Mislim da bi ipak trebala kozmetičarki, ali nekoj dobroj. Ja odem dvaput godišnje, ali mi se lice preporodi i nikad se ne crvenim od čišćenja lica.
ne mogu ti dati preporuku za salon, jer nisam iz Zagreba, ali možeš zamoliti našu forumašicu lane da ti preporuči, jer ona surađuje sa svim kozmetičkim salonima i zna kakvu uslugu nude.

Što se tiče njege grudi, kažu da su zakon neke kreme od Methode Jeanne Piaubert (mislim da se sada prodaju u Zgb), a moja kolegica se kune u kremicu za grudi od Sisleya, ali to ti je sve skup sport. Možda bi bilo bolje da za početak nabaviš neku jeftiniju od npr. Avona ili iz DM-a, pa da kombiniraš sa hladnim tušem (brrrrr).

Ovaj savjet za redovno vježbanje kod kuće je super, naravno ako si karakter za to. Ako nisi, odi na neki pilates da se malo zategneš, a da ne dobiješ mišićnu masu. Možda da se dogovoriš sa prijateljicom pa da vam to bude i malo druženje, a i lakše se motivirati kada je netko uz tebe...

Što se tiče prehrane, zna se što je balansirana prehrana, ali neću ništa savjetovati da ne budem licemjerna....