-
mene gusi previse stvari i oduzima mi energiju. ako nije sve na svom mjestu sizim! i mm tako. naravno da ima dana kad puno toga toleriramo ali uglavnom nije zatrpano stvarima.
iako moram rec da ima stvari koje cuvam, pisma, cestitke, slozene po datumima, posiljaocima, u kutijama, kod mame u mom ormaru cekaju da ih prebacim u nase konacno boraviste ... nadam se da nece dugo cekat.
odjeca? pa ima stvari koje prebacujem, cuvam a najradje bi ih se rijesila, s vremena na vrijeme napravim cistku pa sam u konacnici ipak zadovoljna. 2 - 3 godisnje promijenim sezone, tj. zamijenim mjesto ljetnoj i zimskoj odjeci i tada napravim i reviziju.
ostale stvari, ako su natrpane i nemaju svoje mjesto i nemam di s njima - rjesavam ih se.
preseljenje mi je pomoglo da si uredim stan onako kako hocu i rijesim se stvari koje su mi isle na zivce, kad smo uselili mm je zakljucija kako imamo hrpu praznih polica i da bi trebali nesto stavit na njih
, pa se na kraju slozija sa mojim objasnjenjem da cemo mi tu zivit i da cemo dobivat i kupovat jos puno toga i da nam je to mjesto potrebno i da cemo ga s vremenom sigurno popunit. sad je punije nego kad smo uselilil ali jos uvijek ima nesto mjesta.
ormarici u kuhinji: posudje slozeno po velicini, pjati po setovima, zacini, tjestenina, brasno, palenta i sve ostale prosipaste stvari stavljene u staklenke, vrlo malo toga (skoro nista) stoji u originalmnim pakovanjima, najcesce ako mi citavo pakovanje ne moze stat u predvidjenu staklenku, staklenke su reciklirane
od marmeladi, kiselisa ... u svakom slucaju uvijek vratim sve na svoje mjesto pa mi ne treba neko posebno odrzavanje.
sitnica po namjestaju koje kupe prasinu, skupilo ih se ali su sve dovoljno velike za sada pa je lako brisat prasinu ... ali opet nema ih previse i svaka ima svoje mjesto. prestala sam imat obicaj skupljanja tih stvarcica.
konacno: ne, ne gusimo se u stvarima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma