Tema ko stvorena za mene!
Priznam, hrčak sam, teško se rješavam bilo kakvih balasta, a ima ih (odjeća, cipele, papiri...). Kad sam ostala trudna napravila sam čistku u ormarima, poklonila cipela i odjeće, no do sada se to izniveliralo i opet imam problem. Nije da nemam mjesta, samo me guši ta količina stvari.
U međuvremenu je naša zaliha igračaka prerasla vjerojatno skladište na Turbo limača, ima tu puno poklona,a i stvari kojima ja nisam mogla odoljeti (pitam se šta sam vidila u Chiccovom autiću sa plastičnim kotačima koji se ne može voziti po vani i slično).
Sva robica čeka drugo dijete, a u međuvremenu se naravno gomila.
Ali ono što me istinski živcira su sitni papirići, kutijice, katalogići koji se svako tolko natrpaju na šank i toliko mi remete moj unutarnji feng shui.
Zato sam za ove praznike popalila sve ukrasne svijeće koje su zauzimale prostor, sklonila zdjelice koje su mamile post itove, ključiće, spajalice i sličnu glupost, sklonila aroma lampe koje ne koristim... Pomak je mali i jedva osjetan, ali potaknuta ovom temom riješit ću se npr. starih jastuka (zašto ih uopće čuvam), plastičnih posuda koje se kote u mom ormaru, odjeće koja nikad više neće biti u modi...
aaaaaaaaa, još samo da nađem vremena za to.