Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Da li su maze?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Da li su maze?

Moja devojcica, Mila, ima 21. mesec i uopste nece da se mazi sa nama, retko kad mi dozvoli da je poljubim, otima se i ne da. Da li neko ima slican problem?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MIha kako kad...nekad bi se pod kožu uvukao, gura glavu, nasloni obraz na moj, ljubi a nekad neda blizu ni pipnut se, otima se...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Malisa je maza od rodjenja, cim ja legnem na trosjed, eto ti ga

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A ja sam kao dijete bila skroz drugacija, kaze mama, netko bi me uzeo, a ja bih ko jeguljica iskliznula. Mazila sam se samo kad je meni to odgovaralo, sto i nije bilo cesto. Sestra im je sve nadoknadila

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Karlo je velika maza, zna se igrati i onda odjednom dotrči i poljubi me isto tako i mm-a.

Kad se negdi udari obavezno dođe da ga poljubimo i osn+mah prođe i ako vidi da smo se mi negdi idarili ljubi nas

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H je velika maza.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

D kako kada. Nekad sam dođe i mazi se a nekad si ne da blizu.
    U biti kad se njemu da da se maziti kad se neda neda, tak se mi i ponašamo i ne silimo ga niš.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    i moj dolazi čim legnem jer hoće cicat ...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

L je maza, ali samo se mazi sa mnom i sa bakinim psom

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Da li su maze?

Citiraj Dragana_1 prvotno napisa
    Moja devojcica, Mila, ima 21. mesec i uopste nece da se mazi sa nama, retko kad mi dozvoli da je poljubim, otima se i ne da. Da li neko ima slican problem?
    evo ja, samo ja iman muskog nemazaca (cak su i skoro vrsnjaci, moj ima 20 mj)

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

i moj je takav. nikad nikog ne ljubi, najvise sto dopusti ej da mu se da pusa, al ne uvijek!

jedini je sad poceo kad se udari a ga boli onda trazi da ga se pusne na to mjesto, inace ovako iz cista mira ne.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pusu dat ni pod razno, al zato se voli grliti. I to ne uvijek.
    Rado salje letece puse, moje puse nekad istrpi , a nekad zbrise na drugi kraj sobe.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovisi o južini
    Nekada je luda (kao danas, npr), mazile smo se više od 20 minuta bez cice u igri.
    A nekada... neki zagrljajčić i ništa danima.
    Ali zato drugu djecu i životinje uvijek mazi i grli...

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kako kada.
    Dok je bila mlađa nije se dala maziti ali sad kad je starija ponekad hoće. Uglavnom kad ide spavati ili kad se probudi onda se malo mazimo (onda sam najsretnija i guštam ko luda).
    U zadnje vrijeme zna u sred igre doći i dat mi pusu, kad se udari dođe da je poljubim.
    Od drugih (osim mm) se neda ni ljubiti a kamo li maziti, ali zato obožava mačke dragati (kad susjeda ima mačiće svaki dan ih moramo ići maziti i onda dreka kada idemo kući....).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nasa principessa je majstorica mazenja ali kad njoj to odgovara. Puse dobivamo rijetko, ne zelimo navaljivati.

Uvijek se sjetim svojeg bivseg sefa (ozbiljan gospodin od nekih 55 godina) koji mi je pricao da njegova mama dan danas zna pljunuti na maramicu s namjerom da covjeku malo ocisti lice i popravi frizuru a nakon toga slijedi obavezna pusa pred prijateljicama da vide kakvog dobrog sina ima

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

juraj ovako:
    a mara ovako:
    netko bi me uzeo, a ja bih ko jeguljica iskliznula. Mazila sam se samo kad je meni to odgovaralo, sto i nije bilo cesto.
    i ovako:

i moj dolazi čim legnem jer hoće cicat

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sin totalno nezainteresiran za maženje dok je curka prava maza. Kolko se začudim rijetkom trenutku kad se ona neće mazit toliko sam :shock: kad se on hoće. Uspavljivanje ne računam, tu s malim mogu radit što hoću, dok curka prizna samo cicu i s njom se mazi.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo mazu

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lukas je velika mazuljica. Ima svoju plastičnu kuhaču s kojom ga češka dadilja, donese joj i namjesti se , leđa i prsa od gore kroz majcu. U zadnje vrijeme stalno spominje komarce da ga češkam i kad ih ima i kad nema ugriza. čitala sam negdje da čimpanze isto znaju same stavit bube na sebe da bi ih onda roditelji trijebili.
    Ja obožavam što se voli mazit

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Marin je maza. U zadnje vrijeme mi dijeli puse non stop. Vele i tete u jaslicama da stalno ide za jednom curicom i ljubi ju

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bas mi je drago da ima jos dece koja jednostavno nisu maze utesili ste me a ja bih tako volela da se grlimo i ljubimo sve vreme

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Postala je maza negdje sa godinu ipo, taman kad sam se već počela zabrinjavati što ne da da je mazim, ljubim... I sad se mazi samo kad je njoj ćeif, al' i to je nešto

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moja ne da je maza, nego se stalno mazi, ljubi ( kad počne ljubiti, onda ide sve od reda i to više puta u krug ) Više puta dnevno poljubi iz čista mira MM-a i mene, želi da joj ljubim ruke, noge, kad je presvlačim moram je izljubiti jer je čista Ja se topim, uživamo svi troje, a kad smo kod bake, ljubi sve i baku i didu i tete i rođake ( kupi viruse )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja cura isto nije maza.rijetko kada želi pusu,rijetko kada da pusu,tek ponekad se pomazi i zagrli..ja bi voljela da je više mazna....

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

moja cura se nikad bas nije voljela maziti i ljubiti. meni je to uvijek tesko padalo, jer bi ja nju pak udavila s njeznostima da mogu. sad ima 5 godina, i, na zalost, to se nije promjenilo. maksimum koji dopusta je tu i tamo neki zagrljaj ili poljubac od mene, ali to je sve.....ali sve je to nekako nadoknadio moj mali decko koji je prava mazilica i ljubilica. ipak, ja bi bila najsretnija da je i ona malo vise maza.

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Postala veeelika maza s godinu dana. Prije toga- ne diraj!!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moji su oboje velike maze. Decko neki put veca od curice. Doduse, samo se meni daju ljubiti, drugima ne bas, vrlo rijetko.
    Ali ja ih cesto (citaj: stalno) ljubim, kad god uhvatim priliku.

Koristim jos dok dopustaju, za koju godinu se vise nece dat .

Puse nikome ne salju, to ih uopce ne zanima.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Dora je velika maza, ali ima trenutaka kad se zaigra i onda nema šanse da je takneš, samo te dočeka sa "mak'i se".

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Dora je velika maza, ali ima trenutaka kad se zaigra i onda nema šanse da je takneš, samo te dočeka sa "mak'i se".

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja malena je velika maza, pogotovo prije i poslije spavanja.
    Obozava se ceskati po kosici..tada uziva i skroz se smiri, opusti... a kada vidi MM i mene kako sjedimo zagrljeni, obavezno skoci na jedno u nas da bude dio toga.
    bas je maza...

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Naš Bruno se do nedavno uopće nije htio maziti...otkako sam počela raditi (s njegovih 13 mjeseci) postao je prava maza...iz dana u dan sve je mazniji!

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U ja imam jednog velikog mazonju... traži, ali i daje ljubav, mislim na maženje da me ne bi krivo shvatili.

Najviše se mazimo navečer pred spavanje.
    Ljubimo se... on se sav rastopi po nama i ima osmjeh od uha do uha.

Preko dana kada mu je potreban dodir, dođe do mene, uzme moju ruku i stavi si je na lice... ja ga pomazim i poljubim i onda otrči dalje.

Ali moram reči da se mazimo kada on želi... kada ne želi ma nema te sile koga bi ga prisila na išta.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    juraj ovako:
    a mara ovako:
    netko bi me uzeo, a ja bih ko jeguljica iskliznula. Mazila sam se samo kad je meni to odgovaralo, sto i nije bilo cesto.
    i ovako:

i moj dolazi čim legnem jer hoće cicat
    Kad si se ovako potrudila, samo ću te potpisati.
    Veliko mazno, malo samo hoće sisati.

Datum pristupanja
    Feb 2005

I moja curica je ista takva, ne voli se maziti. S druge strane je jako vesela, voli se smijati, pa se mi onda smijemo i valjamo po podu i krevetu i onda ja ukradem koji poljubac i zagrljaj. U zadnje vrijeme se situacija nesto promijenila na bolje, ali kod nas nema pritiska, stalno joj ponavljam da je volim i da joj zelim davati puse i neka dodje cim se zazeli. Ja sam na porodiljnom pa sam uvijek na raspolaganju za zagrljaj, iako bih voljela da ih je vise.
    Sin je pravi mazonja

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja imam malog maonju koji obožava da ga se češka po glavi, stalno se grli sa svima (samo bliskima), a po noći mi se nekad samo stisne, zagrli me svojom ručicom i spava dalje tako...

I veliki je bio maza prije, sad je frajer

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sven je maza oduvijek a otkad je krenuo u jaslice pogotovo, svako malo mi sjedne u krilo i onda nasloni glavicu na moje rame a ja ga mazim, a po noci se obavezno stisne k meni, ja ga moram zagrlit a ponekad me i drzi za ruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •