sofke prvotno napisa
nisu li kikići od tri, četiri, pet godina premali da bi se kod njih ubirali plodovi?
možda će se 'plodovi' i vidjeti, ali na duže staze, kad odrastu u ljude, a gledati plodove na trogodišnjaku mi je malo neobično..ono, naučio je prati zube i zatvarati vodu i ne piškiti u gaće ili pozdravljati susjedu?
pa kaj to nije osnovni odgoj, a ne neki 'plodovi'...ovak mi to zvuči ko da su djeca stabla jabuke pa su rodila plodovima...plodovima nama dobrog i prihvatljivog ponašanja koje si (ne)skromno upisujemo u zasluge
kloklo prvotno napisa
Ja ti nisam prije odgovorila jer nisam sigurna koje su stvari plodovi naše dobre komunikacije i svjesnog odgoja, a koje su jednostavno dio njenog karaktera i rezultat toga što dijete jednostavno raste i sazrijeva. Kužiš Smile
A ja sam bila napisala kombinaciju tocno ova dva stava sinoc, i onda je pobrisala jer je bilo kasno i nisam znala dobro objasniti. Hvala, cure
I da, ne vidim problem u tome da netko napise da mu naslovno pitanje nema smisla. Mislim da nikad konacno necu za svoje dijete moci reci da se trud isplatio - to i nije trud koji treba biti isplacen, a opet isplacen je vec i jos od prvog pogleda - ma vidite da ne znam objasniti...