Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: PROVJERA AUTOSJEDALICA U VUKOVARU? KADA????

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno PROVJERA AUTOSJEDALICA U VUKOVARU? KADA????

ZANIMA ME DALI NETKO ZNA KADA CE BITI PROVJERA AUTOSJEDALICA U VUKOVARU I GDJE????ZANIMA ME JER MI MALA PUNI PET MJESECI I SKORO IMA OSAM I POL KILA

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nisam dovrsila poruku....ova prva autosjedalica joj je postala jako neudobna i mala iako je namjenjena do sest mjeseci...moja curka je jako velika tj dugacka nogice joj vire vani i svako malo se odize iz nje jer joj je postala jako neudobna......pa me zanima dali netko zna nesto o tome kad ce u vukovaru biti provjera sigurnosti autosjedalica....

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Prema ovom sto si napisala tvoje dijete jos nije spremno za prelazak u vecu skupinu. Uvjeti su da beba ima minimalno 9kg i da se samostalno podize na noge.
    To sto joj nogice vire vani nije nista, virit ce i vise, po cemu znas da joj je neudobna,o kojoj se sjedalici radi?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U skorije vrijeme neće biti pregled AS u Vukovaru. Nadam se da ćemo se uskoro uspjeti okupiti i organizirati pregled u Osijeku.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bebelina stvarno neznam o kojoj as se radi dobila sam od sogorice imala ju je od svog bebaca.......znam da nije jos za prijelaz u veliku as samo pitam za pregled....u zadnje vrijeme kad ju stavim u as posne jako vristati i sva se izvija,ali sam nasla caku stavim joj jastuk pod guzu pa joj je ok....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne smiješ stavljati jastuk pod guzu. Nije čudno da dijete ima fazu u kojoj se buni zbog vožnjeu AS. Treba ostati dosljedan. Dijete u autu samo u AS i prema preporukama proizvođača.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Uzmi sjedalicu u ruke i pročitaj sve što piše na njoj jer koliko znam nema sjedalice za djecu do 6 mjeseci.

Baci oko na stranicu autosjedalice.info.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako ce te utjesiti moja je od rodenja u as , sa nekih par mjeseci imala je napadaje placa i vristanja cim bi je vidila , a onda se smirila i nastavila dalje voziti u njoj sve dok je nije prerasla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •