masinu za cas mi izadju sve zice van pa me bodu pikaju i slicno, a i imam dojam da nije bas cisto kao kad bi se opralo u masini
di toga ima za kupit??
perem na ruke jer ako ga stavim u masinu za cas mi izadju sve zice van pa me bodu pikaju i slicno, a i imam dojam da nije bas cisto kao kad bi se opralo u masini
to postoji? prvi glas. kod nas već par puta dolazio majstor zbog žica u bubnju![]()
ja sve perem u mašini bez vrećice ali isključim centrifugu. Na kraju povadim grudnjake pa ostatak iscentrifugiram. I niš mi se ne raspada jer brijem da je centrifuga najveći problem..
Ima u kauflandu, pogledaj. Ja se spremam kupiti vrečice u kojima ću prati bebačeve čarapice. To su vrlo slične vrečice, ako ne i iste.
intimissimi
Ima i u trgovini Pipa :shock: koja prodaje pipe (što joj samo ime kaže) i opremu za sanitarije, imaš je u Boćarskom domu i kod Trga Franje Tuđmana ex Trg francuske republika. Kako znam? MM išao kupiti pipu i ničim izazvam kupio i meni tu napravu :shock: ovako sam ga gledala. Ali ja ne perem grudnjake u tome, jednostavno zaboravim, možda sam je par puta za probu koristila.
koliko su velike te kutijice
je li univerzalna veličina i za A i za F košarice?
ova iz neckermanna je od A do C
nas ostale ko šiša
Velike su kao neseser srednje veličine. Stane sigurno i najveći grudnjak.
amaterko!
pa grudnjak s kosarom F ionako sam zauzme cijeli bubanj od masine - sta ce ti posebna kutija?![]()
![]()
![]()
imaš pravo!
ako žice ispadn, pravim od njih - kišobrane![]()
ovo definitivno moram nabaviti..
zadnji put kad mi je došao majstor za veš mašinu razgovor ide ovako:
perete grudnjake u mašini?
ne!
a šta je ovo(vadi čovjek žicu)?
ajme, pa ne znam kako se to tu stvorilo. ja baš nikad ne perem grudnjake u mašini..
![]()
Ja sam kupila mrežice na cif za pranje grudnjaka u Neckermanu,mislim da sam dva komada platila nekih 60kn.Znam,puno,ali sam si mislila opet mi je jeftinije nego da mi se uništi lijepo rublje(jako patim na to) ili mašina.U svaku tu mrežicu stane jedan,ali kako ja ne nosim pofutrane grudnjake stalo mi je dva u svaku.Za nekih 15 dana se jedna rašila,ja je pokrpala,pa je "progledala" na drugom mjestu i to sam pokrpala,ali nakon toga je otišo cif.Druga je izdržala malo dulje,ali je isto pukla na sve strane![]()
Plastičnu kao kuglu sam ja gledala u Kerumu,isto nekih cca 60kn,ali kad sam ju izvadila iz kutije i išla prstom po rubovima skužila sam da su rubovi jako loše obrađeni tako da bi mi sigurno izcufali rublje,poderali,uništili,jer ako zapinje po prstu,kako neće po čipki?
Sad perem grudnjake u vrećicama koje su mi ostale od (kršitelj koda)ovih perivih uložaka za grudnjak dojilje,ali i to je malo.Međutim,otkrila sam u Intimissimiju veće mrežice u koju stane bar 3-4 grudnjaka i čine mi se kvalitetene,pa ću sljedeći puta kad navratim u KC to i kupiti.Po mom iskustvu bi jedino to bilo ok.
jel onaj novi duckas u KC?
ba cu sutra ic pogledat
Je,taj,odmah kod blagajne na štenderu su.Mukica prvotno napisa
kupila sam nedavno mrežice s ciferšlusom u mulleru.
ja kupila ovu plastičnu napravu u Kerumu i ne stanu mi grudnjaci :?
a nisam baš Pamela :/ - nosim 85C :/
Ja čim donesem grudnjak iz dučana, uzmem škarice i izvadim žicu/plastiku i hitim je u smeče. Grudnjak je potpuno funkcionalan i bez toga , ali je udobniji i ne pika me.
evo u katalogu metroa, 12,19 kn 1 kom. vrećica za pranje grudnjaka.
vrećica za pranje rublja 60x90cm 23,17kn
:shock: fakat se nismo dugo vidjeli.apricot prvotno napisa