Poštovane... :?
Molim Vas preporuku za ginekologa (Međimurje). Rado bih čula vaša razmišljanja...TX
Poštovane... :?
Molim Vas preporuku za ginekologa (Međimurje). Rado bih čula vaša razmišljanja...TX
Nikako ne socijalnog. Ostalo je sve otprilike jednako dobro.zrinska prvotno napisa
ja sam kod dr golubića... zadovoljna sam...
smiren čovjek, istina, ne baš odviše razgovornljiv, ali sve kaj te zanima saznaš, strpljiv, nije grub kod pregleda, voli se zafrkavati...
Ja idem u VŽ kod dr. Keretića, ima tamo već dosta Međimurki. Sve su do sad bile zadovoljne, dr je ok i nikad se ne čeka na pregled.
Ja sam kod dr. Varge i sve super, jedino skoro uvijek ima gužvu i načekaš se i kad si naručena.
Prošlu trudnoću sam vodila u privatnoj poliklinici Gyn u Vž ali ovaj put je prevagnulo što mi je doktor u istoj ulici![]()
Bokić...eto i mene. Pa u svakom slučaju isplati se čestitat.Čekamo bebicu druge godine... :D![]()
Što se tiče ginekologa. Ostala kod dr.Lajtman...za sada prezadovoljna, a toliko se bojala čekanja. Pokazalo se da ih nema i da sve klapa ok.
Potpisujem. Ja sam zadnjih 10 god bila kod ginekologa u Zg, sad sam konačno odlučila karton preseliti u VŽ i otišla k dr. Keretiću i prezadovoljna samElinor prvotno napisa
![]()
I o njoj sam čula sve najbolje!zrinska prvotno napisa