Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim pomoc

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Molim pomoc

Dijete sam dovela u privatni vrtic na privikavanje,nisam potpisala nikakav ugovor sami tu pristupnicu.Dijete je isli 4 dana i onda je obolio.Ravnateljica vrtica me nazvala i rekla mu da do 28.ovog mjeseca moram platiti 2,500kn( zato jer nemam prebivaliste u zagrebu),ako ne platim do tog datuma automatski moram i za 7mj.toliko!!!!"".Zovem danma u poglavarstvo,zena koja radu na tome za vrtice na Godisnjem je do ponedjeljka...HALI??? NIKO NE RADI,JA NE MOGU VJEROVATI DA ZA CITAV ZAGREB I ZUPANIJU RADI 1 ZENA KOJA JE NA GODISNJEM...POMOZITE AKO STE IMALE SLICNA ISKUSTVA ILI AKO SE NETKO RAZUMIJE U TO...HVALA

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kakvu si to pristupnicu potpisala i sta na njoj pise?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad vidi jel možeko u državnom vrtiću da se plača 40% cijene ako je dijete manje od 5 dana u mjesecu u vrtiću. Zanima me kolka je prava cijena vrtića mjesečno bez subvencije.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam iz VG- a djete mi u vrtić ide u Zagreb, bez obzira išla ona ili ne naša cijena je 650,00 kn uz subfinanciranje VG-a. Dakle oni sa boravištem izvam Zagreba plaćaju punu cijenu bez obzira išlo dijete ili ne.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pravu cijenu tj ekonomsku cijenu određuje sam vrtić - to je u ovom slučaju 2500 kn. A iz kojeg si ti grada? Pitam jer možda tvoj grad sufinancira razliku do pune cijene.
    U cijeloj toj priči stvarno nije fer da te nisu odmah upozorili na pravila igre. Mi smo odmah prvi dan polaska donijeli sve papire i ja sam sama izračunala da će nas uz subvenciju grada Zg taj privatni koštati 700 kn (ekonomska cijena je 2300 kn).
    Bojim se da ništa više nećeš moći napraviti osim eventualno se raspitati može li tvoj grad i pod kojim uvjetima sufinancirati cijenu, pa ti platiš samo razliku do pune ekonomske cijene.
    I što piše na pristupnici? Da li ona ima uopće snagu ugovora?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam iz VG- a djete mi u vrtić ide u Zagreb, bez obzira išla ona ili ne naša cijena je 650,00 kn uz subfinanciranje VG-a. Dakle oni sa boravištem izvam Zagreba plaćaju punu cijenu bez obzira išlo dijete ili ne.
    to mi nije nimalo logično. zakaj bi zagrepčani u tome imali povlašteno, ili su ipak tvoja deca uvijek više od 5 dan au mjesecu u vrtiću

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jelena, nisu zagrepčani povlašteni. tako je to u privatnom vrticu...kod nas se plaća 80 % ako je dijete izostalo do 5 dana, inače 100%

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •