igrom slučaja uzela sam ( bilo je to prije 3-4 tjedna ) tetu čistilicu i to po preporuci moje sestre koja je s njom oduševljena ( zna da ne očisti baš najbolje al njoj ne smeta 8) - taj mi je dio zaboravila reć prije). Uglavnom, teta je dobila zadatak i svu silu novih krpica i preparata ( to kupovanje novih krpi mi je odmah bilo glupo, ali ajde, kaj ja znam kak to ide :? ) + neograničeno vrijeme za to izvest. Rezultat: nijedan luster ili lampa nisu oprani jer je ona već na prvom ( dovoljno je star da takvih više nema i da se ne mogu popravit ) strgala jednu kuglu, što je uredno prešutila ( a prešutila joj je i moja mama koja je to vidla :? ), ali je zato zaključila da je to nezgodno za čistit i da ne bu, čist da nekaj ne slomi
. Elemente u kuhinji je prebrisala sa čarobnom krpom, a pošto je ona čarobna iza nje se ne treba brisat suhom, valjda
( rezultat: elementi sa sitnim kaljicama vode i to onak razmazanim ). Btw i prozore, ogledala i sve staklene površine je tak obrisala.Šparhet, sudoper i frižder nije ni takla.Kupaona je priča za sebe-tamo je uspjela slomiti pločicu na samom vrhu i to iza cijevi. Mislim da će nam to zauvijek ostati enigma, ali pretpostavljamo da se sa štapom na kojem je bila krpa ( tak sam i ja mogla oprat
) prejako naslonila na tu pločicu ( za lojtre koje su bile kraj kupaone je valjda mislila da su ukrasne :/ ). Kada, wc i lavabo: 0 bodova ( to si valjda svaka žena mora sama oprat
). Drvenarija mi je još pod upitnikom- ne vidim tragove krpe
tak da se pitam jel uopče čistila :? . Sve u svemu prestrašno. E sad, zašto to pišem tek sad? Jučer mi se jadala jedna kolegica kak joj je dosta hodanja za čistilicom i popravljanja onog što ona ili nije ili je loše očistila. Ostala sam :shock: , ja sam bila uvjerena da je to bio slučaj samo kod mene. Iskreno, ja bih i dalje htjela pomoć u vidu neke čistilice ali sad se pitam dal su sve takve?