-
Rodiliste u Koprivnici
Primjetila sam da niti jedna mama jos nije spomenula to rodiliste pa me zanima jel ima tko pa da razmjenimo iskustva.Koliko ja znam ta bolnica je jedna od prvih u Hrvatskoj dobila naziv Baby friendly i mislim da je to i zasluzeno.Dva puta sam tamo rodila i osim nekih sitnih problema bila sam zadovoljna.Bebe odmah daju mami na prsa jos dok su musavi i cijelo vrijeme ste u sobi zajedno.Jako se trude objasniti mamama prednosti dojenja i stalno dijele letke o dojenju i sl.Kod drugog proda trazila sam da ne budem rezana i babica se je stvarno trudila i pomogla mi.Prva stvar koju vidite kad iz sobe izlazite na hodnik su cistacice koje su uvijek i stalno u pokretu i nikad nisam vidjela u wc-u vise od dva tri uloska u smecu.Mada su skromni uvjeti u kupaonama i wc-ima sve je cisto.Ja sam radjala i po noci i po danu i obadva puta su bili ljubazni i doktori i sestre.Da ne spominjem kada beba po noci place dodje sestra i pita jel vam moze kak pomoci i da li hocete da malo bebu pocuva dok vi predahnete.Naravno da ima izuzetaka ali to je sve zanemarivo kad je sve ostalo super.Jos da imaju kadu ...nadam se da bude i toga.Nisu sve mame zadovoljne koje su tamo rodile ali ja jesam pa sam eto to htjela sa vama podijeliti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma