Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 118 od 118

Tema: Besplatan trening roditeljske kompetentnosti

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

zvala
    4.mj.
    mora provjeriti.

ma....receno je kako su nam oni 2 puta odgadjali inicijalni, pa se grupa u 12 skoro popunila i kako po dobi odgovaramo grupi u 12, da cemo najvjerojatnije uspjeti uciu nju, a sad mi veli da je ta grupa pocela u sjecnju i da mora provjeriti da smo uopce u 4mj.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zao mi je leonisa

jel bio netko prosli utorak? mm je bio i kaze da je bilo dobro.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam im dvaput slala mail u 12. mj, i da, počinju u prvom, i da, ima mjesta, i da, bez brige obavijestit ćemo vas na vrijeme!

i opet ni a ni b!

mm je komentirao kako je u pitanju diskriminacija neke vrste, samo nije siguran na kojoj osnovi.
    baš mi je krivo, jer smo se konačno uspjeli izorganizirati za čuvanje, i poremetili neke obaveze za koje će sad baš biti zgodno reći čujte ljudi, ipak možemo .

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo se zapisali za slijedeći termin, još se ne zna kada će točno biti.
    Kakvi su utisci vas koji ste bili?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trk je nesto sto se tesko moze opisati.

svaki roditelj tamo moze dobiti onoliko koliko zeli, odnosno koliko sebe daje.

trenutno imam dvije misije: hodam po svijetu i roditeljima preporucujem da odu na radionicu i u exit gledat cabares cabare

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nika

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

čuj, neki bi rado išli pa nikako.

danas sam razgovarala sa tajnicom, i nova radionica kreće u trećem mjesecu, a popis je gotov. s tim da su na njemu samo oni koji su se raspitivali nedavno, ekipa koja je bila na onom inicijalnom razgovoru u 9 mjesecu je isparila valjda...

sad sam već ljuta. zamolila sam ju da nas stavi na popis, ali ona ne odlučuje. to kužim, ali ono što ne razumijem je da nam je na razgovoru žena svojedobno rekla super, vidimo se za par dana. i što se u tih par dana promijenilo, ne kužim. s tim da mi je napomenula da ne trebam ja zvati njih, oni će mene. kao i do sad valjda.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mitri prvotno napisa
    Kakvi su utisci vas koji ste bili?
    super. uživam u svakom sastanku. malo nas je u grupi. mislim 5 parova, troje nas čak s foruma i baš mi dođe ko relaksacija.
    utorak je moj dan za terapiju

teško je opisati radionice ali zapravo je najinteresantnije što najviše naučiš o samom sebi.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

više puta sam se uvjerila kako jadanje (da ne napišem tužakanje) po forumu čuda čini

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lapis prvotno napisa
    više puta sam se uvjerila kako jadanje (da ne napišem tužakanje) po forumu čuda čini
    a zbog tebe smo dobil poziv za travanj?

ja sam nakon tvog post nazvala i dobila sam poziv da je sastavljena lista i da ce nam jos javit kad tocno pocinje...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijavila sam se, dobila odgovor da su primili. Sad čekam termin.

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I mi smo u travnju. Nadam se da nas neće zaboraviti.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

poslala sam i mail i izrazila interes pa ćemo vidjeti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure, koje su dobile poziv od njih da ce biti u grupi u travnju- jel ko dobio novi poziv i jel trening zapoceo- nas nisu zvali nakon toga......mislim od listopada se "naganjamo"

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Leonisa, MM i ja smo u grupi koja je počela sada u travnju. Neki su još spomenuli da su čuli za trening na rodama, ali nisam dobila dojam da je doista prisutan i netko od gornjih sudionika ovog topica. Možda sam u krivu, pa ako da, neka se jave.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i mislila sam da će opet ovako bit!

nekidan sam ih mislila opet zvati, ali lagano mi je dosta. žena me nazvala krajem ožujka i rekla da grupa počinje u travnju, ali još nisu sigurni za datum i točan dan termina i da će mi se javiti. i od onda naravno ništa.

u najmanju ruku su neprofesionalni. ako postoji razlog zašto je netko neodgovarajući kandidat, onda to mogu tako i reći. ovakvo cimanje postaje bezobrazno, posebno što neki od nas moraju preurediti svoje rasporede koji uključuju i podosta drugih ljudi, što sam u tom zadnjem razgovoru i napomenula, da ako nisu sigurni žele li da idemo na to ili ne, da ih molim da mi otvoreno kažu jer mm ima puno drugih obaveza koje mora dovoljno unaprijed odgoditi ili pronaći zamjenu za taj period. ne razumijem i gotovo. kužim da ima puno drugih zainteresiranih i naravno da mi nismo jedini, ali ne volim kad me netko vuče za nos.

da ih nazovem još jednom, mislim da bi mi valjda žena otvoreno rekla, dobro, zar niste shvatili?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

javila mi se jedna polaznica.....da su nju nazvali i trazili mene

uglavnom, jednom su me zvali i ja se nisam javila, zvali su dalje i vise nisu jer se popunila grupa.
    sljedeca je ne jesen.
    biti ce goinu dana, od pocetka.

valjda muz nece izgubiti volju a ja entuzijazam...svaki mjesec zvati i slusati, u sljedecoj ste grupi....

........

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •