-
Konkretne savete uvezi fitessa i kozmetickih salona ti ne mogu dati, prosto jer sam iz susedne drzave...
Ali, evo par tips&tricks koje mene, zenu od zamalo 39, majku dvoje dece, drze u solidnoj formi...
Posto sam shvatila da nemam vremena (a cesto ni volje) za vecernjim seansama aeobika i sl, napunim dve flase od 0.75 ml vodom i vezbam lake vezbice za kicmu , ruke, noge. Trbusnjaci obavezni, sto vise, to bolje. Ne zahteva vise od 15 minuta dnevno, a cini cuda ako je redovno.
Trudim se da sto vise pratim decu u njihovim aktivnostima - plivam kad i one, klizamo se, sankamo, setamo, potrcim kadgod mogu...
Pijem puuuno vode, zdravih jogurta i jedem mnogo presnog povrca i voca. kad vidim da mi se pocinje skupljati salce oko stomaka (jer mnooogo volim slatko), ukinem veceru na neko vreme, zamenim je jabukom, cajem, jogurtom. Tu sam nemislosrdna prema sebi.
Nega lica - redovna, sa puno ciscenja. Nikad sminke na licu kad sam kod kuce ili nocu. U poslednje vreme i relativno skupe kreme za lice. Kozmeticarka gotovo nikad. Umesto toga parenje lica, isitsivanje cega treba u licnom aranzmanu i vocke na lice kadgod se setim/seckam ih za obrok. jedino od cega ne odustajem su refleksoloski tretmani za stopala - to mi jaaako prija, opusta me i stimulise organe koji se malo ulenje...
Eto, to ti je to, uglavnom. Nista revolucionarno, samo redovno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma