Citiraj apricot prvotno napisa
jel ti stvarno misliš kako ja, pored 12 "svojih" podforuma na kojima sam moderator stignem upratiti što se događa i na drugima?
pogotovo na temama na kojima ne možeš napisati i otići nego moraš biti stalno prisutan?
potpuno razumijem da ne možeš stići upratiti sve teme, i da ih upratiš da na temama na kojima se razvija zustra rasprava ne možeš samo uletjeti kao padobranac s jednim postom i da te to unaprijed koči da se uopće uključuješ u takve teme, posebice ako su već odmakle u raspravi. samo što ove razloge što si SAD navela nemaju veze s onim o podržavanju slobodnog izbora. da te neka tema toliko zainteresira, ti bi našla vremena odgovarati na nju, ne bi se obazirala na to da se u konačnici radi o pravu na izbor. a zašto te sad neka određena tema može zaintrigirati, a neka ne, i jel se uvijek il najčešće, tj. posve slučajno radi o temama u kojima bi ti bila contra većine tvojih kolegica (da se uključiš), na to pitanje samo ti znaš odgovor.

nema potrebe za daljnjom raspravom, samo to htjedoh reći.

Pa kako ono ide, teza, antiteza, i na kraju sinteza. Mislim da rasprava ni ne ide bez pro i contra, samo da se vodi u pristojnim i uvažavajućim tonovima, e to mi se čini problem
upravo to.

nemam ništa protiv da netko zagovara ono što ne bi napravio. sofke, pa ti si to najbolje opisala sa penjanjem na M. Everest.

ali se slažem s MC, red bi bio da na takvim pro i contra temama obrazloži bar onaj dio - zašto to ne bi napravio. i zašto zagovara, a ne bi to napravio.
upravo to. klanjam ti se do poda. znači nije do mog kineskog.

ali to što ti osjećaš potrebu bit "antiprotivna", ne znači da drugi ljudi osjećaju tu potrebu. to ne znači da nismo željni dobre rasprave. ja se ne petljam ni u koju raspravu gdje nemam osjećaj da sam dovoljno informirana, tj. onda samo zapitkujem uostalom možda me uopće ne zanima?
jesam li ja igdje napisala da druge osobe nisu željne dobre rasprave ? :?

ni ja se ne petljam u cijepljenje (u onaj medicinski dio), propitujem i kvotiram jedino rečenice koje mi nemaju veze sa zdravim razumom. mada, iskreno rečeno, da su znanje i stručnost uvjet za učestvovanje na rodinim temama, posebice onim "vrućim" il recimo onima na pdf-u zdravlje, onda ne bi bilo tema. tako da nema potrebe da se ustručavaš, i mnogi drugi lupaju, pa ostanu živi.

meni jedino što nedostaje (a možda je opet do mene i moje percepcije) su rasprave na kojima različita mišljenja iznose članice udruge međusobno. da je kojim slučajem apri našla vremena da se uključi u raspravu o porodu doma, pa da sam imala prilike čitati kako felix i ona zustro (i argumentirano) raspravljaju o pro i contra, eh, onda možda ne bi bilo potrebe za mojom antiprotivnošću. onda bi se i ja zavalila i s guštom samo čitala.