Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: erektilna disfunkcija

izgubljena

Početno erektilna disfunkcija

Mislim da moj suprug ima problema sa erektilnom disfunkcijom,ali vrlo malo želi pričati o tome.

Vec 7.godina pokusavamo dobiti bebu.Seksualni zivot nam se sveo uglavnom na pravljenje bebe.

Suprug je zbg loseg spermograma operisao varikokelu.
    Kada smo prije nekoliko mjeseci trebali krenuti na inseminaciju tada je to i počelo.
    Doktor nam je rekao mjesec prije inseminacije da pokušamo kod kuće

Tada sam ostala trudna, ali sam ubrzo imala pobacaj.

Od tada se vrtimo u začaranom krugu.

On se ne usudjuje ni pokušati.Strah ga je da mu se ne desi ponovo, ono što se ponavljalo mjesecima uzastopno.

Vidim da pati zbog situacije,povlači se u sebe.
    Sram ga je ići doktoru,kaže da ce se vremenom sigurno sve srediti.

Ali, mene je strah da neće, ne zbog seksa i bebe, nego možda ima (ne daj Bože) neku kardio-vaskularnu bolest (puši po 2-2.5 kutije cigareta dnevno, radi uzasno stresan posao gdje mu je otislo samopouzdanje,opterecen je bebom,tlak 140/100,prosirene vene u grozdovima po nogama,ima puno kilograma) i sl.

Sta da radim?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

izgubljena,dok ti se ne javi neko sa iskustvom u problemu, ja sam dosla samo da ti pruzim jedan , a ovdje ces naci srodne duse i doci do svoje bebice.Sigurna sam!
    i mozda da promijenis nick dok nije kasno, jer glupo ce zvucati kad jednom budes postala na trudnickim i roditeljskim temama

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Razlika između stvare disfunkcije i one uzrokovane psihičkim problemima je ta da ako je u pitanju psihički problem postoji jutarnja(noćna)erekcija.
    Postoji i jednostavan trik da se to provjeri(u slučaju da se to događa u snu).
    Kupi si se nekoliko spojenih poštanskih maraka koje se prije spavanja omotaju oko penisa.Ako je ujutro prsten potrgan znači da je bilo erekcije u snu i da je u pitanju psihološki uzrok.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da ga je sve skupa samo previše "stislo" i to je to.
    Sama si navela uzroke njegovom problemu.
    Neću pametovati o tome kako bi trebao zdravije živjeti, trebali bi svi mi, a to ne činimo. Malim koracima ugrabite svaku promjenu, jer ljudska psiha čini čuda, kako negativne reakcije tako i pozitivne.
    Izlaz je u sportu, zdravoj prehrani i opuštanju uz stvari koje nas vesele i ispunjavaju.
    Život imamo samo jedan i šteta ga je provesti u napetosti i stalno nekom očekivanju. Neka dan po dan ide svojim tokom.

izgubljena

Početno

Hvala vam na savjetima.
    Danas idem kupiti markice.
    Strah me je sto ova situacija dugo traje.
    Vise me brine nego zdravstveno stanje nego potomstvo.
    Strah me da nije ozbiljno bolestan

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj izgubljena prvotno napisa
    Strah me je sto ova situacija dugo traje.
    Vise me brine nego zdravstveno stanje nego potomstvo.
    Strah me da nije ozbiljno bolestan
    Jedino što možete učiniti u vezi toga je posjetiti liječnika, to je jedini pravi izbor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •