Jooj đe me nađe

imamo definitivno previše stvari, a kako smo se selili živjela sam sa par gaća i odjećom iz jednog većeg kofera ja i troje djece dok je druga odjeća bila pospremljena. Dakle može se!

Ali ne, sad sam uredno ispraznila kutije, počela prati sve ispočetka, oprala jedno 10 mašina i počela puniti ormare koji su se skoro pa napunili!

ja imam inače drugi problem a to je kronična neurednost svih u kući koji ništa ne pospremaju to što ima hrpa odjeće, igračaka, časopisa, alata i kompjuterskih dijelova ne poboljšava stvari!

rekla sam ako ću završiti u paklu to će biti vešeraj sa neprekidnim krugom prljavo-mašina- sušenje- stajanje u hrpama posvuda u stanu
I naravno gubimo parove čarapa, cipele nestaju, piđame nalazim mjesecima kasnije iza kreveta, kaputi su nam po krevetima, nisam u stanju naći rukavice u košari sa kapama i šalovima za zimu.

Da li je rješenje u više ladica, polica - sada ih definitivno imamo premalo. Ili se broj stvari regulira zapravo brojem ladica?

Zapravo, uvijek radije radim svašta drugo nego spremam (zašto bih JA bila jedina budala u kućanstvu sa još dvoje sposobnih), ali bi manje stvari definitivno stvaralo manje nereda :/