Probala sve gore navedeno, a nasla i jos ponesto i nista ustvari ne deluje. Jedino mozda malo ako mu pre podoja dam par gutljaja caja od kima i kamilice pa se jadnicak pokaki odmah i bude mu lakse. Inace i dalje svako jutro 6 i vece isto u 6 vristi po pola sata, a preko dana laksi grcevi posle svakog podoja. Odustadoh od gladovanja, izbegavam samo ono klasicno: pasulj, kupus i sl, ostalo jedem i nadam se da ce uskoro proci (sada imamo mesec i po znaci jos najvise 2 i po)
Nakon proucavanja neta i intrvjuisanjaprijateljica dosla sam do zakljucka da to da li ce dete imati grceve ovisi od samog deteta, a ne od toga sta mama jede i sl. Posto se desava da ista zena ima dvoje dece (istog pola) i da je jedno imalo strasne grceve, a drugo uopste. A zena se isto hranila i isto ponasala. Prema tome stisnimo zube i izdrzimo dok ne prodju
![]()
Inace one mame koje zele pokusati za grejanjem stomacica toplo preporucujem baby termofor. Onaj sa nekom"carobnom"tekucinom koja se kada se prevrne onaj limic kristalise i ugreje na 50 stepeni i drzi tu toplinu 40 minuta. Ja nisam znala da ovo postoji pa se mucila sa peglanjem pelene koja se btw ohladi pre nego ga ja uspem zamotati. Ovaj termofor je super stvar i uopste nije skup. Ja sam ga platila 370 din (oko 5 Eura).

Odgovori s citatom