-
promjena vrtića
Pitam za kolegicu: ima dvije djevojčice (1 u vrtićkoj, druga u jasličkoj grupi). Obzirom da su se preselile na sasvim drugi dio Zagreba, vrtić u koji su do sada išle, više im nikako ne odgovara (nije im ni blizu stanovanja, a ni blizu posla). Kakva je procedura?
Do sada je zvala vrtić u kvartu u kojeg su se doselili i dobila je kratko objašnjenje da za sada nema mjesta ni za jednu od njih dvije, da se javi za koji mjesec. Što dalje? Jel postoji neka zajednička lista za sve gradske vrtiće u Uredu za vrtiće grada Zagreba (kako god se to zvalo) gdje bi mogla saznati kakvu informaciju ili joj preostaje samo čekati dok se negdje netko ne ispiše (istovremeno će se u njihovom starom vrtiću otvoriti 2 nova mjesta kad one odu)?
-
podizem!!
moze li se usred godine dijete preselit u drugi vrtić (zbog preseljenja u novi stan9 ili tek u svibnju moramo pisati molbu za upis i u nega krenuti tek na jesen??
-
bucka mozes mijenjati vrtic usred godine. samo nazovi vrtic i reci da ste se preselili i pitaj imaju li mjesta. ako imaju onda nema problema.
obicno za vecu djecu imaju mjesta a za malu ne. mi smo se upisali u vrtic usred godine (12 mjesec) ali dijete je imalo 5 godina i nije bilo problema. ispunila sam onaj njihov upitnik, i zvali su me za tjedan dana da je primljena.
sretno
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma