Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kako ih šišate

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Kako ih šišate

Idete li u frizera, kojeg ( u Splitu)?
    Ja sam mlađeg šišala evo već 3.put od rođenja, najviše zato što mu je kosica na tjemenu duga i gusta, a na zatiljku skraćena od trljanja i spavanja. Po vratu mu isto naraste, pa je sve neujednačeno.
    Pokušavala sam ga ošišat na rezne načine, najzgodnije mi je aparatićem, ali se puno okreće. a i posljednji put mu se nije svidilo zujanje pa nije uživao :/

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Patrika sam prvi put šišala s oko godinu i pol kod frizera naravno (duuugo je bio ćelava beba, pa onda kad je dobio kosicu, bila je preslatka, a kad je došlo vrijeme za šišanje bio je prevelik da to radimo doma). Patrikovo prvo šišanje

A mlađeg sam prvi put ošišala s 3 mjeseca. Isto kao i tebi, smetalo mi je što mu je otpala kosa sa strane a na vrh glave je bila duga skoro 10 cm.

Mali je popodne (na moru) zaspao, ja sam uzela škarice za nokte, one dječje i nekakav češljić i poprilično školski ga ošišala 8)

Evo kako je izgledao prije a kako poslije

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam svog sisala 2 dana a samo sam mu malo skracivala siske i oko uha, bio je jako nemiran tj. znatizeljan sto ja to imam u rukama. Po struci sam frizerka pa sa bila sigurna da cu to uspjesno izvest...medutim...nije bas najbolje ispalo. Mislim da cu ga sljedeci put odvest strucnijoj osobi jer je meni ovo bio prvi susret s tako malom glavom

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

idu smo jednom osisali doma aparaticem za sisanje (imala je skoro cetiri godine, sama htjela da je sisamo). ostalo se sisala kod frizera. nikad problema.

djecake smo sisali nekoliko puta s aparaticem, skinem ih, naprasim puderom da se dlake ne lijepe za njih, pokazem im aparatic (zgodno je imati dva, jedan (ugasen, naravno) da dijete moze razgledavati (moze netko odrasliji pridrzavat i pokazivat), sisam redom sve na istu duljinu (ili kracinu, kako gledas )

isto su nekoliko puta bili i kod frizera, od prvih sisanja (oko godine) nadalje... nikad problema....

ami jos "ujednacuje" gustocu i duljinu, tako da je prilicno daleko od prvog sisanja

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Lola se neda šišati nikome osim svojoj teti u vrtiću, a probali smo svašta: od poznate frizerke, salona sa stolcem-autićem, čak sam ju jednom, kada su joj šiške bile do pola obraza mitilia lakiranjem noktiju u salonu za manikiranje...

Ništa, neda se...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Lola se neda šišati nikome osim svojoj teti u vrtiću, a probali smo svašta: od poznate frizerke, salona sa stolcem-autićem, čak sam ju jednom, kada su joj šiške bile do pola obraza mitilia lakiranjem noktiju u salonu za manikiranje...

Ništa, neda se...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam i M. i T. prvi put sama šišala ( sam šiške,jer drugo nisu ni imali ) i svaki put je ispalo , srećom imaju svijetlu, tanku kosu pa se greške nisu vidle iz aviona ali :/.
    Sad ih redovito šišam kod frizera, ne da mi se s tim zezat doma ( ove godine sam mužu dozvolila da s mašinicom ošiša M. al samo zato kaj smo bili na moru kod sveki pa su oni to čistili ). M. je od početka kod frizera super dok je T. prvo šišanje dobro podnjela, a sad kod drugog je jadna žena imala 30 sec da obavi posao i kaj je obavila je obavila, mala dalje nije dala .

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo ćelavi pa nas šišanje ne brine. Valjda mu bude narasla kosa do vrtića

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Počeli smo doma u kadi. Em se zaigraju pa im ne smeta što im čačkam po glavi, em ne moram posvuda dlake skupljati. Jan je sa godinu i nešto pri put bio kod frizera. Mislim da Ivor neće još dugo. Sreća pa ima dužu, malo frčkavu kosicu pa se ne vidi mamino umijeće šišanja

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel mo mozete preporucit nekog frizera za djecu u zg?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Recnula bih tu i tamo dok je gledao Tabise, zadnji puta prije 3 mjeseca sam ga baš dobro uspjela ostrigati, ali sad mislim da ne bi došlo u obzir, pa će nositi dugu kosu, eventualno ću mu u snu ošišati ono što bude padalo u oči. Pa ide zima, kakvo crno šišanje, pustite djecu...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lovorka prvotno napisa
    Pa ide zima, kakvo crno šišanje, pustite djecu...
    I to

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zanima me da li treba čekati da fontanele zarastu da bi dijete ošišala aparatićem ili to ne smeta?

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

od kad se rodio ošišala sam ga barem 10 puta. rodio se s ogromnom kosicom-gustom koja jako brzo raste.

uvijek to ja obavljam, nekada uspješnije, nekada manje uspješno.

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam kupila mašinicu i jednom mjesečno ga šišam. Na početku sam ga vodila frizerki pa sam si mislila, zašto bi joj davala 20 kn kad to i ja mogu. Ne ispadne loše. Kosa mu stvarno brzo raste, dosta je gusta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •