Ono što pišem to i mislim (to je vjerojatno jedna od rijetkih vrlina koje imam) no ne pišem uvijek sve što mislim. S druge pak strane još uvijek vjerujem da i ostali forumaši rade i misle upravo tako kako i pišu jer volim vjerovati da iskrena komunikacija među ljudima općenito još uvijek postoji. Mm veli da mi je ta moja naivnost moja velika mana ali jednostavno odbijam razmišljati drugačije. Kad pogledam ovaj forum u cjelosti ne vidim jednoumlje, dapače ima tu raznoraznog folklora, no s druge strane postoje teme u kojima je jednoumlje itekako izraženo. Neko vrijeme sam se javljala na takvim temama a onda se jednostavno "umorila" i odustala. :/ Volim ovaj forum, volim čitati razmišljanja i iskustva drugih i volim vjerovati da su ta razmišljanja i postupci ostalih forumaša doista iskreni. Ono što meni konkretno smeta su teme zgražavanja :shock: i teme gdje su roditelji koji ne pripadaju forumu ili ne štuju JJ-a u najmanju ruku okarakterizirani kao neinformiranima a to se u nekim temama itekako može iščitati.