Ne znam je li ovoj temi mjesto ovdje, ali morala sam nekoga pitati za savjet.
Uskoro ću napuniti 32 godine, ( rodila sam prije 17 mjeseci) i moje lice, da ne spominjem tijelo se vidljivo mjenja.
nikada nisam išla kozmetički jer su moje prijateljice nakon takvih posjeta, tretmana, bile vidno razočarane, i na par dana " unakažene".
jedno kratko vrijeme sam išla na aeorobik, ali tako sam dobila na kilaži jer sam nabila mišićnu masu, a nisam ništa smršala, i moje obline umjesto da se smanje one su se dodatno upotporile mišićima, tako da sam dobila i na centimetrima.
Željela bih čuti vaše savjete i iskustva...tijelo još mogu zategnuti ali što ću s licem?
Miteseri su mi se počeli širiti od nosa prema licu.....da šminkam se svaki dan od svoje 23 godine..šinku isto tako obavezno skidam, trenutno vlažnim maramicama, tolom vodom, i koristim nekakvu kremu na bazi meda, nije ni poznata ni skupa, kremu i proizvođača mijenjam svake 2g..u mladosti sam koristila običnu Niveu i za mazanje lica i za skidanje šminke.............
Postoji li fitness ili kik boksing, boks, teretana samo za žene ili da barem imate trnera koji će vas voditti...i to negdje u Dubravi ili Sesvetama?
Koji su dobri tretrmani i kozmetički saloni za čiščenje lica, a da poslije niste crveni dva dana, što s borama i licem koje se počinje opuštati, koža "visi"???
Gdje na depilaciju?
Gdje na masažu?
Kako zategnuti grudi nakon dojenja?
Ne zanima me botox, operacije ni skupi tretmani, zanima me kako se i gdje i na koji način njegujete vi, žene i majke i koliko vam to vremena i, novaca uzima i zadovoljstva pruža?
Hvala?????