Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: krivi zubić

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno krivi zubić

Pozdrav svima... nisam našla ništa slično na forumu, ali ako slučajno ima molim vas da me uputite na temu...
    ...imam pitanje... sin mi je pred jedno mjesec dana pao i "razbio" je prednji zubić, tj. iskrivio mu se malo na unutra i u stranu (inače su mu prednja dva zubića malo "na van")... bili smo kod zubara i rekao nam je da ne treba ništa sada dirati i da dođemo za mjesec dana na kontrolu, osim toga nam je napomenuo da postoji mogućnost da zubić promjeni boju, ali da se može i vratiti ponovo njegova boja... i to se nama dogodilo, zubić mu je malo potamnio :shock: ... eto, mene zanima da li je netko možda imao sličan slučaj i da li taj zubić može utjecati i na druge zube (da i oni potamne?) i da li će se ta boja vratiti, te da li će mu onda i pravi zub (kad ovaj mliječni ispadne) rasti tako u krivo kakav je ovaj sada...
    ...nadam se da ste me razumjeli... i oprostite još jednom ako ima ovakva tema...

Hvala...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja L. je davno pala na prednje zubiće i odlomila komadić desne jedinice.
    zubić nikad nije prominio boju, ali je izrastao malo ukrivo i za pinkicu izbačen od ostalih. čak mi se čini (kad se dobro zagledam) da je za nijansu veći od druge jedinice.
    kad smo bili u zubarice (zbog donje jedinice na koju je pala i izbila je da joj je došla paralelno s jezikom) mi je rekla da trajni zubić uopće ne mora izrast krivo ko ovaj mliječni. i tu se tješim. ako bude i taj išao krivo, postoje aparatići za ispravljanje pa me cila ta situacija uopće ne zabrinjava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •